играта едвам върви

Discussion in 'Архив на Помощ' started by dandreeva, Mar 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. dimitrinkani1

dimitrinkani1 Подрастващ автор

Абе хумора си го имаме ,ама когато се отнася до нещо толкова изнервящо все пак ми идва в повечко;),а пък и съм свикнала вечееее ...това им е коронния номер .....пуснат ли некой куест или събитие и веднага "сгафват",xDтака,че нищо ново под небето:p

xDxDxDУжасссссссссссс аз затова не си и правя труда да въртя нищо,че само ще си изхабя патроните;),не,че се пада нещо хубаво,ма то с моя късмет хахххх:D

Last edited by moderator: Mar 11, 2016
  2. .water.

.water. Обсебен

Ще се направи ли нещо въпроса със занаятите всичко мога да продам като стигна до занаятите дръвце ?

3. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

За забавянето на играта - работи се по въпроса.
    За проблема с продуктите от занаятите на пазара - За момента не може да бъде коригиран, но ще бъде на дневен ред още в началото на работната седмица.

4. ili12341

ili12341 Стажант

Е те такова чудо не е било!

5. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Готово. Дано е по-добре.

6. venila

venila Подрастващ автор

И при мен трагедията е пълна!Лошото е,че не е за първи път.До кога ще ни късат нервите.Ние не сме мазохисти .Играем да се забавляваме.Пълно безобразие.Като ми се изчерпи търпението ще спра и да играя.

7. mimeto_009

mimeto_009 Стажант

С това замръзване ми отиде 24 часовия комбаин на вятъра кога ще се оправи ID:23842777

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз играя 6 години и не съм забелязал чак такива проблеми за каквито вие се оплаквате. Влизам си в играта, влизам си и в други сайтове и нямам забавяния. Бил съм и с 50, и с 150 мегабита нет, в момента съм с 200. И не, проблеми не съм имал.
    Напротив, имам проблеми с фейсбук игрите, които от доста време се движат бавно, но с тая не съм имал. Включени са ми всякакви анимации и ефекти и никога не съм имал повод за оплаквания. Ако имате проблеми, вероятно сте си ги заслужили - може да ви следят кой само се оплаква и нарочно да ви забавят играта за да ви късат нервите и да си научите урока.

9. 4okolino

4okolino Младши експерт

Аз съм с 50 мегабита и играта си вървеше о кей,то не е непрекъснато да забива.Това е от 2 дена.И само на фермите имам проблем.Другото в нета си е нормално.

shiky likes this.
  10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Караконджо ти пак си се вкарал в некви филми. xD Играта забива , пазара забива, и не е от нета защото другите /КЪДЕ ПО ТЕЖКИ ИГРИ ВЪРВЯТ/ както си трябва.

shiky and meche like this.
  11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ми може да е от самия браузър, от това какви добавки и изгъзици сте си инсталирали на браузъра, може да е от това че е бета версия, какво ли не. Аз съм го играл толкова години на Опера и Опера Некст, сега играя и на ФаирФокс и пак казвам нямам проблеми. И какви са тея тежки браузърми игри :wuerg:

12. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Изказваш само предположения, нито питаш нито знаеш какво е в моя комп и лаптоп, направо заслужили сме си го били, такива изказвания са несериозни и никой не им обръща внимание, най-много да станеш за смях.

desi232, meche and AIDA_78 like this.
  13. -mairon

-mairon Подрастващ автор

Е хайде, няма ли някой да каже какво да направим.Вече трети ден си късам нервите.

shiky and nona12370 like this.
  14. 4okolino

4okolino Младши експерт

Чакане голямо ще падне...До кога?Не се знае.Поне да съобщят ,че наистина има проблем и ,че се работи по въпроса.Явно ние сме хептен никой,затова-НИЩО.

15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

16. ludko52

ludko52 Напреднал

Редно е да продължат времето на куеста.

17. 4okolino

4okolino Младши експерт

Благодаря за информацията!

18. lekence

lekence Активен автор

:eek:.....

19. tani1980

tani1980 Полубог

Е, ти пък сега.Тази приказка да не си я чел и препрочитал... :(

20. lekence

lekence Активен автор

Не,не съм....но се загледах че колегата,пита,отговаря си,цитира се...сетне си благодари......;)

mushnuk likes this.