за селектиране

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от yanina494949 на 17.8.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. yanina494949

yanina494949 Кандидат за признание

много играчи се оплакват от селекциите аз съм на 95 ниво днес имах малко супер храна и реших да я използвам и знаете ли какво получих от 1алпийска 1 бяла и 2нафеви крави ми даде бяла крава направих други две хъсни и 3 обикновени и спайк и 3 обикновени кучета ми даде по еди далматинец ада не говоря за жабите май тази селекция е подигравка с играчите предполагам че при повечето е така не е ли крайно време да се оправят тези неща всичките куести за селекция ми стоят защото п се падат само от първите два три вида селектирани пай ще е по добре да ги нямя тези нуести за селекция

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Основно правило при селектирането - залагаш 4 еднакви животни и получаваш гарантиран резултат - минимум следващото по ред (плюс евентуално още нещо при отворена руна на дървото и по време на бейбибум).
    Всички смесвания са рискови селекции и резултатът не е гарантиран - може да се получи, може да не се получи.

maya_neli, [[Fermerkaa]], .water. и още 1 човек харесват това.
  3. lu4o

lu4o Младши експерт

Муши е права. При четири еднакви е сигурна следващата селекция, но при всички останали рискът си е за сметка на играча. По време на бейби бум-а ме беше яд, че не направи кой знае какви прескоци, но явно такъв ни е бил късмета. Куестовете за селекция не са неизпълними, а трудно изпълними. И понеже не са задължителни, всеки сам решава кога и какви ресурси да вложи в тях. Ако не съм права, поправи ме!

maya_neli, .water. и mushnuk харесват това.
  4. .water.

.water. Обсебен

Съгласна съм с Муши мишките при мен са много зорлии за това си купих еднакви заложих си ги ако прескочи добре дошло ако не както и стана получих това което исках. Вярно е с малко повече супер храна, но им прибрах гулденчетата.Е гъските при мен дадоха доволно прескоци като ги каръщисвах ама не се получава всеки пък .Това си е за сметка на играча.

ficho_123, fenomenalem и lu4o харесват това.
  5. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

ZORBA13 и лудакрава1 харесват това.
  6. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

jundra, ZORBA13, лудакрава1 и 2 други харесват това.