за нови ментори

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by yanina494949, Mar 4, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDнз туй ми са случи, туй споделихxDама 10 часа е окxD:pнедей става:cry:че ако земем да ставаме нощем мой да копаме на вънxD

baiete likes this.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Над 24 часа съм стояла без пиле напоследък. А уж доста вися във фермата ;).

3. baiete

baiete Болярин

Ма кога дойде нема да са нервим . Щото май смоки е прав с мотиката и навън ша са копа xD

sm0uk3r71 likes this.
  4. -Защо-

-Защо- Напреднал

аз за втори път да попитам,защо имам само един Мишо Малинов

Никой от всезнаещите ли няма да ми обърне внимание???Защо имам само един Мишо Малинов???

Last edited by moderator: Mar 24, 2016
  5. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей. А колко трябва да имаш? Мишо е за 2 седмици, вероятно му е изтекъл срока вече....

6. baiete

baiete Болярин

Я да си попита тези точки с натрупване ли са или само на мен ми се сака де е тъййй :D да знам ко ме чака ,че след 130 точки рипам на 2 а бая ми се видят :oops:

Ниво на авторитет12345
    Точки за достигане на следващо ниво1000250052509050---

Last edited: Mar 24, 2016
  7. tani1980

tani1980 Полубог

Не са с натрупване. :oops: Бая зор ще видиш, докато стигнеш заветната цел.

8. -Защо-

-Защо- Напреднал

Здравей.ДА знам го това,но единия го нямаше 2 дни(поне за толкова знам).Обърнах внимание случайно.Търсех да изтрия един съсед и видях само един Мишо,влязах в магазина да си взема втория и там го нямаше.Изчаках 1 ден и на втория писах,а тая сутрин се появи и втория.Сега вече са двама и цъкат сантасе;)xD

9. babamarta

babamarta Подрастващ автор

Проблема с менторството при мен продължава. Преди 2 седмици писах до съпорт, Невена се помъчи и оправи проблема в едната ферма успя в другата не можа. Миналата седмица пак писах, отговориха ми да стоя по дълго в играта. Ами стоя ама пиленца няма, останах без пиленца, без нито едно. В другата до като цъкна и улавям пиленце, тук няма. Каспаретка видях, че си на линия, хайде бабиното направи нещо ако можеш. ид 41396329

10. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    я влез пробвай сега с лова,аз успях едно да хвана.:oops:

11. babamarta

Благодаря, то с това ще си остана. Ако го изтрия, чак тогава ми позволява системата да уловя друго. В другата имам 5 и без пиленце не оставам, с празен полог. Проблем видя ли ?

12. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Не съм видяла,но те нали работят все по тази система възможно е от там да е проблема.Дано успеят да се хванат пиленца.При мен пък като ги изтрия продължават да се връщат:)

13. babamarta

Да, в другата ако изтрия пиленце и ако няма свободни ми връща същото. Тук не става, има свободни пиленца - сигурна съм, а не мога да уловя. Сега пак пробвах - не става. А ми остават съвсем малко точки да стигна до 5 ниво.

14. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Пилето ми стигна 40-то ниво и отлетя а от системата не получих писмо - незнам и точките дали начисли, съмнявам се че пилето ме е ритнало точно преди края.

15. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Ако е пилето габи и деби, то то те е напуснало само :
    габиидебиleaveMentor2016-03-27, 10:32

16. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Очаквай неочакваното.....благодаря за проверката.

17. fogli66

fogli66 Стажант

аз какво да правя с мойте пиленца,светят в червено от един месец.как да ги размърдам да поработят

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Няма как да ги принудиш. Изтрий ги и търси следващи. И пак, и пак - докато попаднеш на читави.
    Успех в начинанието!

19. baiete

baiete Болярин

Защо на 2 ниво за авторитет нямам дневен бонус ? ID: 10471591 Не ме аресва система ли или е бъг ? :sleepy: Тамън го минах първо и ко се оказа , че съм куц кон xD

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Споко, не си куц кон, не е бъг. Някога имаше 1 допълнителна врътка за колелото (не помня обикновена или златна беше), при въвеждането на парти врътките я премахнаха и така не дадоха нещичко друго на нейно място.