за наградите "според нивото" - 17.07.2014г.

Дискусията в/ъв "Блог на програмистите" е започната от Каспаретка на 31.7.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. Каспаретка

  Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравейте, фермери!

  ние получихме доста оплаквания по отношение на наградите "според нивото", особено по отношение на тайнствените стръкчета и майсторите строители (това, че високите нива получават много обори бобри и дървета каталпи). Принципа "според нивото" трябваше да направи автоматичното генериране на наградата наистина лесно. Всеки предмет имаше свое "ниво на интерес" което се променя с развитието на акаунта. Това е една обща система, която ще се използва за всички функции в бъдеще, които ще изискват генерирането на награда - ние искаме да сме сигурни, че всеки един получава награди, в зависимост от нивото си.

  В момента, нашите дизайнери повторно проверяват някои стойности и по-задълбочено разглеждат вашите оплаквания (например много от вас се оплакаха, че са получавали много често обор бобър класик+ по време на предишното събитие за майстор-строител.)
  Ние просто искаме да ви уверим, че сме наясно с вашите оплаквания и вече работим по тях.

  Благодарим ви за търпението и вашия конструктивен отзив.

  Екипът на Фармерама

  [​IMG]
   
  Последна редакция: 4.9.14
  -helixme4o- харесва това.
 2. [Ghost_Rider]

  [Ghost_Rider] Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравейте, фермери!


  Във връзка с оплаквания по отношение на наградите "според нивото", искаме да ви информираме, че ние работихме по промяната и оптимизирането на принципа "според нивото" . Надяваме се, че следващите майстори-строители и тайнствените стръкчета ще бъдат с по-привлекателни награди за вас и че балансирането е по-добро, отколкото преди.


  Благодарим още веднъж за търпението.  Най-добри пожелания.

  Екипът на Фармерама
   
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.