за кристалните водопади

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от yanina494949 на 24.8.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. yanina494949

yanina494949 Кандидат за признание

може ли някой да отговори на един въпрос- защо в евентите не участват кристалните водопади - да дават точки и изкачащи - защо трябваше да даваме златни банани стотици хиляди растения и други неща фермерски монети и за какво за нищо мисля че щом на тях могат да се поставят обори дървета редно е и те да дават това което дават другите не з ная дали другите играчи се чустват ощетени но аз се чувствам така - ощетена и изиграна добре поне че използвах фермерските монети за по полезни неща yanina494949

DILQNADELI и sm0uk3r71 харесват това.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Спокойно когато вземат, да дават водопадите,ще искат повече изкачащи , за задачите:cry:

lyd_s_motika, .water. и DILQNADELI харесват това.
  3. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

не е точно така, можеш да използваш полето за съвсем друго /дървета, обори, които да не разбутваш, по време на евент/, а другите две полета от Бахамарама да се ползват за посеви от събитието например. Също така не всички са отворили полетата на Кристалните водопади. Със сигурност обаче полето ще бъде включено в бъдещи събития.

xari_myri и .water. харесват това.
  4. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Замисли се пак, дори и да не го ангажират с куест, това ти е златно поле и всеки, който го вземе е направил много добра инвестиция. Аз използвам случая, да благодаря на онзи фермер, дето ми продаде 300 панди по 6000 мп парчето. Щото хич не ми се чакаха да ги въдя, доде да го отворя. И мисля, дори 5 млн. да дадеш пак си на сметка. Що нещо метнах в това нублонско гърло ненаситно, та да събера монетките, не е за разправяне! Аз поне карамфилчета имам, та минах тънко, ама като ги гледах как чезнат, още не може да ми се изправят перата. А, че много нещо искат и това е истина...
    Летателните часове как съм ги събирал, да ти не говоря!

Последна редакция: 29.8.17
    pepa551 харесва това.