за играта отново има проблем

Discussion in 'Архив на Помощ' started by yanina494949, Jul 20, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ZORBA13

ZORBA13 Напреднал

От вчера играта и при мен не е наред. Работя с комбайн но пак има някакво забавяне, забиване и какво ли не.

2. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    ти с кой браузър играеш?

3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

не е в браузъра -.-и през хром и през мозила играта е толкова бавна, че чак влачи:cry:както е тръгнало утре кът дойде ренцо направо ще спре8)

Last edited: Oct 20, 2016
    ZORBA13 likes this.
  4. monikasabov

monikasabov Стажант

с мозила

5. Каспаретка

Моля те пробвай с друг браузър и кажи как е.

6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

през хрома тръгна

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Проблемът със сигурност не е в Модзила, с нея играя и нямам вашите проблеми, да ч у к а м на дърво.

8. maq_we78

maq_we78 Прохождащ

Аз също обирам трудно
    ID: 45347843
    ако може да проверите
    благодаря

9. .water.

.water. Обсебен

Ей хораааааа взе да ми писва модераторите вземете най-накрая и наистина кажете,че има проблем и не ми казвайте да чистя кеш меш и разни там дежурни безсмислени фрази само ,за да отчитате дейност.Не е нормално това всеки път като има нов куест или каквото и да е там да става егати кошмара с обиране преминаване от поле в поле и т.н.Хората не спряха да се оплакват,но и нищо не се променя.Не знам да вземете да напишете ,че не е игра за забавление ами за каляване на нервите да подлудявате хората с вечните неуредици.Синовете ми играят къде по тежки игри с много графики звуци и какво ли не как пък един път нямаха проблем .Това на нищо не прилича половин час да не мога да обера едно поле губя най-ценното ,което имам времето си ,което не мога да спра да минава нито някой може да го компенсира с нещо.

maq_we78 likes this.
  10. ZORBA13

ZORBA13 Напреднал

И при мен е същия проблем от няколко дена насам и промяна никаква :mad:даже и на пазара забива реша ли да купя нещо

11. xari_myri

xari_myri Старши болярин

а ти изчитилиси кешаxDxD,ако многоти забива при обиране спри анимациите,донекаде помага

12. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

да 10 часа беше ок, стана 10 почнаха работа и пак мазало:cry:8)

13. monikasabov

monikasabov Стажант

през хрома тръгна

14. ralita62

ralita62 Прохождащ

Много трудно се играе,много бавно. Това е просто мъчително,просрочват се бонусите,не е честно!! Моля,помогнете по някакъв начин!

15. .water.

.water. Обсебен

Хари нямам никакви анимации нито звуци нито нищо всичко спряно това е кошмар един час да не мога да обера опитвам да продам нещо на пазара дървоооооооооооооооооо .Пълна отврат е играта ако щат да ме трият наказват баннват боли ме на юг от пъпа проблема си остава решение няма да има а нашите модератори са като ония птици дето си заравят главата в пясъка , а задника ми стърчи отвън и хич не им дреме .

16. ралицаник

ралицаник Редовен

Ох! Много тегаво,много изнервящо,може ли помощ!!!

17. .water.

.water. Обсебен

Бавно ,но сигурно убиват удоволствието забавлението и желанието за игра.

18. naturalna89

naturalna89 Подрастващ автор

Това, че играта има проблем е ясно, но никой не го обявява официално за да не искаме компенсации, но след обяд като пуснат панаира на Ренцо всичко ще се "оправи"....

joujoujouj and .water. like this.
  19. Каспаретка

Здравейте,
    [Sammelthread] Einlogg-/Auslogg-/Anzeigeprobleme, FlashPlayer 748 пост(споделя го играч сблъскал се с проблема) може да Ви е от полза може да пробвате.За сега колегите не намират причина грешката да идва от тях.

20. .water.

.water. Обсебен

Това с нищо не ми помага не съм германка българка съм и съм в български форум ,така че информацията така поднесена не е полезна.