закупуване на облаци

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от DILQNADELI на 26.4.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. DILQNADELI

  DILQNADELI Адмирал

  Предлагам да се пусне за закупуване в играта кестеновият облак и други стари облаци,от изминали събития. А цъкълките колкото до тях и на ПиТ може или пак срещу закупуване да си ги снабдим.
   
  The.Farm харесва това.
 2. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  здравей, цъкалките могат да се разменят на ПиТ. Това събитие е било 2014 година, ти откога играеш играта?
   
 3. DILQNADELI

  DILQNADELI Адмирал

  цъкълите ги имам дори по 2до 5 броя нямам облаците.играя от преди 2014 та но явно тогава съм била в застой
   
 4. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  не помня да е имало разпродажба на редове, участващи в евенти, не казвам, че е нямало, поне аз не помня такава, затова ми се струва малко вероятно да стане.
   
 5. DILQNADELI

  DILQNADELI Адмирал

  А-като вариант да се пусне кестеновият облак за закупуване? има опция купи си облак,защо да няма и точно този?
   
 6. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  защото е участвал в събитие:) Имат възможност да се сдобият с редове, участващите в събитие, иначе няма смисъл от събития.
  Не разбирам защо си си заплюла точно тази поредица, може би заради 5% на супер торовете, което не е от толкова голямо значение, според мен.
   
  sm0uk3r71 и .water. харесват това.
 7. The.Farm

  The.Farm Болярин

  Отварям стара тема, ама не се сдържах, хе-хе. Та по въпроса, може, може да се закупуват стари редове от евенти. Лично аз съм си купувал "Творци във фермата" целия ред, барабар с цъкалките на разпродажба на ретро редове. Може, ама си правят оглушки. И не ги пускат често.

  Лично за мен ПиТ е събитие ЗА... да си намериш само две неща... ХАРИ... и ЦЪКАЛКАТА даваща най-добро ТО (изключвам обори и дървета, за това също е полезен) и за нищо друго.
  Ще си намеря аз Кестенов фермер на ПиТ, няма да имам реда и какво... Къде да си го вра после, а!? Да го разменям за розови обори и нови обори, които така или иначе след месеци ще имам с десетки, а розовите мога и сам да си произведа, не мерси.... хаахаха, да не съм луд.
  Или за някакви си глупави цъкалки от на Хитлер бала, с глупава колекционерска стойност, нищо не даващи.
  Една практична цъкалка бих разменил само за нещо още по практично... Харита.
  Аз съм прагматичен човек, и като такъв мисля че щом може да си намериш една полезна цъкалка от евент на ПиТ, редно е и по-често да пускат разпродажба на ретро редове от ЕВЕНТИ.
  Тези които имат редовете вече, да не се обаждат, моля.xD:p
  Аз казвам ли им как да си харчат парите или как... да ги спестяват, не... нали така! Тази игра е направена да печели пари, нали така!?
  Е, така с продажба на ретро-евент редове ЗАСЛУЖАВАЩИ СИ, БП ще печели още по добре. Така или иначе пиша това за БП, а не за другите играчи8). Чувате ли, Вие... хитреци от Германия, управлявани от китаец, а!?

  В крайна сметка дали ще се пускат редове от ЕВЕНТИ е решение на БП, а при тях добрата стара алчност работи добре. Аз ще им предложа реални пари насреща, срещу получаване на ред, мрънкалата които са против това какво ще им предложат... мрънкане... "не, недейте". Което не става с пари, става с много пари, всичко се купува, дори и здравето се купува. Само едно не може... обичта!


  ПП Да видим дали някой ще се върже на глупостите ми, дет ги пиша, хехехе. Тоест, така де, без мнението ми, че трябва да има продажба на ретро редове от евенти.
   
  Последна редакция: 17.11.17
  fermer4etoo1970 и DILQNADELI харесват това.