евент " Иска ми се да си тук "

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от grajdanite_148 на 21.7.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. grajdanite_148

  grajdanite_148 Прохождащ

  За мен този евент, който сте го направили е немислим! Айде 2000 и 3000 от културата + изскачащите няма проблем да се съберат, но след това тези отзиви за посетители е невъзможно да се предадат. Практически и теоретично това е невъзможно. Ако сложите 1 отзив, че става за 5 часа слагаме най-бързото (5*35 = 175 часа). А целия евент е 140 часа ако не се лъжа. Дори и от първата минута на евента да започнеш да ги взимаш тези отзиви за посетители пак е невъзможно да се вземе. За мен сте сбъркали самия евент и тези, които са стигнали до последната задача и са предали поне 1 отзив трябва да получат реда. Искам да попитам такъв ред ще получим ли както сте обещали или???
   
 2. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Именно за това можеше да се произвежда Флаер за курорт и да намалява времето на отзивите с 1 час. Съжалявам, но никой не е обещавал ред при незавършен евент.
   
 3. xover

  xover Стажант

  да това е интересен въпрос. -divane- искам да те попитам има ли изобщо човек, който да е взел този ред? И ако го е взел би ли ми казала как точно се взима при положение, че времето, което сте дали не стига само за 35-те отзива, камо ли за културите?
   
 4. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  The.Farm харесва това.
 5. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Пак да кажа, че в мелницата имаше за мелене предмет, които намалява времето на отзивите с по 1 час. Доста играчи го завършиха, както е казала муши.
   
 6. xover

  xover Стажант

  От тези "отзиви на посетители" за 6 часа по 1 отзив ли се получава?
  Щото 35 отзива х 6 ч = 210часа, т.е. близо 9 дена.
  Което значи или кошници или още незнайно колко растения и изскачащи?
  да кажем не 6, а 5 часа в най-добрия случай. това прави 5*35 = 175, което прави 7 дни и половина, а евента е 6 дни. Извинявайте нещо не ви се получават сметките и не разбрах как тези играчи са го взели. Може би са си платили или аз не разбирам? Mushnuk дай ми пример как се взима този евент като времето не стига. Ти например взели го без да плащаш и ако си го взела моля поясни как точно?
   
 7. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  Разбира се, че го взех. Без плащане. Но аз съм стар играч. Затова дадох пример, че го изиграха и по-нови играчи, в темата с дискусиите са споделили. Да, копането не беше малко. Но не голямата бройка растения бе разковничето (лично мнение), а изскачащите.
  Лично - съкратих си направата на всички отзиви максимално. Не ми се цъкаше през някакво време, не ми се чакаше.
   
 8. zorro58

  zorro58 Болярин

  много играчи го взехме без заплащане, иска се тактика , не само копане-и не само за тази игра
   
 9. xover

  xover Стажант

  mushnuk колко храни смели във фермата и колко активира наведнъж за да вземеш евента?

  zorro58 ти като си голям тактик колко мъхнати пенита имаш в ника ти????? че ми се струваш бедничък?
   
  Последно редактирано от модератора: 25.7.17
 10. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Какво общо имат пенитата с темата, хайде да не тръгваме в друга посока!

  Аз го завърших с 164 флеара, като забравих за началото на евента и го почнах на другия ден и пак имах време до края. Да трябва да се сади повече, но само ако искаш всички награди. Такова е условието на всеки евент.
   
  nefertiti харесва това.
 11. .water.

  .water. Полубог

  xover какво значение има пенитата в ника относно евента ти като си голяма богаташ ко орева света и се заяждаш с всеки?
   
 12. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  Каква храна?
  П.П. А евентът го приключих на 14.7. следобед. Произведох около 200 флаера, съкратих максимално отзивите, почти всичките с по 6 флаера, няколко с по-малко, докато работеше мелницата или зрееха китките.
   
 13. Doremi

  Doremi Ветеран

  Виж сега, не се ядосвай. И аз отначало прочетох на диагонал, реших, че няма да сея бамбук извън първата част. Но се оказа много важен, с него в мелницата се правеха флаери, които скъсяваха с час. Един отзив, ако му слагаш по 6 флаера, на практика на момента получаваш отзив, тъй като го съкращаваш с 6 часа. Колкото повече флаери, толкова по-кратко време. Аз до последно правих такива "ускорители" , тоест сях бамбук и правех флаери в мелницата, за да приключа максимално бързо и да не се занимавам. Никакви кошници не съм ползвала, никога не съм купувала. Не помня кога приключих, но обикновено е по-рано от определеното време. Доста по-рано.
  Та този път не са ни карали да сеем бамбук (за ускоряването) , но беше крайно належащо. Или да бягаш с 200 с бамбуково гориво или кат охлювче на 5-6 часа да обираш отзив. Денонощно. И времето .... не стига.
   
 14. xover

  xover Стажант

  Благодаря ви за изчерпателния отговор който ми дадохте. Имам само 1 въпрос. Защо не го написахте това по-рано в дискусията за играта
   
  Doremi харесва това.
 15. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  О, написано е. (От няколко играча даже.)
  8)

  П.П. Ако държиш на конкретни цитати - кажи, ще ги изровя.
   
  nefertiti харесва това.
 16. Doremi

  Doremi Ветеран

  Може някои играчи да са го писали, нямам време да чета цялата тема, но аз съм коментирала тук:
  https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Дискусия-Иска-ми-се-да-си-тук.15196/page-5#post-109385
  Тогава казах "о, мерси", щото не ми се сееше допълнително бамбук, но размислих. Човек понякога си променя плановете в движение, особено такива като мен, които първо почват да сеят и после четат. Но вече ще си го имам наум.
  Ето, mushnuk е писала в дискусията по темата , специално за флаерите как е постъпила.
  Не се ядосвай, свиркай си, ще има и други такива засукани, финтифлюхани куестове.
   
  nefertiti харесва това.