време

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от слънце на 24.6.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. слънце

слънце Стажант

здравейте! от няколко дни забелязвам, че времето за узряване на овес от 45 е вече 46 минути, предполагам, че има още растения с увеличено време за отглеждане, не съм проверявала всичките. в същото време в читалището ми се отварят продажбите на 24 часа и 1 минута. може ли някой да обясни защо е така

2. бабчето

бабчето Стажант

и при мен е същото.[​IMG]

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не че има чак такова значение и хич нямам мерак да разглеждам всичко друго, но и доматите зреят с цяла минута повече... Определено нещо е бърникано.

4. ПАТАРАНА

ПАТАРАНА Прохождащ

xDсега ми дойде на ум,че това можеда е във връзка с увеличението с 1 минута на времето-че да не се обърка атомния часовник..нали скоро говориха за тая минута която трябвало да се добави...ама знам ли..то на нашите програмисти какви ли не бръмбари им се връткат в акълите че все едни недомислици измислят-..само като си помисля че вълкът яде броколи и спанак и направо ми се плаче от съжаление..ама то не е само с вълка така сума ти добитък яде неща дето въобще не са им в менюто..ама нейсе..нашите добитъци са от нова генерация....xDxDxD

[[Fermerkaa]] и desi232 харесват това.
  5. pif4o335

pif4o335 Кандидат за признание

е да ама тиквите вече зреят 1 минута по-малко :p

6. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте! Предадох за различните часове на разтеж, не знам дали се случва и в други държави за случващото се тук е докладвано, използвах и пуснатата снимка, благодаря на бабчето.