Ясла за паяци

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, May 21, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kakata13

kakata13 Старши болярин

почистих паяжините,че на имението имам много празно място и сега ще понасъбера малко растения че имам още две полета от гъбите за отваряне

.TAINNA. likes this.
  2. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

2,3,4 задача завърших първа няма да я играя и аз отворих 2 полета остана ми само последното но как с 2 обора от котки фей да събера 350 броя :mad::mad::mad:

.TAINNA. likes this.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ми направи си, какво ги стискаш тия растения и каквото там още трябваше за обора:p;).
    (Със 7 обора ги правих и пак ми се видя дълго и предълго, още не ща да виждам котки феи.)

4. dedoto

dedoto Адмирал

всичко уредено и наредено че ден преди края на събитията БП са решили да ни пускат пак овцътъ с къртача :(едно събитие не изкараха без прекъсване или..........:cry:

п.п.затуи няма да играя 1- ва паяжинаo_O

.water. and .TAINNA. like this.
  5. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

няма да ги правя повече няма то е ясно на ПИТ ще взема назаем около 50 обора а после ще ги връщамxDxDxD

.TAINNA. and SKATAVKATA like this.
  6. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Брей, нарушаваш едно основно божие правило - първо дай - ризите /оборите, даже харита - после вземи - каквото ги дадат, ама ще е от сърце....

.TAINNA. and DILQNADELI like this.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Затварям си очите и няма 1-ва стая. Броя от 2-ра натам ииии ... Готови са :D Няма 1-ва стая. Оставям ключето на БП да прави 10000 китки. Аз имам други приоритети :p

SKATAVKATA and kakata13 like this.
  8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Взех едно от новите дървета и два обора зомби , изкарах цялата паяжина и така се оплетох вече че незнам какво по напред да свърша ....още зомбита ли да взимам читалище ли да изпразвам....

.TAINNA. likes this.
  9. .water.

.water. Обсебен

Взех една медуза и едно зомби докато събера растенията ще зомбирам цяло стадо .Още 12 котки и да отворя последното пъзелче от гората дано успея .С 3 обора зор беше ама му се вижда края поне на това .Имах някакви 10_12 стръкчета та ми се пръкнаха 2 надгробни кактуса и станаха 3 ама реколтата ще е на другото пълнолудие.Паяжи само това ,което бях си набелязала даже едната цъкалка взех прасе на метла ще и се израдва някой на следващия ПиТ.Хубаво е да разчиташ на другите ,но не изцяло добре е и сам да се потрудиш така изпитваш и по-голямо удволетворение от резултатите.

kakata13 and .TAINNA. like this.
  10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Цяла една стая изпълних, тази със СХ-та. И от една друга парти-врътките взех. Толкова от мен в това събитие.
    А иначе снощи прибрах тлеещия бук, но в лунния трилър имам още да боря предимно надгробните камъни, но и малко черна дървесна гъба и забелязан ужас още не ми достигат. И само 7 зомби-овчици. Все пак се надявам за последните почти 24 часа да успея.

.TAINNA. likes this.
  11. БашФермер

БашФермер Генерал

имам още 2 овце и целия куест в читалището заминава, взех 2 обора и 1 дърво, 3 стаи са завършени и тая с най-много бройки е наполовина, може да успея и с нея, но няма да си давам зор. плевня така и не ми се падна и ст не използвах, така, че съм доволен от резултата, а първа стая докъдето е дотътря в крайна сметка.

.TAINNA. likes this.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ми имал си явно запаси в плевнята. При мен беше зле с китките.
    И аз я карам с 2 обора и 1 дърво. Но докъдето я докарам. СТ няма да ръся. Бонус не ми се падна, ама нищо де, пак е почти избутано. Просто ми се играеше. Не че не можеше да е повече еваш. И имах време, де.

.TAINNA. likes this.
  13. БашФермер

БашФермер Генерал

ами имал съм - чушки, по 2000 броя имах от всички макс.

.TAINNA. likes this.
  14. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Още вчера приключих с всички стаи. Куеста не ми е приоритет, имам два тлеещи бука, така че когато - тогава.

.TAINNA. likes this.
  15. БашФермер

БашФермер Генерал

то и аз имам 3, този е 4я ама ме дразнят куестите в читалището и тамън го позанулих и оп айде днес ново 20 :D

.TAINNA. likes this.
  16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При мен от някои имаше и по 100-200.

ПП1. Иначе от 500-те сандъчета от наградите - 19 мрачулки. Играх си да ги отварям по 10. (В момента не ми трябват, ама не ми пречат в плевнята да ги има.)
    ПП2. Тлеещ бук 1 си имах, и ми беше достатъчен, т.е. с него всичко ми е изпълнено. Ама нека да си имам и втори, може да затрябва.

.TAINNA. likes this.
  17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Имам тлеещ бук, но с китките съм зле. Работя по въпроса :)

18. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ни бук, ни китки. :p
    Китките ще ги докарам най-вероятно за всичките задачки, но с 1 обор трудна работа. Гадните овчици ще ме спънат.
    Нищо де, следващия месец.
    За къде съм се разбързала с мойто едва 129 ниво.
    Предпочитам тез' кахъри пред другите над 200 ниво. xD

19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD с един е по-добре от без един xD Споко френд, все някога ще стигнем 200 ниво. Ако не ние, внуци, правнуци или техните правнуци както писаха колегите-приятели по-назад xD

[[Fermerkaa]] likes this.
  20. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Оплетена била !!! Така сме се оплели всички, че няма разплитане...И кои са зомбитата ? Зомбитата са пред монитора, а не в магазина на Джак...Наздраве зомбита !:inlove::wuerg::music::cry:А, аз зомбито съм се прицелило в 50-те ФМ на първия паяк....Да Ви имам мечтите !

kakata13, .TAINNA. and BUTTERFLAYS like this.