Ясла за паяци

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, May 21, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Аз давам предимство на куеста в читалището, искам тлеещия бук, че си имам само едничък, да си има другарче.
    А от това нещо ще озобкам (СХ, парти), а след това ще помисля дали има време и дали имам желание за повече.
    Даже не помня какво имам на полето - дървета някакви и още нещо, ама какво ли е??? Не че има толкова значение xD.

.TAINNA. likes this.
  2. staneli

staneli Старши болярин

Даже не бях обърнала внимание, че има тлеещ бук в читалищния куест, може би защото като награда в последната задача пише само 1 бук :). Тогава най-напред ще гледам да взема този бук /дано да е тлеещ/, че го нямам и съм зациклила точно на тази задача в Злия брат близнак. Остана ми да чистя и последната задачка от Гора от гъби 4 - само още 100 листа от страховитата върба ми трябват там /с 2-3 обирания на върбите ще ги събера/.
    Пък новия... май и аз като повечето от вас - храната, врътките и ако остане време още нещичко. :)

shiky and .TAINNA. like this.
  3. .water.

.water. Обсебен

Кой куест новия ли?

4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

В кой куест е бука?
    От кога търся бук, а дори не съм видяла, че е под носа ми:mad:.

.TAINNA. likes this.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да.
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Куестовете-в-читалището.2257/page-14#post-134134

П.П. Вчера съм била така улисана с ПиТ, че съм изтървала, че за някакво време предстоящия постоянен страховит куест погрешка е бил в играта xD.

Last edited: May 23, 2018
  6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Благодаря, Муши, добре, че ни отваряш очитеxD.

milena7004 and .TAINNA. like this.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В случая моите ги отвори една съседка, и аз не бях обърнала внимание.

milena7004 and .TAINNA. like this.
  8. mi6elina84

mi6elina84 Guest

Аааа благодаря!За там не се бях сетила :)

9. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Да попитам - цъкалките ще могат да се слагат на пълнолунното цъкалково поле, нали?

10. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Да

[[Fermerkaa]] likes this.
  11. xari_myri

xari_myri Ветеран

Добре стартирах, 7 паяжини доволен съм:music:

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

59 паяжини от поле и половина черна дървесна гъба и половин поле дървета.
    Но нямам достатъчно растения да направя по 1 бр. от новото дърво и обор. Те са с предимство в момента, а след това ще отгледам и малко лепкаво плодче, за СХ и врътките ми трябват само 1300 бр. ми трябват, както и 260 паяжини.

.TAINNA. likes this.
  13. Пума~`

Пума~` Ветеран

при мен 47 броя :)

.TAINNA. likes this.
  14. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

55 паяжини от поле и половина

.TAINNA. likes this.
  15. munci1991

munci1991 Обитател

caмo дървета - 87

16. .water.

.water. Обсебен

Смаях се като видях какви съм ги напляскала последно :oops:ама пак 51 паяжинки .Да се надяваме ,че това което съм набелязала ще успея да го взема ако не здраве да е и читалището само да поомета пак ще е супер.

.TAINNA. likes this.
  17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

при мен 63 дърветата ми бяха двайсетина

18. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Не разбирам защо е това претрупване със събития....не разбирам защо всяко следващо събитие става по - сложно и с огромни количества бройки, от които не можем да съберем необходимите ни падащи и се налага да садим други (в повечето случаи ненужни ни растения) за да успеем....Хайде да ми обяснят как да изпратя на 1 ник примерно тиара и паяжина... Липсата на възможност да изпратя дадено падащо като подарък ограничава възможностите ми да завърша дадено събитие и ме принуждава да избирам кое да играя.....или по - скоро да играя това което съм започнала 1во. И още нещо, което вече коментирах - игрите се правят за играчи с високи нива.. и плевня пълна до пръсване.......Завършвам всяко събитие, което започна и не ми е проблем, но съм недоволна от тенденцията - държа БП да ми отговорят как да изпратя 2 подаръка за различни събития на 1 съсед в 1 ден.
    Относно пълнолунието - ще събирам ресурс за нови дървета и обори и ако ми остане време ще поцъкам за събитието.

19. staneli

staneli Старши болярин

Започнах да бера с 2 часа закъснение :), 77 паяжини от 1 поле дървета и обори и 1 поле сумрачен цвят и 4-5 обора.
    Не ми достигат малко растения за медузата и овчарника, та сега тях сея. Ще разсявам лепкавото плодче по-късно, може и чак когато си взема тлеещия бук :).

20. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ох , поне тлеещ бук имам и няма да се пъна и за него иначе и аз ще се боря за новото дърво и овчарник пък куеста докъде стигне....само да не почнат да ги пускат после на майстори строители на ужаса и да стане язък ни за напъването.