Чест за сезона VIII липсващ ъп

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от .TAINNA. на 6.12.25 в 08:31.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Молба към екипа. Губи ми се един ъп за Чест за сезона VIII. Може ли да проверите какво не съм направила? Гледах в таблицата ъповете. Уж всичко съм взела, но Чест за сезона си стои на ниво VII. Някъде нещо съм изпуснала.

ID: 14069390

2. milena7004

milena7004 Велик майстор

.TAINNA. харесва това.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

да, преди два дни и веднага го поставих. С този ъп съм ниво 7

milena7004 харесва това.
  4. milena7004

milena7004 Велик майстор

Най-вероятно имаш недоизигран сезон,или има друг проблем(това ще кажат от екипа),а иначе питах дали си взела ъпа от този сезон,защото аз също съм на ниво 7 в момента,но пък не съм стигнала до ъпа в този сезон.След ден,два ще го взема.Успешно разрешаване на проблема.:)

5. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, проверката показва, че в твоя акаунт на полето "Фарът" се намира Чест за сезона VIII, който е обран днес в 10:13:58 ч. Т.е. нищо не се губи. (Нямам представа какво си виждала или не си виждала и защо това е било така.) Приятна игра!

П.П. Заключвам темата като приключена.

.TAINNA. харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.