Цирково изобилие

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 31.10.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

до сега 14100 от растението сплюс 1 бройка от ковчега 640 подиум,на бахама12700 бройки от растението и подиум 650 бройки ,половината задача е изпълнена. играя само от телефон нямам достъп много да чета и да разглеждам

Последна редакция: 2.11.18
    eva-mina и лудакрава1 харесват това.
  2. samaila

samaila Младши експерт

Кое приложение се слага на телефон за играта?

3. Пума~`

Пума~` Ветеран

Puffin

4. samaila

samaila Младши експерт

Много благодаря, това много ще ме улесни :))) :)))

5. amira

amira Обитател

Циркът ми дойде в повече, та сега заредих пак тайнствени обори и стръкчета. Толкова много се бяха събрали, че ми трябваха няколко полета. А и имам много цветя да сея за куестовете в читалището. Пропуснах успешно това събитие. :)

eva-mina и kakata13 харесват това.
  6. samaila

samaila Младши експерт

А още един въпрос относно приложението на телефона, таксува ли се услугата, питам преди да
    приема условията за да съм наясно? И колко?

7. Пума~`

Пума~` Ветеран

Ами при мен няма никакво таксуване, би трябвало и при Вас да е така :)

8. -niksan-

-niksan- Обсебен

само гледаш рекламата да свърши да ли през телефона влизаш или през тавлет изчакваш да свърши после ти е заредена играта използвам пуфи две години и половина с телефона да влизам

9. samaila

samaila Младши експерт

Рекламата я изгледах, даже Операта инсталирах, играта тръгна. След това деинсталирах Операта
    а когато отварям играта няма никакви реклами, макар, че не съм активирала бутона, където се махат рекламите, не съм таксувана до този момент. Дано всичко е ОК. Много благодаря :))

10. -niksan-

-niksan- Обсебен

недей да инсталирваш нищо след като свърши рекламатаудряш хикса

11. samaila

samaila Младши експерт

E, то е свършен факт, но аз деинсталирах после Операта. :)

12. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не всеки път но когато влизаш отново в играта през пуфин ,пак ще се показват реклами,но пак изглеждаш рекламата и продължаваш.
    Растението на бахама и във фермата отгледано ,останаха изкачащи за бахамски шатри 3 да събера,изкачащи за фермерски шатри да събера за 10.

Последна редакция: 3.11.18
    eva-mina харесва това.
  13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Но на телефона/таблета има ограничен интернет и ако ви свършат мегабайтите трябва да плащате а на компютъра в повечето случаи е неограничен. Така че си предпочитам компютъра. А и не искам да ме следят затова никога не нося телефона с мен.

14. lilian_97

lilian_97 Прохождащ

прекалено много бройки -650 за никакви подаръци.Не може да се тигне до половината на евента и вече свършва.Предлагам да се намалят броя на растенията, за различните евенти.

sm0uk3r71 и eva-mina харесват това.
  15. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Предлагам който не харесва играта, да спира да играе ;) Доста сме играчите, които използваме момента да си дадем почивка

kakata13, eva-mina и лудакрава1 харесват това.
  16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не казвам, че растенията в този куест са малко.
    Но в никакъв случай не е неизпълнимо. (Имам предвид и без ползване на супер-тор.)
    Все пак има значение на колко полета сееш, на какви поленца сееш (1х1 или 2х2) и дали ползваш ябълково-морковено чатни.
    Има значение и времето, което може да се отдели за играта.
    За мен нещата винаги са стояли така - виждам бройката, която се иска. Зная колко поленца съм си оставила за сеене. Пресмятам колко реколти (засявания) са ми необходими за изпълнението на куеста. Т.е. преценявам предварително ще ми стигне ли времето или не. Евентуално увеличавам поленцата за сеене (махам някои обори, дървета). Или просто си казвам - не, няма да се справя.
    А има и вариант просто да реша да пропусна събитието. Да реша, че този път не ми се копа.

kakata13, eva-mina, dedoto и 2 други харесват това.
  17. БашФермер

БашФермер Генерал

ти сериозен ли си o_Oo_Oo_O като не го носиш за какво ти е? а щом си толкова на дълбоко в конспирациите хвърли си и компа през терасата. то да има кой да иска да те следи комп, камера, нет.... и без тел ще се справят. ти и без това си живееш пред компа няма какво да ти се следи толкова, но набързо ще си извлекат всичката желана информация ;)

.TAINNA., kakata13, лудакрава1 и още 1 човек харесват това.
  18. -niksan-

-niksan- Обсебен

Зависи водопадите отворени ли са ти?
    Бахамския цирк е завършен ,Довечера и фермерския цирк ще е завършен за 4 шатри изкачащи ми трябват.
    Аз махам всички дървета и обори сея само на малки поленца с ямч.
    Слушал ли си за бежичен интернет,целия ни град около центъра имаме безплатен нет,кафе да идеш да пиеш можеш да използваш нета в заведението. Както сега съм 3 дена на банско,хотела ти предлага нет .Не си интересен за хората,иначе ще те следят.
    Дори в момента използвам нета от хотлеа още.

[[Fermerkaa]], .TAINNA. и kakata13 харесват това.
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

понеже ме мързи да копам и реших да пропусна цирковете, наваляха ми по над 1000 подиума от двата вида. БП не разбра, че искам почивка и пусна кранчето xD

Dionys, -niksan-, kakata13 и още 1 човек харесват това.
  20. -niksan-

-niksan- Обсебен

Възползвай се,май са в почивка и тези който затварят и крана,или с една дума ВК то;)

.TAINNA. и Dionys харесват това.