ЦЕНЗУРА

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от milkoga1 на 6.9.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

Правилно, ама кой отреагира само - диването. Другите гледаха сеир, а сега много знаят.

Не ме бърка, има хора в този форум, които ако ме баннат ще мълча като гъз и дума няма да кажа, след бана даже ще дойда да се извиня, ама ей такива в чудо могат да се видят. Айпи сменям за 5 сек, мак адрес за 20, ферми, от които да пиша бол....все ми е тая. Мунци хубаво я е попитал що не беше толкова дейна когато трябваше.

Има доказани хора в този форум, доказани с годините, срещу, които никога няма да скоча, ако ще мен да трият, да наказват и квото искат да правят. За да го направят заслужил съм го. За затварянето на темата няма да кажа нищо, срещу диването и още един човек в този форум мога да млъкна по всяко време и да не оспоря нито едно тяхно решение, защото знам, че са адекватни. Не е проблема в темата, като са я затворили ей на отваря се друга, това никога не е било проблем, дразни ме единствено това, че има и друг тип хора с права - сеираджии. Като става нещо стоят, четат сеир и мълчат, като свърши всичко почват да обясняват колко сме лоши, как не сме спазвали правила, как с нас не се излизало на глава и кво ли още не.

Последна редакция: 7.9.17
    sabchooo, sm0uk3r71., DILQNADELI и още 1 човек харесват това.
  2. KAtanasova

KAtanasova Guest

Това,че не съм коментирала нищо до момента не ме прави сеирджийка.До сега,колкото и рядко да съм се включвала,съм се старала да се държа добре с всички и да не обидя никой.Като се имам в предвид,че съм нова и не познавам голяма част от вас,предпочетох да мълча до сега и да пиша,само когато съм абсолютно сигурна в думите си.Явно обаче си решил да ме съдиш без да ме познаваш.Твоя воля.Аз от думите си не се отричам,но няма и да приема да ме обиждат по такъв начин.Мисля да запазя добрият тон и да съм полезна до колкото мога.Ако съм обидила теб или някой друг без причина,моля да бъда извинена.
    И вчера писах в дисуксията с молбата да се спре спора и да не се отклоняваме от темата.Ами сам виж какво се случи.Щом искаш да съм виновна,на мен не ми пречи.
    Мога да пожелая на всички лека вечер/нощ/ден и да приключим до тук.Мисля,че се създаде ненужно напрежение.

3. БашФермер

БашФермер Генерал

Само на едно въпросче да ми отговориш - що вчера мълча и се кри зад полата на диването, а днес реши да говориш в множествено число колко сме лоши, след като ти самата си написала, че от 1 човек започна всичко? Така все ще си в категорията нови, ако ще като мечока тук да си с години. Ей затова казах, че тук си има хора, които са се доказали с години, знаеш ли колко горещи картофа за извадили без да се крият зад никого.

А и още нещо да добавя, не търся виновник и не си ми виновна с нищо, няма нужда да влизаш в ролята на жертва. Бях остър и ще продължавам да съм, защото тук в няколко поста поясни как заради лошите сега нямало тема за взаимопомощ. Та дай никове да видим кои са лошите! Щото аз не съм писал ей така от нямане кво да правя. Имало си е причина.

4. KAtanasova

KAtanasova Guest

Виж,аз не съм казала ,че лично ти си виновен или от теб се е започнало всичко.Нито пък ми пречи острият ти тон.Имаш си своя гледна точка и си прав да я отстояваш.
    На въпроса ти-не съм се крила зад полата на Диването,не бих го и сторила.Знам как изглежда в очите на всички,но няма да обяснявам подробно.Единствено с времето ще се разбере,дали съм човек който си носи отговорност за постъпките,или се крия зад хората.
    Това,че говорих за всички общо не беше с цел да обидя невинните.Да от 1 човек се започна всичко,но още няколко се впуснаха в спора,и въпреки неколкократното напомняне от страна на Диването,не се спряха нещата.Може би начинът ми на изказ не е бил най-правилният и съм засегнала хора които нямат вина и не го заслужават.Малко стана от типа-Покрай сухото гори и мокрото,обаче в един подобен форум е нормално да има подобни теми.
    П.С тъй като държиш на поименното изброяване на виновниците ще ти отговоря.Всичко започна от KARAKONJO който се заяде с теб.И макар,че не съм видяла какъв му е точно коментара,защото вече беше изтрит,разбрах за какво иде реч.От там се започна всички.После staneli и scaregrowII решиха да му отговорят.И ето ти спора беше готов.

Последно редактирано от модератора: 8.9.17
  5. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Понеже мразя да се крия зад други никове, ще си напиша от този какво мисля, пък вие после плюите колкото искате, друго не очаквам :)

Вярно е, но за всяко нещо си има място!

Уж сте стари играчи повечето, а забравихте едно не толкова светло минало, в което след първата забележка, щяхте да сте не без тема, а без ферми. Да не споменавам, че тази тема изобщо нямаше да съществува. Вярно това не пречи на никой от вас да влезе и да пише, достатъчно добре се познаваме, но е достатъчно да ви обърка ритъма на игра и това което сте решили да развивате в момента.
    Една седмица ви се МОЛЯ да спрете, казах ви да ходите на друго място да пишете, ама не, няма разбирателство или по-скоро на пук го правите.
    Списъци няма да правя, всеки сам за себе си знае къде какво е писал, няма и да ви убеждавам правилно ли е или не, само ще си трия боята на клавиатурата.
    И за да не решите, пак че точно на някой от вас го казвам, milkoga1 ще ме извини, че точно него цитирах, поста ми се отнася за всеки с изтрито мнения в темите за 2-та евента.

И въпреки, че се отнасяме толкова меко, пак сте недоволни, пак ние сме криви и не както трябва. Като е за правата ви, се сте първи и всичко знаете, ама май изгодно забравяте, че с тях идват и някой задължения!

Хайде сега, оставила съм ви доста голяма купчина с камъни, хвърляйте смело, аз нали за това съм се съгласила да съм тук, преди пак да е минал някой да ми го напомни :)

milkoga1 харесва това.
  6. БашФермер

БашФермер Генерал

А така, да му отговорят!!! И аз му отговорих! Никой не е тръгнал целенасочено да се заяжда с него и да го напада. Все той го прави пръв, а после тези, които отговарят, защото не могат да му търпят нито обидите, нито простотиите сме виновни.
    Изводът какъв е в случая- обиждай, провокирай, бъди форумния идиот и ще си добре, тия дето ти отговорят ще го отнесат вместо теб.

Диване, наиш кви камъни пък щи дам на теб xD Удриииии

sm0uk3r71. харесва това.
  7. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Сапунени xDxD

Аа не, той си отнесе бана, вярно само за ден, но да се надяваме, че е разбрал :oops:

8. БашФермер

БашФермер Генерал

Айде млъквам, ако съм обидил г-жата модератор да прощава.

Диване, онова с почивката във фермите беше преди мноооого време, как не одъртя пък ти и не почна да забравяш, егати паметта.

Айде оставям ви, че отивам да гледам Дисни канала, ще дават Виолета, пък го следя :D :D :D

9. KAtanasova

KAtanasova Guest

Госпожата модератор не си я обидил изобщо.Ама ако продължиш да ме наричаш госпожа ще взема и да се обидя вече хахах.
    Ти си добре с Дисни,аз съм на Baby Tv.

10. milkoga1

milkoga1 Господар

А,споко аз лесно не се засягам,и търпя критики(естествено кат си ги заслужавам,което рядко се случва xD)
    Иначе си права,отправи не едно и две предупреждения,разбирам ви и вас,малко сте не смагате навсякъде,пък и като се развихри и такава тема...направо му отърваш края или забравяш началото от де е почнало.Ако ми позволиш обаче една критика-добронамерена.Защо се палите и вий толкова(визирам ви като екип,целия или част от него),като позагрубее тона вземи ги метни публикациите в една отделна тема,примерно тук,и ни оставяйте да се вихрим,докат ни омръзне.Пък и виж що народ беше у форума,колко писаха хората,екшън имаше,Пък сега,какво-скукааааxD.Тъй де,не е ли така?Е разбира се може да се намесите,вече ако се започнат лични срещи на живо да се уговарят я за един боксов спаринг,я за малко шамари...:)Пък тез работи винаги ги е имало и пак ще ги има,ако не е Караконджо то някой друг индивид ще се пръкне,ама нормално,не сме еднакви,всеки с мнение(по български-5 човека с 10 мнения...xD)Та мисълта ми беше да не се връзвате толкова,всичко е ала-бала,игра на приказки(които наистина понякога си излизат извън границите на нормалното).НАЙ ВАЖНОТО Е ДА СМЕ ЗДРАВИ,С ЛЮБИМИТЕ ХОРА,малко копане с мотиката пред монитора за разтуха и така.;)

sabchooo, .water., sm0uk3r71. и 3 други харесват това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.