Храмът на змиите

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 15.1.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

А къде ми се намира куеста за змиите??? Не го намирам :eek:o_O:eek:

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

В таймера гледа ми внимателно?

П.П. И на бахамарама погледни - там има икона, едно змийско око.

Последна редакция: 16.1.19
    лудакрава1 харесва това.
  3. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Намерих го xDxDxD Съвсем съм се издухала;):p Благодаря и приятна вечер

mushnu4ka харесва това.
  4. pineapple87

pineapple87 Майстор

Някой от модераторите да каже дали може да стартираме петиция за това да се промени анимацията на розовия обор на анакондите. Направо е подигравка ми се струва. Изглежда абсурдно. Какво е мнението в другите форуми?

P.S. В работилницата не са ли разменени оранжево и червено производство?

5. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    размених картинките,вече трябва да е както трябва.Извинявам се. Отзиви от другите колеги към момента нямаме.

6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Храмът на змиите е приключен. Окопала съм се в градините. Дойде ред на Полярното парти. Садя, бера, ловя изскачащи. После ще меля каквото Муши ни е сметнала. Изиграх и няколко супи при викингите :)

Благодаря Мушинка :)

7. dj_1

dj_1 Подрастващ автор

аман от глупости вече. без почивка по три куеста стига вече. мисля, че все още са малко може и повече например по 5, а защо не и по 10. Оляхте се вече. играйте си ги. не ми трябват селекции на анаконди. нито на което и друго животно. Ако така продължавате съвсвм ще ме загубите. отдавна се замислам да зарежа всичко, но вече прекалявате. колко пъти Ви се каза че играчите не искат по 100 куеста наведнъж и всеки ден , но явно никой не го интересува. изобщо някой интересува ли се и чете ли мненията на играчите? явно не.
    Успех на всички. аз няма да играя тези неща повече.

shiky харесва това.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Сърдитко Петко, празна му торбичката xD Я се стегни и гледай от към веселата страна на играта :p

ПЕПЕЛЯШКА, eva-mina, dedoto и 3 други харесват това.
  9. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Споко брадчед-не мисли че само ти пропускаш това-една камара играчи го правят редовно-ама не очаквай някой да си признае.Винаги има какво да се прави по фермата и да наваксваш.Е че си нямал някои неща-засей праза на нивата и да не ти пука-важното е да се забавляваш:)

ПЕПЕЛЯШКА, eva-mina, dedoto и 2 други харесват това.
  10. galinad12345

galinad12345 Активен автор

Куест с грънчарски съдове?

11. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

.TAINNA. харесва това.
  12. johnnie75

johnnie75 Обитател

При налични 238 анаконди и бейби бум дали ще успея да събера 200 бр. змийско око без да се налага да се сдобивам с други бройки анаконди. :)

13. kakata13

kakata13 Старши болярин

238 делено на 4 равно на 59 змийско око първоначално,но тъй като трябва и да предаваш разни видове змийчета за по нататък не знам какво ще имаш за селекция

14. johnnie75

johnnie75 Обитател

Като започне бейби-бума ще пробвам и ще пиша какво се е случило. :)

15. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Не искам да те отчайвам,но ще е трудно.Трябва на всяка селекция да ти връща анаконди,по много...Дано успееш.

kakata13 харесва това.
  16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Нищо особено, както всеки ББ:mad::mad::mad:.

.TAINNA. и kakata13 харесват това.
  17. .water.

.water. Обсебен

Да умряла работа най-доброто от обикновенни скача до кръстосана .Нищо съществено ще я влача тази селекция поне имам само нея да дундуркам.

.TAINNA. харесва това.
  18. Буреноска

Буреноска Младши експерт

змийски очи дава и от другите селекции но не на 100%

19. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

800 селекции вече,нищо добро,като прескачане.2-3 пъти от обикновени до кръстосани,и до тук.Ще опитам и утре,но по-пестеливо....

.TAINNA. харесва това.
  20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

100 селекции – албиносите не ги броя, 28 кобраконди, 4 изумрудени анаконди, 3 отровни анаконди и 1 гърмяща анаконда.

[[Fermerkaa]], .TAINNA., kakata13 и още 1 човек харесват това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.