Храмът на змиите

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 15.1.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. .water.

.water. Обсебен

Производството как да е, ама розовия обор си е направо грозен.

.TAINNA. и Кобрелия харесват това.
  2. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

ами грозни са като самите животни-току що ги разгледах.Обаче розовия наистина печели златен медал по грозотия

.TAINNA. харесва това.
  3. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Най-смирено и възпитано изчаках,но:
    Да не пуснеш бейби бум с началото на нова селекция и събитията,които я придружават си е абсолютно глупост. Последното си става запазена марка на БП в последно време.

-georgi88-, kakata13, jesi2 и 2 други харесват това.
  4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Може да пуснат по тъмна доба ей така за 1-2 часа да отбият номера.
    Ама щом мислят че някой ще им се върже на фермерските монети - едва ли.
    Ще разчитам на хубав бум от петък до неделя.
    Аз толкова се учудих като за елените имаше с дни бум. Затова селектирах докато мога.
    Сега погледнах - не са разрешени и луксозните парфюми.
    По-добре да го пуснат събитието направо от петък. За шепа паралий дето не им се свиди супер манджата няма два дни да се ядосваме и да съскаме с уста от яд.

eva-mina харесва това.
  5. .water.

.water. Обсебен

Бях се настроила набързо да завърша змийското събитие и да помятам брадви обаче уви ще чакаме БП да благоволи да пусне ББ.

6. -georgi88-

то дето няма бейби бум -едно на ръка ами са написали и грешна стая за отварянето на статуята за развъждане-6.6та е-ако броиш от ляво надясно,а нормално си броим от дясно на ляво и е 5 стая.10 мин загубих да се занимавам с глупави главоблъсканици докато я открия:oops::mad:Харесваше ми да мятам брадви-пък макар и да не печеля редичката-ама насила да ме карат да играя нешо друго и да чакам бб и да развъждам змии когато неискам-мерси.С удоволствие ще пропусна това и когато мога тогава ще ги развъждам.Пуснах мелницата отново да работи

Последна редакция: 16.1.19
    .water. харесва това.
  7. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Ай сега - грешна била.
    След като отовориш бахамарама, почваш да отваряш растения, животни и т.н. от най-лявата стая. Затова тя е първата. Следващата е втора и т.н.

П.П. А в случая, след като има всичко 11 стаи, е съвсем без значение как ше ги броиш - все е шестата, нали? ;)

.TAINNA. и dedoto харесват това.
  8. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Така са се оплели в дребнави,тарикатски сметчици.... Абе измекяри /в най-лошото значение/
    Анакондите са доста скъпа селекция,от където и да се погледне , и без бейби бум не си заслужава просто.

.water., .TAINNA., dedoto и 2 други харесват това.
  9. -georgi88-

Карай-нема смисъл да издребнявам и да се чудя кат Хитър Петър колко са магаретата-11 или 12......;)

10. kremvirsh75

kremvirsh75 Прохождащ

селекция за анаконди не ми е в действие

11. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Би ли пояснил какво не е в действие? Така не става ясно.
    И ще попитам дали си отворил/а статуята за селектиране на анаконди в древния маймунски храм?

П.П. Също така ще те помоля да пишеш на кирилица, такива са правилата на форума.

12. Dionys

Dionys Кандидат за признание

То и за утре не е предвидено бумче като гледам. Разплодника ми засега остава в режим стендбай 8).

.TAINNA. харесва това.
  13. ..koni..

..koni.. Редовен

аз също изчаквам със селекциите

.water. и .TAINNA. харесват това.
  14. dedoto

dedoto Адмирал

то че си е тъи вярно:( ама ще го нахакам до горе без ларфюми че са ми малко кът;) па нека са дундуркат до бумаxD

eva-mina, scaregrowII, .water. и 2 други харесват това.
  15. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

И аз като всички ще чакам бумчето. Така се бях настроила днес да го опаткам набързо... 516 анаконди имам и още се въдят из полето, 960 сх, 5700 парфюма, желето от рози чака... а бум няма. Направо резил!:sleepy:

eva-mina, scaregrowII и .water. харесват това.
  16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И аз така. Накачурил съм 14 броя, като узреят, ще натикам още. И така, капка по капка - до бума, пък после като почнат да подскачат, да прескачат - да се чудиш, змии ли са, зайци ли са ...

lyd_s_motika, eva-mina и scaregrowII харесват това.
  17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не можах да дочакам ББ, направих змиите и накичих реда.
    Сърце юнашко не трае, но на ББ пак ще селектирам.

eva-mina, kakata13 и AsparagusMintCandy харесват това.
  18. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

xDxDxD Усмихна ме, много.

И за монетките си прав. Те са причината да не пускат ББ /тарикатчета/

19. .water.

.water. Обсебен

То монетки добре ама да имаше какво да купиш от магазина с тях освен 100бр супер храна какво друго обори и дървета набори на Свободата и евентуално да си разшириш полето за любимци.

scaregrowII и AsparagusMintCandy харесват това.
  20. kakata13

kakata13 Старши болярин

И аз така,че ме сърбяха пръстите

ПЕПЕЛЯШКА харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.