Фрапе Оле Май 2018

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, May 29, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Колегата пита кое е по-дашно ама без Харита ... като гледам бая гаечни ключове падат и от дърветата и от растенията 1200-1300 ще се съберат и без харита или други екстри.
    П.П. С новия облик човек трудно може да те познае....:D

2. .water.

.water. Обсебен

От основното поле обори с мишки мисля са 44 -20 ключа пустото поле 44 -обора мишки 23 ключа ,основно поле портокали 21 ключа пусто поле портокали-24 ключа без Харита дано съм ти била полезна успех. П.П Току-що обрах основно поле с ябълки 38 ключа ....

.TAINNA. and лудакрава1 like this.
  3. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Много съм сладка нали представих си се на ниво 300:D:D:D

4. kakata13

kakata13 Старши болярин

Вчера шипка,нощес лук и малко подаръци общо 501 ключа

.TAINNA. and DILQNADELI like this.
  5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Според мен, магазина е фалирал, няма СХ, няма парти врътки, няма ЛГxD:p, няма техника:mad::mad::mad:.
    Направо са орезелили и този евент, евтина стока, но и никакви монети>:(, стикера и реда са взети, реших да играя на две полета, надявам се да успея.
    Не ми харесва, че растенията са по 6-7 часа, хаби се техника, чатни, а да дадат не им идва на ума:mad:.

AsparagusMintCandy and .TAINNA. like this.
  6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Голямо разминаване в броя на монетите в магазина на евента и тези посочени във фая :eek:.....изллиза че за 53 звезвдни талера или едно минаване на куеста е достатъчно да се нареди реда с цъкалките даже ще останат 3 талера за стикера. :D
    Спестовната версия може да се мине с 8022 бамбук и 817 гаечни ключа.

.TAINNA. and kakata13 like this.
  7. .water.

.water. Обсебен

Е това не го бях видяла и сега кое е вярното остават ми 8 9 10 да завърша ключове бол ама китките на две полета по бавничко и ще се окаже утре да я превъртя и да не стигнат монетките ли?

.TAINNA. likes this.
  8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Това в магазина е вярното пробвах - реда се взима за 5 талера и цъкалките както са си показани по 10, 16 и 22 талера. Общо 53 талера .... от едно преминаване през всички задачи до 10 включително се вземат 56 талера ...даже остават 3 монетки точно като за стикера. Това е и много по-приемливо от ФАЯ ...аз вчера си помислих ...къв е тоя ред нищо и никакъв пък много сеене искат и направо се отказах, но сега ще го направя изкачащи има. Ти пак може да си продължиш да играеш за още някоя цъкалка или сандъче от магазина време има.

Last edited: May 31, 2018
    .TAINNA., .water. and kakata13 like this.
  9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Благодаря, Пеперудке, направо ме нави да го мина. Два пъти не ми се минаваше, ама веднъж - ще. Подкарах го.

.TAINNA. likes this.
  10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Има време и аз се предумах, тук - таме ще пропускам някоя награда която не ми отърва като златни банани и ще го наглася.

.TAINNA. likes this.
  11. goho2

goho2 Стажант

Ако последното стане мигновено спирам да играя !

tanyamery likes this.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И аз нещо ще пропусна. След како си ги начертах, за да видя точно колко растения ми трябват, излиза бройката 8008 китки, което е съвсем приемливо. Преди това ги бях сметнала на около 15 хилки за редичката и не ми се копаше толкова. Сега - моооже. (И късмет извадих - 1 мин. след бучкането на 5-те бройки ми даде следващите пет, че започнах с 10 бройки. Ама с колелото късмет нямах, врътнах 15 пъти и се отказах повече да продухвам врътки.) Гаечни ключове 434 до момента, без Харита и без бране в началото на събитието. Т.е. нямам притеснения за тях.

П.П. Съкратих още 5 прави тръби, т.е. редуцирах китките на 7898, а изскачащите на 978.

Last edited: May 31, 2018
    лудакрава1 and .TAINNA. like this.
  13. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

В играта е вярно, ФАЯ е поправен. Благодаря!

.TAINNA. and BUTTERFLAYS like this.
  14. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

На мен ми пусна от обикновените завъртания +1 ...имам много митичен феникс и от небесните кутии дава ...някои дни се събират доста врътки и ми се струва, че обикновените дават по-често +1 отколкото партито % реколта.

milkoga1 and .TAINNA. like this.
  15. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Това им стана запазена марка- да правят промени в движение...

.TAINNA. likes this.
  16. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

тия от БП замислят ли се че ако не играя скапаният им куест а само сея дори и овес да е и го продавам ще изкарам стотици пъти повече от реда даващ пенита, няма оправия и това е бе дай ред да дава техника проценти плевня гулдени зарадвай малко потребителя си задай му стимул за игра

17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

То и една марула да продадеш ще фанеш повече пенита от тия дето дават от сандъка ...от десет такива сандъка излизат 10 мъхнати пенита най-често.xD

18. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

и аз се включих по съкратената процедура. Зор няма да си давам :)

SKATAVKATA, eva-mina and .water. like this.
  19. munci1991

munci1991 Обитател

след час приключвам

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Цъфнаха и ми вързаха тайнствените дървета от някакви предни куестове, ама не помня от къде са печен, затова се описват тука:
    Мангрово дърво XLх4, Ямайкса слива XXL, Индийско орехче, Хинал XL, Нолина, Индийско орехче XL, Салак XL, Райска ябълка XXL, Кокосов орех XXL, Маймунско дърво.
    Задачките с тръбичките - с 1 -2 обирания съм на 5 тръбичка, само с вода, само за реда, гледах съкровището - взех 1 бройка да видя какво дава - не ме влече и не ми трябват. Ако падаха свисше от облаците да им се радвам, ама така да плаюам за тях - не сте познали. Ще играя само за реда и до там-после ще садя бамбуко да ми го обменят за пенита и кинти.

Last edited: Jun 1, 2018
    eva-mina likes this.