Фермерски магазин

Discussion in 'Отзиви за играта' started by tanyamery, Jan 7, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. tanyamery

tanyamery Адмирал

Но в магазина има "предмети" които се предлагат 2-3 и повече месеца, а атрактивните предложения изчезват твърде бързо! Ето в този случай е твърде неприятно, защото и новото цъкалково поле на Баха се отваря с ФМ и въобще къде е обявен първоначално срока на предложението за огромните обори? Още от м. Май в магазина кротичко се подвизават крокодил, дрозд, жерав и прочее......., а най-новото ще изчезне първо!.!.!.! :cry:

п.п. Жалко, че тук никой не ми отговори, искам само да добавя, че ако по-рано ми беше известно приключването на офертата за оборите щях да купя тях, а не разширенията за крайбрежието на корабокрушенеца.

Last edited by moderator: Oct 17, 2020
  2. tanyamery

tanyamery Адмирал

В раздел "Актуализации и идеи" Пайнепъл е направила страхотно предложение, твърдо за. И отново искам да призова за връщането в магазина на предложенията с мъхнати пени макар и лимитирани. Надали тази опция ще повлияе върху приходите на БП съществено, но на нас да. Който си пазарува "по принцип" ще продължава да го прави - имам съсед който, като тръгне да си пазарува от неговият пазар ми идват по 200 СТ или СХ наведнъж.

.TAINNA. likes this.
  3. -niksan-

-niksan- Обсебен

Защо не мога, да си купя калинката от фермерския магазин,след като имам други .
    За мен няма значение колко имам ,тях съм си ги купил.Сега не мога ,да мина по евтино. да се снабдя калинка с монети.

4. tanyamery

tanyamery Адмирал

И при мен е така, неприятно.

П.П. Никсън , днес влезнах през Юнити и там вече във ферм. магазин, калинката е разрешена. Ако си имаш монети купувай докато нещо не се е променило.

Last edited by moderator: Dec 10, 2020
    kakata13, choko_59 and .TAINNA. like this.
  5. arabela71

arabela71 Прохождащ

Не ми харесва новият изглед и функционалност на Фермерския магазин.
    В този вид ли ще го виждаме вече?

6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Говориш за пазара ли? Ако да - да, такава е новата му визия.
    (А фермерски магазин е мястото, където харчим фермерски монети, което не е с нова визия.)

.TAINNA. likes this.
  7. tanyamery

tanyamery Адмирал

Никсън, ти успя ли да си купиш калинка?

8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не:cry:

9. ytre-84

ytre-84 Младши експерт

Вместо да ревеш, ето да четеш.

kakata13 and jundra like this.
  10. -niksan-

-niksan- Обсебен

xDxDxDзащо мислеш че трябва всичко да съм прочел:p:p:p
    който има време чете .Питат ме аз отговарям. Малко по спокойно го карай не си този който ще ми казва какво да правя:p:p

milkoga1, scaregrowII and dedoto like this.
  11. ytre-84

ytre-84 Младши експерт

:eek: щом нямаш време да четеш, не беше ли редно да благодариш за линка, вместо да ме квалифицираш?

12. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не съм си и правил труда да го отварям,защото нямам монети за да обикалям по магазините.

13. milkoga1

milkoga1 Господар

Чети бе момко, чети...Ти 3 клас не си ли завършил все пак? xDxDxD

dedoto likes this.
  14. tani1980

tani1980 Полубог

Я бре Милко, откак съм се завърнала чак сега се вясваш.:)

milkoga1 likes this.
  15. milkoga1

milkoga1 Господар

Аз съм инкогнито, хвърлям по едно око ама под прикритие. xD

kakata13 and dedoto like this.
  16. tani1980

tani1980 Полубог

Аааа не така, моля.Айде, стига са кри.Тука да не сме терористи я.Тука не убиваме хора, само БП убива всички надежди и детското в нас. xD

17. -niksan-

-niksan- Обсебен

По важно ми е сега да си свърша работата в реалния живот,защото там падат пари.
    Особено в тази пандемия съм доволен в релния живот.
    Фермата без мен и без нас пак ще съществува,но нямаш ли пари в джоба е лошо.
    Играя си моята игра ,един път влизане в играта, каквото има за вършене го свършвам.
    След нова година може и да не влизам всеки ден.

18. milkoga1

milkoga1 Господар

Много си прав.

kakata13 and -niksan- like this.
  19. toshko_ck

toshko_ck Подрастващ автор

Фермерския магазин постоянно ли го има някъде и аз не мога да го намеря или се появява периодично за определен период от време някъде ?

20. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

В играта е постоянно. Ето от къде се влиза в него.
    А ето и инфо какво актуално се предлага:
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Фермерски-магазин.14892/

(А ако пишаш за друго - уточни, моля.)