Фермерски експрес

Discussion in 'Отзиви за играта' started by [[Fermerkaa]], May 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. desi232

desi232 Посланик

на мен ми се падна кученце, тъкмо да ми пази фермата :pxD другите два утре ще ги видя

2. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Честито!
    Не мисля, че има значение какво зареждаш във влака. Аз заредих два пъти, тъй като се славя с нулев късмет при подобни събития и не се хабя много (сложих всякакъв боклук вътре). Но за разлика от пълния неуспех при майстора, влакчето ми донесе парфюмерия и червен зайчарник!

черешка and zahar4eto like this.
  3. [gabi]04

[gabi]04 Младши експерт

не е честно аз залагам обори за 1250,а получавам текстилната мелница със стойност 10

4. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

ех от толкова беднотия ще ми се разплаче,кви зъби кви нокти на пазарът всичко има,хехехеее

5. bruk67

bruk67 Стажант

Имам 6 ферми и във нито една ми няма оборите от експреса !? Какво става ????????????

6. -niksan-

-niksan- Обсебен

потърси ги при оборите,

на цифраа 2 от снимката при оборите,търсиш Тайнствен товар.

7. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

От 4 зареждания:
    оранжев обор за стригане на овце, червен овчарник, розов кокошкарник и производство на прах, последните два ми харесаха:p.
    УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

8. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

При мен се падна парфюмерията още от първото зареждане, след това се нападаха само глупости и тази сутрин ме зарадва розов щраусарник. Пак е нещо xD:inlove:

9. MARV3000

MARV3000 Ветеран

Е, аз не мога да се похваля с късмет! :( Оранжево гуано, жълта тенджера :cry:

10. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    абсолютно съм съгласна с теб,нужна е корекция при стойностите и колегите знаят за това.

-helixme4o-, [gabi]04 and FrozenKiss like this.
  11. pif4o335

pif4o335 Кандидат за признание

обзаведох се с три парфюмерии :)

12. baiete

baiete Болярин

При мен се падна кучкарник :sleepy: сега зареждам следващия да видим каква смешка ще ми измислили от БП :music:

Last edited: May 15, 2015
  13. [gabi]04

[gabi]04 Младши експерт

Комши и при мен е зле работата. Не мога да се похваля с никакъв успех.:(

FrozenKiss likes this.
  14. Taisita

Taisita Прохождащ

От първия опит ми се падна парфюмерията,а втория кучкарник.

15. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Еее, разгеле! Най-сетне и аз ще се парфюмирам. xD

16. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

Е, аз не мога да се похваля с късмет! :( Оранжево гуано, червен зайчарник :cry:

17. -Защо-

-Защо- Напреднал

тя парфюмерията се пада повече от колкото е нужна,но защо ги няма розовките обори или те са само на обещание:mad:

18. milka_k6868

milka_k6868 Активен автор

на мен ми се падна розова конюшня:)

-Защо- and FrozenKiss like this.
  19. slaveiche

slaveiche Стажант

и аз си имам вече парфюмерийка:D:music::D

-helixme4o- and FrozenKiss like this.
  20. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

От Експреса получих общо 2 бр. Парфюмерия, 1 Текстилна работилница и 2 Оранжеви производства - за Ангорска и Овча вълна. :D
    Много съм доволна от получените обори, тъй като по принцип нямам голям късмет в получаването на нови обори и производства, а сега цели три. :D Рекох тъй и тъй ми е тръгнало на нови обори та си купих от новите Тайнствени обори "Драко" 2 броя - от първия ми се паднаха Обор за еноти, а от втория още го чакам. :)

sinsi88, -helixme4o- and FrozenKiss like this.