Фермерски експрес

Discussion in 'Отзиви за играта' started by [[Fermerkaa]], May 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xDxDxD

Това за смяна на персонал, разработчици, програмисти и всякаква паплач, го говорим много пъти без резултат >:(

-niksan- and лудакрава1 like this.
  2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

за дърветата иде реч

.TAINNA. and mushnu4ka like this.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

и те са в кюпа ;)

4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Пробвах за нещо ново, не че се надявах, нищо ново под слънцето, аз слагам по 4 бр. по 520, то ми връща дърво хл.
    Няма оправия :mad:.

Last edited: May 9, 2021
    .TAINNA. and ka-linka like this.
  5. ka-linka

ka-linka Посланик

Какво ново чакаш, чедо? То всичко е отдавна остаряло. Тук изобщо не се напъвах да товаря влака, пропуснах и да летя от полога, тези дни го карам на уволнение xD

6. kakata13

kakata13 Старши болярин

Чистя си XL дърветата дет са се натрупали,а тези дето идват ще си седят в саксиите за бъдните поколения

7. tanyamery

tanyamery Адмирал

Моето влакче два дни преди началото на събитието си почиваше на хълма - да събира сили, натоварих го 4 пъти и явно се умори, защото продължава и към момента да си седи там.

8. .water.

.water. Обсебен

На целия мазаляк дето не върви нищо как трябва и всеки път като започне евент има проблеми едно напълно безсмислено събитие пълнеж ,който да бави и скапва играта още повече нищо интересно товариш един боклук и ти връща още по-голям ...вместо да се работи по милионите проблеми в играта...

9. tanyamery

tanyamery Адмирал

Юни 2021г. - На мен пък ми харесва възможността да кача някои от стотиците жълти производства и обори и да се надявам за нещо различно, защото от колелото така и така ще се трупат още. По добре е от ПиТ вариантите за съмнителна "замяна" или "продажба".

kakata13 likes this.
  10. gu6i

gu6i Стажант

id 7148242 да бьг има и то не мальк имах 7 тайствени обора на острова и 1 от тази сутрин а сега няма нито един вьв фермата има 3 и те са си там моля екипа да погледне за какво става на вьпрос

благодаря сега се появиха

о не е истина докато се вьрна да ги извадя на полето отново ги няма

Last edited by moderator: Jun 13, 2021
  11. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

13 бр. са взети от влакчето (3 за фермата и останалите за Баха).
    Излюпени са 9 на Баха (оранжеви жирафи, носорог, жирафи, камили, лъв. лъв, крокодил, лъв, лъв) и 1 е в плантацията, а трите за фермата са в менюто.

12. tanyamery

tanyamery Адмирал

Септември 2021г. - експрес за дървета. В започващият утре експрес не виждам нищо ново или интересно за мен, тези дървета отдавна се завъртяха и през ПиТ-а .....Вероятно ще е интересно на новите играчи, а имаше време, когато от експреса за сефте се появяваха абсолютно нови дървета. Уви, отдавна не се е случвало !

Октомври 2021г. - експрес за обори и производства - този път експреса е така остойностен, че дава добри възможности за разчистване на стотиците жълти обори и производства, много добре. Дано се люпят от тези т.товари по-висок клас обори и производства, ха дано !

Last edited by moderator: Oct 15, 2021
  13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

няма какво да ми грабне окото еееййй тези остарели влакове за нищо не стават o_O:wuerg:

14. tanyamery

tanyamery Адмирал

От експреса м.Октомври'21 съм много доволна, доста от жълтите производства от колелото се върнаха, като оранжеви, червени и розови обори, което е супер! Искам в най-скоро време пак такова влакче, че не смогнах да натоваря всичко излишно.

-----
    М.Ноември '21г. - експрес за дървета. Мислех че вече съм засегнала този въпрос, но май не попаднах на точният пост, за това на ново. В основната ферма има разлика в стойностите на осн. дърво, неговият XL и XXL подобрението, но на Баха ситуацията е друга. Доста основи на дървета, имат стойност еднаква с XL, което е супер странно, като се вземе под внимание факта, колко по-скъпи са Баха дърветата и подобренията им. Наистина това има значение най-вече за експреса, но това не значи, че не трябва да се коригира това положение.

Last edited by moderator: Nov 20, 2021
    kakata13 and Bamze like this.
  15. .water.

.water. Обсебен

Да не споменаваме ,че вече са с гулдени няма как да стане освен ако не пуснат секвоите иначе вече и еспреса става ненужен.Че кой ще даде 12 злато за боклуци!?

16. mushnu4ka

С лалогулдени се плаща, ако не са натоварени достатъчно дървета. И това не е нещо ново, открай време е така.

17. .water.

.water. Обсебен

Ами експреса ми показва само в гулдени ,а не както преди в пенита аз няма как да знам дали може в пенита нали?

18. mushnu4ka

https://board-bg.farmerama.com/threads/Фермерски-експрес-за-дървета.21969/#post-198847

Отделно показва същото като предния път, по-предния път и т.н. Нищо по-различно.

19. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

От фермерски експрес, ако не се пъжа, имам спечелени 5 "златно тайнствено дърво" . Днес ги сложих на горската поляна и вече няколко пъти ги бера - дава само точки.

20. mushnu4ka

Привет, ще предам за проблема "нагоре по веригата".

mimi123123456 likes this.