Фермерски експрес

Discussion in 'Отзиви за играта' started by [[Fermerkaa]], May 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

не съм се и оплакала точно обратното предоволна съм

2. tanyamery

tanyamery Адмирал

Аз не качвам на експреса нищо, което не мога да купя с МП. Скоро минах стотното ниво и си ползвам според нуждите дори оранжевите обори да не коментирам неон и розови, от които имам по един два. Някога, когато не ни трябваха инструменти по време на експреса в градската работилница си правех разни производства и качвах тях. Тази схема вече не ми допада - искат се много инструменти за други неща и сега от магазина с МП си купувам най-евтините жълти ъпдейти, които покриват исканата стойност и качвам на експреса само това. В случая три жълти слона и три жълти овчарника.

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Някъде в странско мярнах по-евтин вариант: 1 жълти слонове и 5 жълти коали.

П.П. А аз все още имам доста жълти в менюто, паднали се от колелото и откъде ли не, както и доста оранжеви пауни също от колелото имам, а и други излишни оранжеви, но все пак някакво количество оранжеви си оставям, ей тъй да има, не се знае кога ще затрябват.

.TAINNA. and tanyamery like this.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Имам изобилие на жълти обори. Катеря ги, доколкото имам време да пълня влака :)

5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

до сега от оборите най-често папагали:mad::mad::mad:.

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Още седем току-що ми се излюпиха. Гледам и невярвам - две морски кончета в компанията на розови слончета.
    Но продължавам да товаря. Мислех с ускорител да направя този следобед втора порция от 25, но след добрия резултат - през час и през час и през час... колкото още успея до края. Крастата ми е начесана.

П.П. Добавих 2 оранжеви тюленарника и розови маймуняци, на тези също не се мръщя. За днес това ще бъде. И утре е ден, продължавам.

Last edited: Sep 29, 2018
  7. phkolev

phkolev Стажант

Мили хора, къде се появява този тайнствен товар? Не трябва ли да е при оборите?
    Моля някой от админите да провери какво се случва с моите (ID 7084390), че не ги виждам (((

P.S. Опс, видях ги, моя грешка ;)

8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Три броя кончета от 20 тайнствени...повече от доволен съм!

Last edited: Sep 29, 2018
  9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И при мен най-накрая се пръкна един обор морски кончета:music:.

10. _elena6_

_elena6_ Подрастващ автор

Няма, няма и няма,колко ли пъти още трябва да заредя експреса -може би 37 и на 38 ще се появи.

11. .water.

.water. Обсебен

Над 15 морски кончета и над 10 розови слона много ларж е този експрес ,но ще товаря до последно да има за раздаване много хипопотамчета албиноси и фламинго 1 розови панди и 1 розови камили .

12. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

аз си нямам конче:(

лудакрава1 likes this.
  13. .poli78.

.poli78. Активен автор

Видях коментарите на други фермери, във връзка с обора за морско конче, сигурно се шегуват с тези бройки, които съобщават, че са получили - и питам КЪДЕ Е -И КОЛКО Е СПРАВЕДЛИВО ТОВА - 28 зареждания на експреса -няма и няма, а пещерата за хипопотами жълта я раздават, като за последно

14. .water.

.water. Обсебен

Ами може би зависи от това какво товариш.Аз примерно предполагам както и други колеги товаря само бахамски обори никога не слагам точно колкото се иска винаги горница.Примерно червените панди камили маймуни са над 1000 засилвам ги на експреса по 2_3 оранжеви , добавям жълтите само да чистя менюто на тях не разчитам работилници са по 800 слагам една и няколко жълти обора и засилвам е сега току-що ми се пръкнаха поредните розови панди розови маймуни и едно морско конче.

15. _elena6_

_elena6_ Подрастващ автор

Е, е да Ви е честито поредното морско конче! Винаги претоварвам и товаря само от бахамските. Нямам този късмет да се появи и при мен. Вероятно сте любимка на БП, след като Ви отрупва така.

.TAINNA., .water. and sm0uk3r71 like this.
  16. .water.

.water. Обсебен

Благодаря.Искрено се надявам да успееш опитвай до последно не се отказвай.

.TAINNA. likes this.
  17. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

и да не ти се пръкне споко все ще се намери някой да ти метне 1 ето аз имам 2 и да не ми се падне още някое едното е твое а и съм заредила още 55 броя и продължавам да товаря

kakata13 and .TAINNA. like this.
  18. .poli78.

.poli78. Активен автор

А аз да се надявам ли?

19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Това ми намирисва на подкуп към БПxDxDxD, аз товаря от всякъде

Last edited: Sep 30, 2018
    .TAINNA. likes this.
  20. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

само да се падне още някое за сега са 2 броя :(