Фермерски експрес за стръкчета

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnuk, Aug 24, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Един див рожков и един мексикански кипарис от 32 златни и сребърни (по 16 за фермата и бахама).

2. Az2

Az2 Напреднал

Аз съм доволна от фермерския експрес. Имам 1 кипарис и 3 диви рожкова от по 7-8 златни, за които дадох само XL - и. От всички възможни дървета нямам само вишната.
    Но, имам друг въпрос - не се ли обърквате с толкова много дръвчета и на двете места?!:sleepy:

-georgi88- likes this.
  3. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Ко няма да се объркаш-един път ги товарим на експреса-после БП ни ги връща от тайнсвените стръкчета-двойно.Поне при мен така се получава-аман от шкарт:cry:

ПП-пиши на пит да ти подаря една вишна

Last edited by moderator: Jun 25, 2018
    Az2 likes this.
  4. milkoga1

milkoga1 Господар

В официалното инфо има не коректно подадена информация.

В експреса могат да се качват само дървета от фермата!

Тайнственото дърво ще е готово 4 ч. след поставяне на полето ( или веднага срещу 3ЛГ ) и ще ви даде 200/400/600 ТО/ТрТО и един от следните дървета на случаен принцип:

А реално моменталното връщане струва 1 лг

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А разликата между двете неща? Едното е, за да не чакаш 1 час докато върне товара, второто - да не чакаш 4 часовото люпене.
    8)

milkoga1 likes this.
  6. milkoga1

milkoga1 Господар

Правилно, нещо не съм дочел точно.

7. zorro58

zorro58 Главен болярин

ей това влакче от златни стръкове само ме напука с бразилски орех .........направо много златен

8. dedoto

dedoto Адмирал

падна се само боклук >:( от сите дървя които пратих що WC хартия щях да напрая и да им пратя:cry:

9. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Само боклук и на основната ферма и на баха, при положение, че само златни тайнствени дървета купувах.
    Напълних се с бразилски орех, финикови палми и друго дръвца за огрев.
    То е ясен принципа на БП "Кон за кокошка", ама в този експрес става "Много коне за пиленце." :p:cry:xD
    П.П. В крайна сметка от сребърно за фермата ми се падна тис.
    Добре ми дойде, защото си го нямах. ;)

Last edited: Jun 25, 2018
  10. .poli78.

.poli78. Активен автор

Много съм разочарована от експреса - 36 златни тайнствени дървета съм закупила само за фармерама и резултата 15 бр. от които -дърво звездна ябълка - останалото за боклука също.

11. elena12345670

elena12345670 Стажант

Къде останаха тези нови тайнствени дървета, при зареждане само със златни, както на баха, така и на фермата над 70 пъти, нито рошкова, нито кипариса -ме споходиха. Много, много съм разочарована. Жалко - БП. Дръж си ги, да те топлят.

12. bubolina8

bubolina8 Комисар

И при мен е същото нито едно от новите дървета !

13. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Кипарис ще видя през крив макарон:cry:, а за хлебно и бряст излишни пари нямам. С нищо не показаха, че има смисъл да се дават даже:mad::mad::mad: средства за клен и бразилски орехи.

14. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Хм, току що ми се "излюпи" едно сребърно тайнствено дърво във фермата.
    Див рожков!
    Да бях пробвала по-рано със сребърните. Ама карай.
    Доволна съм, от около 10 залагания във експреса за фермата си имам вече Тис и Див рожков.
    И от още толкова на бахама - нищо! xD

Last edited: Jun 26, 2018
    .TAINNA. and bubolina8 like this.
  15. milkoga1

milkoga1 Господар

И от двете дръвца се посъбраха, ама естествено не там където трябва, а у помощните...Дано някога ги разрешат на ПиТ...

16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

глупости на търкалета ми се паднаха. Залагах на златните и сгреших, че не опитах сребърни. Другия път ще ги редувам. Ама знае ли човек? :)

17. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Пробвах и златни и сребърни и от най-евтините с изключение на един див рожков останалото плява при мен се пръкна, а при половинката Бахама дърво XXL, дърво звездна ябълка и тис XXL по няколко.

.TAINNA. likes this.
  18. -dd76-

-dd76- Редовен

2 бронзови,3 сребърни и 23 златни-4 рошкова:pЕдин път и при мен да дойде късмета

pepa551, milena7004 and tani1980 like this.
  19. tani1980

tani1980 Полубог

само плява при мен, много съм разочарована

20. kakata13

kakata13 Старши болярин

само един рошков,другото тисове,бахама дърво и разни други за товарене следващия път