Фалшиви и НЕкоректни Пиленца

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mankata, Feb 19, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Само нивото не е фактор. Точните критерии не са известни. Ситуацията долу-горе е такава - ще станеше ментор когато станеш; като те избере играта.

2. tqnko01

tqnko01 Стажант

И аз съм от новите ментори и си имах пиленце Aaandreaaa ,пита ме много за играта-отговарях.Беше 1 седмица преди ПиТ -пратих много обори и ............. до тук.Вече не влиза в играта.Нищо,обори имам,но искам да ги дам на някой,който иска да играе !!!

3. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Нивото не е критерий,разбира се едва ли ще има ментор на 40 от което може да се кандидатства :) ,бърз напредък някой спечелен топ и поне над 90-95 ниво и готово :)

desi232 likes this.
  4. milkoga1

milkoga1 Господар

Принципа-случаен принцип xD.

georgiev and lion8080 like this.
  5. _HAIDY_

_HAIDY_ Подрастващ автор

Здравейте!Аз съм HAIDY Ф 94 Б 268.Отскоро съм ментор имам три пиленца,двете обаче не влизат в играта.Посъветвайте ме как да постъпя.Чудя се дали е възможно да поканя пиленца или единствено системата ги предлага.Какво да направя сега термометърът им мига,сами ли ще отпаднат или?Някой бил ли е в такава ситуация?

6. lu4o

lu4o Младши експерт

Аз докато бях Пиленце получавах подаръци, не мога да се оплача. Чак когато мама започна да играе с мен разбрахме повече неща за играта. Тя ми обясни за килера, за Киш-а, за съседите, ... сега играем двамата и май се справяме по-добре. А като не ни е ясно нещо - четем Форума. А и съседите ми са страхотни, винаги помагат, ако имам питане. Не мога да открия Salili - тя ми беше ментор. Изпратих и писмо, за да и благодаря - не ми отговори!

sm0uk3r71 and mushnuk like this.
  7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ритай ги

8. baiete

baiete Болярин

Добро утро ! Искам да предупредя всички метори за некоректно пиленце sabin37 пратих му 12 баници и си би шута. Балха ме е ухапала за тез 12 баници но бягайте от този мишок sabin :) То загуби щеше да има и за него голяма далавера xD

desi232 likes this.
  9. p_janeta

p_janeta Старейшина

Много съжалявам :(
    Сабин е нов играч и още не се е ориентирал в играта.
    Стана мое пиленце и аз получих точките от твоите баници ...
    След като приключи текущия евент, да ти изпратя ли два киша като компенсация ?

baiete likes this.
  10. baiete

baiete Болярин

Не прати ги на пиленцата си те имат нужда за мене е по важно , че е коректно пиленце и се извинявам ,че му лепнах черна точка :oops:. Важното е ,че съм помогнал та това е само една игра за забавление ;) :p

11. -niksan-

-niksan- Обсебен

От как съм станал ментор само едно пиле вдигна 40 ниво за 8 месеца:cry:

Last edited: Aug 6, 2016
  12. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

и при мен пиленцата почти не играят, повечето се отказват....и аз ако сега почвах фермата щях да я изоставя ...за мой късмет започнах през 2011 когато играта бе завладяваща а форумът жив....а сега е претрупана с нови дървета и обори та чак имената им се повтарят...човек лесно може да се обърка анона ябълка ли е, ябълка анона ли е...:( мушмула ли е мушмули ли е и тем подобни...и П&Т не е какъвто беше, претрупана с евенти - повечето от тях скука .... вече няма красиви цъкалки и декорации като дървото със сърчица и есенната люлка или въртележката... много се надявах в сегашния евент да има подобна цъкалка пак въртележка ,но розова....щеше да е голам хит не само заради точките а и заради красотата си...но не... сложили балон експрес дето не фаща окото с нищо...
    При мен две пиленца стигнаха до 40 ниво едното от които ми остана съсед, играеше активно и е много упорито, радва се на всяко ново нещо което придобие в играта и изглеждаше като един бъдещ ревностен фермер, но от известно време се вяска все по рядко. Следя присъствието му, защото неговия барометър за мен е като барометър на интереса към фермата от новите играчи, когато светне в червено ще почвам да си правя скрийн шоти за спомен...

Last edited: Aug 7, 2016
  13. калпазанка

калпазанка Подрастващ автор

Дали има сила, която да изчисти от менторската система пиленцата azlk с номера от 1 до не знам колко? От десетина дни чистя едно, хващам или същото, или с друг номер. И всичките светят червено и не играят. Изнервящо е!!!

14. baiete

baiete Болярин

Некоректно пиленце пазете се получи си подаръците и си би камшика amg777