Фалшиви и НЕкоректни Пиленца

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mankata, Feb 19, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

12 са (виж)

2. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Не на всички главни ферми имам 5 ниво,то твойта лесна някоя точка колкото за приятелчетата всякак се сбират :)

desi232 likes this.
  3. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Като мине пилето ниво нали се начисляват точки , според таблицата за 16 и 17 ниво се начисляват по 12 точки . Къде отиват те??? и не са ли еднакви точките в тия двата барометъра на снимката?

Значи системата сложила добри подаръци за пилетата пък за менторите не.xD

Още си живееш в миналото, преди си е било за преди сега нещата са други.

desi232 likes this.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И на двете места отиват.
    Разликата между тях - едното отчита всички точки, натрупани откакто си достигнал това ниво на авторитет, другото отчита натрупаните "за харчене" в менторския магазин.

5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

не са в лентата със сърце отиват точките от писма подарък и кутийка,а в другата тез точки не влизат

Училището за фермери дава възможност на опитните играчи да напътстват и подпомагат новите играчи. Системата ще събира заедно нови играчи и стари.
    напълно прилични подаръци
    за да станеш ментор чакаш години, натрупал си опит, развил си занаяти и тн освен дракона и приятеля друго кой знай ко не виждам, за месец вземаш 40 бр супер храна на пилето мож да фърлиш 60, ако копа 18 нива един месец;)тъй че за наградите сама прецени
    едно време гонехме чук сега гоним всеки нов пуснат инструмент

Last edited: Feb 22, 2016
  6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDтуй то да си крупен земевладелец, много грижи:pxD

7. baiete

baiete Болярин

От скоро съм ментор но и моите пиленца са куци не мърдат с точките . Чакам да направя 50 то и ги махам . Но имам 1 въпрос от какво зависи колко пиленца ще имаш . Аз имам само 3 бр. за сега. Не съм се опарил още щото първо им пращам супер тор и ако са точни ще има и папкане на точки .

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

От менторското ниво зависи - започваш със 3, после на 3-то ниво ти дава 4-то пиле и накрая и 5-то пиле на 5-то менторско ниво.

baiete likes this.
  9. baiete

baiete Болярин

Благодаря за отговора ! ;)

10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Къде отиват точките от качено ниво на пилето ????, досега не съм харчила в магазина и точките са ми еднакви и в двете ленти ако в първата се начислят 5 точки и във втората се начисляват, когато пилето качи ниво пак ми се начисляват и в двете ленти по равно ....

11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

сега май никъде нищо не отиваxDзначи би трябвало да ходят в двете ленти :)а от лентата със сърце да ходят само в лентата със сърце:)що:eek:

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

От обирането и да двата бонуса трябва да ходят и на двете места.

13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:ми аз от сърцето за магазина точки не съм взималаo_Oто ако взимах 5 пилета на 5 дни по 50 точки са 250 без кутийки за ко ми е пиле да копа:eek:

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не са 50 точки, а 5 от пиле за 4-5 дни.

15. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

значи години съм спала:oops:ама кът млад ментор да съм спала .............

Last edited: Feb 22, 2016
    mushnuk likes this.
  16. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Само избери с кво...кофа с вода или карфица и ща събудя на бързоxD

desi232 likes this.
  17. tsveti74

tsveti74 Стажант

kakви пилета и как става това за ментор,на мене ми пише "чакай" и аз си чакам .
    След колко време ставам ментор и какво да правя с тези пиленца?
    tsveti74ID: 12179597

Last edited: Mar 4, 2016
  18. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Към то стотно ниво се става ментор,пък докато това се случи вече ще ти стане ясно покрай писанията във форумът какво да ги правиш пилетата :)

desi232 likes this.
  19. tsveti74

tsveti74 Стажант

то кога ще стана ментор ?другото ми е ясно

20. tsveti74

tsveti74 Стажант

благодаря , горе - долу след 1/8 ниво ,сега съм 94 и 7/8;)