Тримата мускетари

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 21.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При всяко преминаване от поле на поле ми цъфва прозорчето на събитието. Досадно е. Пречка се.
    :mad::mad::mad:

nivata1 и -georgi88- харесват това.
  2. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

явно сега се е бъгясало-преди 2 часа не беше така:mad:

3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

При мен е по същия начин. Просто го затварям.

-georgi88- харесва това.
  4. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Освен че и при мен излиза лентата с напредък, ами и комбайна се скрива и трябва пак да го вадя.:mad::mad::mad:

-georgi88- харесва това.
  5. kalin4eto77

kalin4eto77 Прохождащ

Няма ли начин да се изключи това нещо-щот заради тоя прозорец-ще си цапна една дълга почивка-и майната му на евенти и всички други придобивкиxDДосадно е наистина:mad:Кой дявол ме накара да започна незная

-georgi88- харесва това.
  6. dedoto

dedoto Адмирал

че е досадо че и продължава ама поне да отпуснат малко кранчето няма да е лошо - много малко изскачащи>:(

-georgi88- харесва това.
  7. KAtanasova

KAtanasova Guest

Прозорчето с напредъка можете да си го преместите някъде другаде по екрана.

8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Първо прозорчето неможе да се премести извън рамката на фермата и където да се мести все закрива, второ ... при преминаване от поле на поле прибира комбайна и пак се появява на предишното си място а не там където е преместено ....така че това не е решение.....пробвай да видиш.

9. KAtanasova

KAtanasova Guest

Да, пробвах и стана няколко пъти, но сега и при мен прави същото. За това и бях писала да пробвате така, защото при мен имаше поне временен ефект.

10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Добре поне че на Бахама го няма .... там куеста трябва да се бере на ръка и щеше да е още по затормозяващо...дано го оправят днес да не седи събота и неделя така да пречи.

Самардапа харесва това.
  11. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Знаят за пречкащия се проблем, надявам се днес да го приберат най-сетне.

mushnuk харесва това.
  12. Самардапа

Самардапа Главен болярин

А представете си какво им е на тези, които не играят играта :) Предлагам, този, който е виновен за причиненото ни неудобство да бъде наказан със следното: Както ние в момента играем с този проблем - той да сади кресон 30 мин по същия начин ;)

eva-mina харесва това.
  13. dedoto

dedoto Адмирал

продължава да изчезва комбаина и като не могат да го оправят поне да отворят кранчето на изкачащите за компенсация ;) че много малко падат

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Проблемът с досадния прозорец сякаш е разрешен.
    (Чук-чук xD)

15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ако има много изкачащи, няма да се продават кошничкитееееееxD.
    Надявам се до края на евента, че ще успеем да ги съберем без помоща на кошниците, в краен случй, моментно.

eva-mina харесва това.
  16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз тая нощ садя сини теменужки, утре розови, и после почвам карамфили заради саксиите. Колкото теменужки се съберат - толкова. Имам цветя за 10 саксии ама няма саксии. И се надявам с 1 бране в момента на оранжеви и нощеска садене на сини и утре 1-2 пъти бели бройката да се събере.

Последна редакция: 24.2.18
    eva-mina харесва това.
  17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Готово. Взех редичката. Нощната реколта от минзухари се представи добре с изскачащи.
    Повече няма да играйкам. Минавам в ежедневен режим.

eva-mina, krassimira, Пума~` и 2 други харесват това.
  18. –divane-

Понеже с тия сигнали е малко сляпа баба, ще поспамя.
    Има си ги в новините и 2-те. Понеже в момента са много предложения не излизат на едно зареждане всички, като затвориш и отвориш на нов, се виждат други.

BUTTERFLAYS харесва това.
  19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Мда, така се оказа. Понякога ги има, понякога ги няма. И заблуждава.
    :)

П.П. Но благодаря за шляпването през пръстите. Заслужавам си го.

20. –divane-

Ааа не съм шляпала, ама няма как да ти отговоря иначе. През сигнала не се вижда до колкото знам.