Тра ла ла евент - част 1

Discussion in 'Актуализации и идеи' started by bayVasil, Jul 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Харесва ли ви или не идеята?

1. Харесва ми

94.0%
  2. Не ми харесва

4.0%
  3. Писна ми от нови евенти

2.0%
  1. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Варун и авторитет,ми ако е излъгал някоя и се е оженил може и да е авторитет ама в къщи,което ме съмнява обаче,кой би се справил по добре ли,миии....съседкото хлапе има повече сиви клетки от него 8)xD Евента е страхотен,смятам да го превъртя поне 5 пъти та да сцепвам Варунотъпчовци докат се уморяxD

2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Като се има предвид, че Варун е започнал като играч и е стигнал до там, където е сега, има моите уважения. Явно има защо, също и сиви клетки. Не го познавам лично, нямам и намерение да се запознаваме, но въпреки всичко го уважавам като личност и човек.
    Не подценявай "врага", Торнадо, бъди реалист, а ако можеш да се справиш по-добре от него, давай да те пращаме у немско, поне ще имаме и връзки сред управниците:D

desi232 likes this.
  3. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ндаа с кошници у неговия случай и с пари всичко може,това обаче не го прави кой знае какво,не титулувам враг някой с 5 грама мозък по скоро малко го съжалявам,мисля обаче всеки може да се увери от изказванията му че няма никаква реална самооценка колко е безпомощен,всичко това обаче е излишно да се пише репликирах колежката не за друго а все пак да се осъзнае след писанията си да оказваме респект към тоз дечко живеещ у друго измерение,мисля бай Васил се е справил блестящо насочвайки който не знае какво да прави.....мии да прасками Варунтоглави

4. Scaregrow

Scaregrow Прохождащ

Хм,би ли дефинирал/а/,какво е авторитет и къде и как го откриваш във въпросния Варун ?
    Аз пък смятам,че проблема на нацията ни е точно ОБРАТЕН НА ТВЪРДЕНИЕТО ТИ!!! И е точно в това,че прекалено се прекланя на всякакви- недоказани "авторитети",най-вече от чужбина! И понеже никога не говоря по принцип,а винаги с примери,веднага ще помогна на заблудата ти с АВТОРИТЕТНИ ПРИМЕРИ от историята ни,а по-късно ще се върнем и на Варун,и защо Кобрети греши с примера си за него.
    Веднага след освобождението си от турско робство,българите решават,че потенциала им не е достатъчен и решават да си назначат "авторитетен" руски княз на възраст, на която, в някой африкански племена-въпросния индивид още бозае от майка си.Последствията са много лоши.След абдикирането му,същите тези българи тръгват по европата за нов,западен "авторитет"...И АВТОРИТЕТНО намират някакъв австрийски фелдфебел,семейството на които ни докарва-ДВЕ НАЙ-АВТОРИТЕТНИ,НАЦИОНАЛНИ-КАТАСТРОФИ!!! И в момента внука на този фелдфебел,който АВТОРИТЕТНО НИ ОПРАВИ/в доста случаи и болезнено/-сече и продава българска гора,за която няма и грам принос.Остави,ами искаше и цял връх на планина.Сече гора,която някой чуждопоклонник на Авторитети/като теб/ му е ПОДАРИЛ някога без грам заслуга от негова страна,а от ИДОЛОПОКЛОННИЧЕСТВО на авторитети!!!!Бе магаре да е, щом е чужбина-авторитет ще е...И така...век и нещо...Германски авторитети,руски,сега американски...Ама бог да ни пази,ако дойдат китайските!!!!Други и да искаме,няма да можем да търсим!!!xDБе те са дошли,ама по-късно ще го разберем.може от лаптопа си,мобилния,телевизора,а защо не и от МАРТЕНИЦАТА ниxD....o_O

А за въпросния Варун ? Нищо лично към въпросния човек,но последното му творение:" От продуцента-въпроси и отговори",може да бъде наръчник на всеки телефонен измамник в България!!! Това ме навежда на мисълта,че някой от телефонните ни измамници ,може да е в голяма помощ на Варун и обречената му мисия да задържи и последните играещи,които искат да влагат реални пари в играта.повярвайте ми,за другите не му пука.

п.п.Кобрети,знаеш ли,как са наричали последните императори на Рим? Наричали са ги-"Обречените"....И те са ставали императори,не заради показани качеста.....

5. Кобрелия

ООоо не го съжалявай, той със сигурност е много по-добре от някои от нас:).
    Но не мога да сравня Варун, с който и да е император.:)

6. Кобрелия

.
    Виж сега, има императори, които са се родили бъдещи такива, без никаква заслуга. Просто късмет да се родят в императорско семейство. Друго е от простия народ да излезеш и заслужено да станеш император...! Всичко това няма нищо общо с Варун, не бих желал а тук да коментирам политически теми, мястото не е подходящо, затова спирам дотук.

7. Scaregrow

Scaregrow Прохождащ

Повярвай ми,тук няма никаква политика!!!Примерите са история и настояща реалност, а и са възпитания начин за излагането им...Никога не съм криел,че си ми слабост,и то е било,защото уважавам отстояването на нещата в които си убедена и вярваш.И за да съм верен на себе ,ще кажа,че Марто -2 би се справил много по-добре с управлението на играта от "Аве Цезаре-обречените поздравяват"!

8. pif4o335

pif4o335 Кандидат за признание

Мислех, че аз съм ти слабост :cry:

9. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Аз ни ти ли стигам :oops::(:inlove::p даже и торта не съм ти искал,ей няяш угодия:(:(:eek:

10. -Защо-

-Защо- Напреднал

Чета твоето писание и виждам,че си готова за ъпдейт на Варуноглавник (ще даваш на три дни по едно д...),ха,ха ,ха.....гледам ,че си ЕДИНИЦА в форума xDиначе щех се притесня.

11. Кобрелия

Слабост си ми и ти, вече няма да крия! Моля, не ревнувайте!:p
    Нямам желание да защитавам някой си Варун, но нямам и причина да го нападам или най-малко да го обиждам и наричам със всякакви епитети. Всеки е в правото си да мисли и изказва мислите си по свой начин. Ама, моля те, къде се сети за тоя Марто:eek:
    Че играта има недостатъци, спор няма, но няма начин всичко да е идеално, след като се прави всичко от хора, неидеални! Идеални са само мечтите и децата /до 5 години, после вече се учат на мурафетиxD/!
    Но пък замисъла на БайВасил за евента е уникален. Само той можеше да го измисли и представи по такъв начин!:p:D

12. tanyamery

tanyamery Адмирал

"ЗАЩО" това е прекрасна идея за обогатяване на предложеният евент , я се свържи с бай Васил да внесе поправки.

13. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Спокойно, ще го имам в предвид във втора част, то не може всичко на един път;)

tutifruti9, MARV3000 and kismit like this.