Топ 10 за точки опит

Discussion in 'Архив на Помощ' started by *GRACIELA1616*, Mar 11, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. *GRACIELA1616*

*GRACIELA1616* Младши експерт

Искам да благодаря на всички които публикуваха в темата. Чувствам се подкрепена и малко удовлетворена.

Успешна седмица на всички.

2. babamarta

babamarta Младши експерт

Да, съгласна съм. В тази пристигат със закъснение, а в сателитките ги чакам от 8 март. Но ще изчакам да оправят играта. А възможно ли е да имам проблем и с менторинг системата. В тази от 5 дена някъде не мога да уловя пиленце, в момента съм с 2. А в другата имам само 1 пиленце, а чакам цяла седмица вече. Така ли не можах да хвана нито едно, било то с червен или зелен термометър ?А търся, лампичките светят, пиленца няма.

3. .water.

.water. Обсебен

Нещо не ми стана ясно от публикацията на Звездичка какво общо има флаша с това че ми се губят занаятите?Като вляза в моята ферма нямам проблем със занаята като вляза във фермата на детенце няма занаяти през един и същ браузър.Да разбирам ли ,че избирателно флаша решава коя ферма ще има занаяти и коя не?

4. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

При всяка ферма (зависи колко детайли, анимации и др. има за зареждане) флаша сам решава дали натоварването е голямо и има нужда да се спрат някои фреймове и да не ги зареди. опитай с по-стара версия на флаша, имаме данни, че това помага.

5. desi232

desi232 Посланик

нещо не се връзва,на хроома на desi232 има занаяти на пазара , а на друга ферма нито на музилата,нито на хроома няма продажба на занаяти,а тя е на по малко ниво

6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

аз нямам проблем с хром

7. zwezdi4ka

И аз нямам проблем, а не мога да кажа че полетата ми са "леки" за зареждане, но явно не е при всички, не зная какъв е принципа, явно и тях ги е хванал случайния на БП.

milkoga1 likes this.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При мен и с модзила, и с хром е що-годе наред, но съм със сравнително новичък процесор, повечко памет. уиндовсът е 7. Флашът на модзилата е 200.0.0.306, хромът какъв си зарежда айдия не имею. Нетът ми е със скромни параметри (5 Mbps/2 Mbps), но е с немного потребители, т.е. няма много маймуни на клона едновременно, никога не ми е създавал проблем.
    Това за липсата на занаятчийските продукти го пробвах някъде си на някакво ниско ниво (>40), не се виждаха. А при мен се виждат.
    Че всички тези писания само за сведение, евентуално да са полезни на някого.

П.П. Линк към флаш за модзила по-ниска версия от 21-ва - ако някой не може да си намери.

9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

не знам ползвам хром и модзила и нямам проблем дори в момента съм с ХР

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В друг форум попаднах на нещо интересно, свързано с тази тема:

http://cs.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/st-debata-o-všem-možném.12399/page-34#post-191549
    http://cs.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/st-debata-o-všem-možném.12399/page-35#post-191567

С две думи: Въпросните трима играчи са не използвали измама и непозволени ботове. (Играчите в топ10 се следяли много изкъсо.). Изпозлвали са някаква "пролука", която от дълго време е в играта, и до която имат достъп всички играчи. Но авторът (community team) на двата поста не може и няма да сподели каква е, защото иначе играчите в топ10 биха се менили като носни кърпички. Но който знае за какво става въпрос, може да влезе в топ10 за седмица. И става въпрос за пролука, която се използва от много от плащащите играчи. И че в много от общностите има разгневени играчи заради това, но нищо не може да се направи.

maya_neli likes this.
  11. betii

betii Стажант

Ето и отговора на Bigpoint
    Здравей ,
    в този акаунт е закупен пакет за 3300 лг. Има начислен бонус от +100 ТО за 24 часа, защото покупката е направена по време на текущото събитие "Мега ден на Точките Опит". Други бонуси не предоставя закупения пакет. В приложената снимка към имейла по долу, бонус-предложението все още се намира във твоя акаунт, това означава, че не е закупена специалната оферта. Тя е еднократна и след нейното закупуване не се показва повече като предложение в акаунта.
    http://prikachi.com/images.php?images/408/8697408z.png
    Аз мисля,че е много не честно,защото пише за бонус,а не го получаваш.

12. *GRACIELA1616*

Искам пак да попитам какво пак се случва с ТОП 10 за ТО?

Писала съм и до съпорта.
    Искам да представя на всички играчи какво се случва:
    ТО - погледнете движението на играчите от ТОП 10 за последната седмица.
    От 05 май 2016 следя и записвам резултатите почти всеки ден и ми прави впечатление за ненормални ТО на някои играчи - на 14 май играчът - Gebeleizis е със 4,804,723,872 то, на 18 май е със 4,811,309,201 до тук всичко е нормално, но на 20 май е вече с 6,020,627,949. Подобно стои въпросът и с EllaBalerina, като при нея е малко по нормално на 17 май е с ТО 4,088,736,085, а на 20 май е 4,815,763,354
    И все пак искам някакво логично обяснение.

Last edited by moderator: May 20, 2016
  13. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

В смисъл това логично обяснение да съдържа информация как е станало това ли?

14. *GRACIELA1616*

Да разбира се, и ако са използвани непозволени средства не само от тези играчи, а от всички нека да се направи и един черен списък и да бъдат публикувани, както и взетите спрямо тях мерки.

15. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Играчи засечени с непозволени средства са наказани.Повече от това което е споделила Муши нямам какво да кажа по темата.

16. mama271160

mama271160 Прохождащ

Бих искала да разбера защо съм в черния списък и не мога да направя плащане при положение, че няма явна причина за това?

17. zwezdi4ka

Обърни се към съпорт.