Тигри

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от veliss99 на 29.4.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. veliss99

veliss99 Стажант

Здравейте! Имам проблем. На Бахамарама активирах обора за тигри,но в магазина го няма и не мога да си го купя. Останах и без банани, и без тигри. :( Някой да знае какво да правя? Благодаря предварително! :)

2. mechopuh78

mechopuh78 Guest

Може ли ИД ?
    Сигурно си активирал/а клиента Тигър във фермерската къща, а не обора .
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Поръчки-във-Фермерската-къща.2363/

3. joujoujouj

joujoujouj Полубог

...защото т. нар. тигърска кошара се получава само от загадъчен обор, виж тук:

https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Животни-за-Острова.14469/#post-97048
    На П&T ще ти подаря една, не се кахъри :)

4. mechopuh78

mechopuh78 Guest

Мда, извинявам се за което. :oops::oops:

5. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

С това съм съгласна,но явно се търсят банани нещо е активирано и mechopuh78 с право е поискал ИД.И вероятно е прав за активирането на клиента(без да проверя няма как да кажа какво е активирано)

6. veliss99

veliss99 Стажант

Извинявам се за забавянето, но бях малко натоварена и не съм влизала във форума. Ето ИД: 54565886 :)

Мдаа,сега проверих. Активирала съм това за клиента, а не обора. Извинявам се за отнетото време.

Последно редактирано от модератора: 7.5.17
  7. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Няма проблем.Приятна игра.Затварям темата.:)

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.