Тема за киното

Discussion in 'Архив на Помощ' started by mell, May 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dida6363

dida6363 Подрастващ автор

някой да каже как се гледа клипа с човешката глава и пулсиращото око

2. баба-цона

баба-цона Прохождащ

повтаряш тези действия,докато светне бутона долу

3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Като се зададе тайнствен строител и ..... се сещам да попитам какво става с това кино. Има ли го няма ли го? Аз лично не съм гледала кино/задачки от няколко месеца. А последните пъти, когато решавах задачки с очи, уши и т.н. и точки не даде. Та?

4. milkoga1

milkoga1 Господар

нема желаещи да се рекламират у наше село....

5. ludotolen4e

ludotolen4e Активен автор

Аз от година и половина не съм гледала кино! Защо? Винаги за мен няма клип в момента? Моля, отговорете ми, защо българските играчи са лишени от киното???????????????????????

Last edited by moderator: Jul 30, 2015
    [[Fermerkaa]] likes this.
  6. -kleiamandes-

-kleiamandes- Стажант

Смехът с киното е велик,хем няма,хем някой гледал хем се излъгани от екипа.
    Защо нямаме кино?Някой ще се наеме ли да отговори ,или се криете зад клавиатурите и отговор няма?За някой от нас е нетърпимо да бъдат лъгани с надпис че ще гледаме нещо а няма никои?Екипа отговорете ,нали затова сте екип айде поговорете с Бигпоинт по въпроса и стигнете до консенсус с това кино,като няма рекламодатели нека има конпенсация ,ние също сме играчи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Знам, че темата с киното е предъвквана много пъти, едно и също се пита, едно и също се отговаря.
    Ще публикувам цитат /преведен/ , който е даден като отговор на въпроса за киното и клиповете:

8. milkoga1

milkoga1 Господар

Нема,немааа,нема и да има....

lion8080 and пионерче like this.
  9. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Е, ние не държим толкова да са клипове, рекламни или не. И онези игри с ограждането на задниците на колите или отбелязването на очи/уши/нос и други крайници ще свърши работа. За това не са нужни рекламодатели мисля аз.

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А може и някоя анкетка отвреме навреме.

11. milkoga1

milkoga1 Господар

Принципно при добро желание,може много неща да се измислят,дори и реклами на БП бих изтърпял,явно обаче желанието не е силно.

lion8080 and пионерче like this.
  12. koteto9

koteto9 Анализатор

кино няма няма и да има и ли когато пусмат разширението на фермата като цяло т.е...........................

13. ProletY

ProletY Редовен

Ех, аз вече от почти 3 години я играя тази игра и съм изгледала всичко на всичко 3 клипа.То се няма клип за мене.И накрая се отказах.Копам си с мотиката, изпълнявам си евентите и куестовете, ядосвам се, че от тайнствените стръкчета и обори не ми се е паднало това, което ми трябва и си гледам живота (ама ме е яд за гулдените).

Thread Status:
Not open for further replies.