Съкровището на кралицата на костите

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Oct 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не че съм се затръшкала за бряст или свинчуги, ама за статистиката - от многобройните загадъчни от проклетите сандъчета нито едното се пръкна, нито другото. Бахамските ще ги люпя като приключа с кралицата.

bubolina8, kakata13 and .TAINNA. like this.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

мдааа подведоха ни яко сякаш ни казаха Надежда всяка тука оставете. Тате ще ми купи колело, ама друг път та и аз така. Ще ще ама не ще. Бряст и свинчуги от този евент ще има ама друг път. От всички сандъци, стръкове и обори все глупости дето и за влаковете не стават.

FrozenKiss and elliss_bg like this.
  3. kakata13

kakata13 Старши болярин

червени кокошарници на коремxDxDxDxDxDxD

FrozenKiss and .TAINNA. like this.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Оранжеви паунарници са при мен, че и от колелото се падат.
    Снощи гледах колко имам - 58 xD (материал за влакчето ще да са xD).

FrozenKiss, kakata13 and .TAINNA. like this.
  5. bubolina8

bubolina8 Комисар

И при мен е същото ! Добре ,че от кралицата на карнавала ми се падна хлебно на бахама!

Last edited: Nov 1, 2018
  6. kakata13

kakata13 Старши болярин

в помощната фермичка си излюпих бряст,а и две хлебни имам вече там:D:D:D и кактус XXL:D

7. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Хайде и аз да се отчета, при мен се пръкна един див рожков, а при половинката бряст от толкова много стръкчета и обори направо подигравка за копането :eek: мираж са все още свинчетата.

FrozenKiss likes this.
  8. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

При мен два рожкова и едно хлебно, всичко друго беше ужасна плява. Бонбонки бол....малко храница и мижава тор....
    Има излишно и за влака поне xD

.TAINNA. likes this.
  9. pepa551

pepa551 Анализатор

Тази кралица въобще не е достолепна .По се вписва в бързи и яростниxD
    Колкото до обори и стръкчета:eek: все си мислех, че щъркелите олетяха , а те кацнаха в новата
    ми гора от лиственици:cry: