Съкровището на кралицата на костите

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Oct 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Их, днес ми е ден. От сандъчетата от 3-те игри - 6 монети. После от тях още 1.
    Че дръпнах до 70 изиграни.
    :music:

2. milkoga1

milkoga1 Господар

Аз до 73 стигнах.

.TAINNA. likes this.
  3. -sindi9-

-sindi9- Кандидат за признание

4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз съм по-назад.
    65 изиграни. А вече половината месец е изтърколи.
    Не мисля че само ако се разчита на късмета да се печелят монети от съндъците ще се избута до края.

Last edited: Oct 16, 2018
  5. Пума~`

Пума~` Ветеран

Браво, определено си доста напред. :)

.TAINNA., Галфон and -sindi9- like this.
  6. milkoga1

milkoga1 Господар

Един бряст ми са излюпи от наградите на кралицата...

7. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

ай честито-пък на мене дърво питанга.....:)

8. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Вижда му се краят, от тук насетне стават по малко игрите а все още не съм и взела 15 монети от магазина на вещицата[​IMG]

9. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Аз пък, първо тях взех.И,ако имаше възможност за още монети,само за тях щях да играя.

Това събитие ме изненада.Много приятно ме изненада.Доста прилични неща излизат от тези сАндъци, и в доста прилични количества. Направо се чудя на БП,как ИЗПУСНА такова събитие,с такива награди,и за толкова време?
    Има от добрите награди,които стават за прехвърляне от сателитка.Без напъване,само с два клика....

П.П. Ден-година храни!

.TAINNA. and kakata13 like this.
  10. -georgi88-

Какво става-не мога да намеря събитието-кралицата на костите хв менюто-да не са го спрели>:(:mad::mad:А пише че е до 1

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не са го спрели, потърси пак, то много събития, голямо превъртане на таймера пада...

12. -georgi88-

Мерси муши-комшуто вече ми каза и го открих....Преди половин час влязох във фермата-немах време днес -затова съм от изостаналите я.....xD

13. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

При мен дъб няма от 51 игри.... дано до 60-70 ме зарадва един :p

Много благодаря -divane-, страхотна си!

.TAINNA. likes this.
  14. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

38-игри, и 1 дъб вече си имам,единственното хубаво за днес е май само дървото

kakata13, .TAINNA. and FrozenKiss like this.
  15. -georgi88-

И при мен дъба още го няма а съм на 65 игра.....Падат ми се обори-и от тях гнездо на щъркели-жълт...аман:mad:на ПИТ ще трябва да раздавам на килограм щъркели.Е па неможаха ли да сложат нещо свястно поне из тиа тайнствени обори Токио и Виена най-накрая>:(:mad:Май са ме зачислили за почетен гражданин на Каръктаун....:p>:(xD

16. choko_59

choko_59 Знаменитост

здравейте.луда работа ви казвам.не съм очаквал.смелих 42 тинктури и ги изиграх всичките.взех реда и прокълнатите монети и още дърво маршмелоу медуза ххл среднощен дъб кърваво око кървав дъб страховита върба бустер плюс 2 за всички пълнолунни продукти за 24 часа.много съм развълннуван.ще лапна един валидол да не направя някоя беля.много късмет на всички.

17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Приключих с наградите. До края на събитието отваряме сандъци...

kakata13, sm0uk3r71 and FrozenKiss like this.
  18. БашФермер

БашФермер Генерал

браво! при теб сандъците явно с били щедри на монетки. при мен беше греда, но все пак ще се финишира. след час ще ми даде дежурните 3 монети и ми остават още 13 до края. с тези от лабиринта трябва да стане за ден - два.

19. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Аз приключих преди 2 дни закъснял си, бавно ме гониш явно ;)

sm0uk3r71 likes this.
  20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ти нямаш стигане, щом вече и Мунци ти стана ратай...

kakata13, Пума~` and -dd76- like this.