Съкровища в изобилие

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 19.3.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

От 20 отиваш на 2-ия етаж.
    Там изпълняваш 27-24, отваряш червената врата пред втория батут и оттам отиваш към 17 и 18 на първия етаж.
    :)

eva-mina харесва това.
  2. kakata13

kakata13 Старши болярин

Мисленето май не им се удава много,много

eva-mina, dedoto, [[Fermerkaa]] и още 1 човек харесват това.
  3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ам от 21 и 26 ко правимxD

а не им се отдава, глей къв бъркоч сътворили xDто мисъл, то чудо.............

Последна редакция: 22.3.19
    dedoto, [[Fermerkaa]], scaregrowII и още 1 човек харесват това.
  4. mushnu4ka

от 26 на 1-ви отиваш на 2-ри за редичката
    за 21 вече писах по-горе - през него слизаш пак на 1-вия, след като си се качил там през 20 на 1-вия

5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

а такива упражнения не съм правила пък съм ги отикала:eek:o_Oсъмнява ма , че ма фърляш на черешата на местата на20,21,26 има вход на етаж2 xDмай от 3те врати са мяташ на 2етаж, не ни бъркай допълнително, отиваш на 2етаж и цъкаш по жълтите стъпки демек, кът зацепи цъкаш последователно, а и на 3 стъпки има стрелки за надолу и за нагоре

6. kakata13

kakata13 Старши болярин

За това спор нема,ама да измислят нещо хубаво ич ги нема.Ама то е тъй щот не им спират пиенетоxD

.water., scaregrowII и sm0uk3r71 харесват това.
  7. -iliana7-

-iliana7- Напреднал

Много благодаря , получи се

mushnu4ka харесва това.
  8. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И тези бройки изскачащи, особено фото уликите как ги измислиха тия бройки идея си нямам! :cry:
    Садя, бера, добре че хванах и 100% плевня, напредвам по етажите и со викам: "добре се развивам". И като сметнах още колко растения и особено фото неща ми трябват ...... лошо ми стана. :cry:
    Много ша ги замол'а да пооотпуснат кранчето, че идват слънчеви и топли дни и ще си загубят клиентелата.
    А клиентелата всъщност може да потърси и психиатрична помощ! xD

eva-mina, ..koni.., -silvieva- и 2 други харесват това.
  9. -silvieva-

-silvieva- Напреднал

Аз успях да взема само първата цъкала и някакав ключ дето се оказа че не ми трябва, защото не мога да продължа напред... според мен както и да са направили да се луташ по етажите е трябвало да не слагат тея бахамски историии от последните (предпоследните) руни още в началото на пътя.. така излиза, че само напредналите играчи могат (ако им се занимава xD) да играят... за нас изостаналите поне до средата на пътя да бяха ни оставили или поне да имаше и друга опция за преминаване :mad:
    ПП: благодаря на всички играчи, които ми писаха с идеи, но за съжаление от вякъде удрям на камък и успех на играещите! :)

eva-mina, .water., ПЕПЕЛЯШКА и още 1 човек харесват това.
  10. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

В момента преразглеждат дали ще е възможно отваря с ЛГ ако нямаш статуята, но все още не са го доизмислили.

11. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И да го доизмислят то половината време мина! Кога ще успеят ниските нива, на които очевидно не са им отворени тези растения и нямат МП да си ги закупят от пазара и още много други фактори?!

eva-mina, AsparagusMintCandy и -silvieva- харесват това.
  12. -niksan-

-niksan- Обсебен

:wuerg::wuerg:

eva-mina харесва това.
  13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Няма никакви улики, боже, как да обвиня БП, че са спрели кранчето:mad:.

eva-mina, esz102, tanyamery и още 1 човек харесват това.
  14. tanyamery

tanyamery Адмирал

Няма, няма....... тези фото улики, май ще се окажат "препъни камък" при мен. Като се вдига % на ТрТО с разни пудри ще се вдигне ли и % на изкачащите? Давайте идеи, как да се сдобия с повече изскачащи, че тук моментно поникване няма. :cry:

eva-mina харесва това.
  15. mushnu4ka

Не, пудрите няма да помогнат.
    А фото улики изскачат и в основната ферма. На бахамарамските полета само сеем.

eva-mina и ПЕПЕЛЯШКА харесват това.
  16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Довечера ще сеем дълго растение, да видим какво ще се получи.
    Добре, че има доста време.
    За моментното, нали изкачат и от фермата, трябва да може да се направи там.

17. tanyamery

tanyamery Адмирал

Благодаря, не се сетих, ще пробвам.

mushnu4ka харесва това.
  18. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Вече всички стъпки могат да се плащат с ЛГ, без значение дали е отворена статуята за тях или не.

19. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Не смятах да играя това, по-точно единственото,което искам от него са купоните по 1 час. И в този ред на мисли не правих подготовка за първото обиране. Просто имах две полета на острова с дървета и едно с тюлени.Дърветата оставих,а тюлените замених със сагуаро. И двете полета с дървета ми дадоха двойно повече изскачащи от полето със сагуаро.И то при фотото. 157 от поле с дървета-76 със сагуаро. Вие си преценете...

П.П. След Новината от Диването, погледнах, колко гулдена ще ми иска БП за стъпката с Хабанерото!xD Добре,че си имам!/ от хабанерото/

eva-mina, kakata13 и -silvieva- харесват това.
  20. milkoga1

milkoga1 Господар

Има си аз всичко да мине без проблем...Сега декорациите за реда се начислявали незнайно къде у фермата...Най вероятно влизат у менюто за менториxD.

eva-mina, dedoto, kakata13 и още 1 човек харесват това.