Супер храна

Discussion in 'Актуализации и идеи' started by DILQNADELI, Jun 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

селекцията да става с един брой, или както до сега с 2 броя супер храна? И да се съкрати ли времето

1. 1 брой

22 vote(s)
    95.7%
  2. 2 броя

1 vote(s)
    4.3%
  3. да се съкрати поне наполовина

0 vote(s)
    0.0%
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Мисля, че е редно както останалите животни, така и селектираните да се правят с 1 брой супер храна. За времето от 10 часа мелене на 1 брой от този вид манджа, не би трябвало за селекция да вземат по 2 храни. П.С Храната след като и тя е за животни би трябвало да е нещо в рамките на 1 денонощие. Какви са тия 72 часа за 8 храни? Трябва да има някаква промяна и то в рамките на допустимото.

Last edited: Jun 23, 2017
  2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, меленето на храната има две намаления на време - едното е с отключване на руна от дървото на мъдростта - 9:00 часа и другото е с купуване на турбо мелница. Сега се сетих и за редичка с облаци, която също намаля времето на мелене. Мисля, че крайното мелене с всички тези бонуси е 4 часа и 3 минути.

3. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Добре си се сетила и аз съм с руната и с мелене на половина, но не всеки има тази опция и пак нее нормално, 2 храни за един бум може поне по време на бум 2 да са но през времето в което селектираме да е с 1 храна трябва нещо да се промени. Не може само от нас да искате да влагаме, а в замяна само бози да пием, на човек му писва, ето аз примерно от 1300 храна до сега за 2 дена само на студена вода съм-нормално ли е? Трябва един бум 1 храна това е нормалното.Кое животно храним с 2 храни?

tani1980 likes this.
  4. .water.

.water. Обсебен

Дилянааааааааа дръпна ме рязко за езика ,,мъжете,,супа основно,че и десерт искат.Опа станаха 3 храни:oops:

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ами по принцип е точно така. В клатушкарника влизат по 2 двойки животни. Всяка двойка с по 1 супер храна се храни. Друг е въпроса че от 4 вложени животни получаваме само по 1 селектирано. Аз бих предложил по време на обикновено селектиране да получаваме по 2 животни от селекция, а по време на бума - не на случаен, а на твърд принцип по 3 или дори 4. Никакъв стимул нямам да събирам супер храна с мъки и монети и да ги харча само за куеста със селекция. Толкова години играя - дори селекция на кокошки не съм приключил.

6. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

xDxDxDако броим и салатата ще станат 4

те и сега по време на бум се падат по 4-5 броя въпроса нее, колко броя животно да се пада, а да се намали разхода от 2 на 1 брой манджа за селекция

Last edited by moderator: Jun 23, 2017
  7. smarf

smarf Стажант

А така ми е добре,ще ми остава много храна селектиран само ако ми трябва да не ми я променят.тъкмо си знам сметката.