Среща с бутилка

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 25.10.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

брех, ти да видиш. не беше ли ти този, който обясняваше, колко сме алчни...как не даваме на тези, които нямат. ти сега защо си алчен и не го дадеш на някой?

riomde, sm0uk3r71, [[Fermerkaa]] и 2 други харесват това.
  2. milkoga1

milkoga1 Господар

Еха,вий ша почнете и за по една ябълка XXL да го давате това Хари..xD

.water., riomde, -niksan- и 4 други харесват това.
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Не съм алчен, искам да си попълня редовете, а и как иначе да докопам липсващите ми цъкалки - срещу обор за язовци ли?

4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Тогава не казвай Хоп преди да скочиш и недей да режеш клона, на който седиш

riomde, -niksan- и [[Fermerkaa]] харесват това.
  5. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз ще си направя едно поле с харита така за красота,който няма нужда от харита ще му ги подслона в моята ферма ;);):):)
    Не отказвам подаръци от харита :):)

-dd76-, .TAINNA., kakata13 и 3 други харесват това.
  6. БашФермер

БашФермер Генерал

все по интересно става, въртенето на задните ти части заприличва на мазен гюбек от маалата. къде точно се споменават редове?!?!? цъкалки?!?!?! на предната страница вдигаше мизата АЛЧНО!!! първо искаше едно, после удари дубъл :D

после хората се лакомяли, трябвало да раздават....а ти къде си в тази схема, или може би си задължителното изключение?!!!

да ти обясня - тук няма кой да ти даде толкова неща и да се занимава с теб за едно хари, при положение, че тези, които ги събираме в повечето случаи ги вземаме за по 1 обор. за да вземеш количество за хари трябва да имаш търпение в системата, защото вече не са толкова скъпи и може да не стане от първия път, но там няма как да им нареждаш какво му липсва на караконджо, спираш се на едно единствено нещо и искаш количество само от него, защото иначе няма как да пуснеш предложението си. та, вземи се приземи малко и помисли, дали и ти не стана алчен? без да се замислиш ни заклейми, че сме такива, но аз съм раздал доста харита, ти колко даде? нали това беше твое предложение да се дава?!?!!

Последна редакция: 27.10.18
    Zlobara, -dd76-, kakata13 и 2 други харесват това.
  7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

на мен подари:inlove:

.TAINNA. харесва това.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

и мен ощастливи :inlove::music:

9. БашФермер

БашФермер Генерал

няма значение на кой кво съм дал, като мога пак ще дам, не става въпрос за това. дори и да се появят защитниците му и да ми кажат колко съм лош, че пак го ям, няма да го оставяна мира в тази тема, защото ТОЙ беше човека, който мрънкаше, че няма хари, а НИЕ сме лошите и алчните, как не даваме, а трябва. как сваляме кожата от гърба на другите, а сега когато на него му се даде шанса с едно хари гледай какво стана. още не го е взел, или поне вчера не беше като почна темата, но тръгна с наддаването и потърква нетърпеливо ръце. няма лошо, дори ти го пожелавам да вземеш всичко, което искаш за него, за разлика от теб аз не злобея, просто искам да се погледнеш отстрани как изглеждаш в тази тема, да си спомниш какви ги плещеше предната ПиТ и намини пак, знае ли човек може да си осъзнал, че е време да се извиниш ;)

.TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Че закакво да се извинявам?
    За себеси съм прав и стоя зад думите си.
    Имате по 100 харита и ги стискате за себе си. А аз още ВЧЕРА взех 1 и трябва да го дам за жълти стотинки. Все едно да имам карта за съкровището на тамплиерите и да я дам за кило дюли.
    Нямам по 100 като вас та да давам по 1 за всяка цъкалка дето ми трябва. Освен това е голяма грозотия, никога няма да си го сложа на фермата.
    Предпочитам да си ставам под час и схема, отколкото да имам във фермата си такива грозтии.

11. .water.

.water. Обсебен

А може ли някой да сподели какъв бонус получи при завършване на дадено събитие за два дена?Някаква статистика ли се води?Да не би да има топ 10 най-бързо завършил събитието, топ 10 най-много Харита ?Ако има моля да сподели,че съм го изтървала .

12. ComeMyLady

ComeMyLady Подрастващ автор

Точно едно хари ни трябва на новите поне за дървото на мъдростта.

.TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

100лг

.TAINNA., DILQNADELI и staneli харесват това.
  14. БашФермер

БашФермер Генерал

тва е, ходиш и все си носиш със себе си двойния аршин :)

.TAINNA. харесва това.
  15. staneli

staneli Старши болярин

xDxDxD Пфу, изпуснах ги.... Като за три пълни денонощия и няколко часа отгоре, да се надявам ли поне на 50? xDxDxD Добре ще ми се отразят при предстоящото намаление в магазинаxD.
    Така, шегата на страна, 54 изиграни и след по-малко от час бера восъчното цвете, че не ми достигна за последната игра, та взимам и аз реда. Мисля да спра до тук.
    За статистиката - харитата са ползвани само първия ден, след това - без тях, а и плевня този път нямаше. Падащи - в изобилие, нали са от всички полета.
    Признавам си, че в началото ми беше адски досадно търсенето, оплитах се при първите няколко игри, изнервях се, но.... като намерих "цаката" xD и къде с по-малко ходове, къде с повече, успях някак си. Даже взе да ми харесва :).

[[Fermerkaa]], .TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  16. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

тц....само на първите пускат фъндък;)

[[Fermerkaa]] и .TAINNA. харесват това.
  17. jasi781970

jasi781970 Активен автор

Не мога да се въздържа :DДнеска ми е три в едно :
    достигнах 100ното ниво
    гъбената гора до край
    на срещата с битилката сложих край !:music:

milena7004, [[Fermerkaa]], .TAINNA. и 8 други харесват това.
  18. staneli

staneli Старши болярин

Язък :eek:. Ама пък после видях, че съм и объркала темата....:oops:, тук било за харитата, пък аз - за лабиринта съм писала, ама при толкова събития накуп, теми безброй, ще ме прощавате... Но пък редът от лабиринта вече е нареден :).

.TAINNA. и sm0uk3r71 харесват това.
  19. krisi026

krisi026 Младши експерт

Урааа!!!! И аз, и аз :music::D:D

kakata13 харесва това.
  20. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

И аз се сдобих с още едно Хари, което де местя по полетата :)