Слухове и догадки

Дискусията в/ъв "Слухове и предположения" е започната от Оракул на 8.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. Оракул

  Оракул Forum Moderator Team Farmerama BG

  Здравейте Фермери,

  Много слухове витаят в света на Фармерама - какъв е следващият евент, дали ще се въвежда нещо ново? Дори сега намирате подобна непотвърдена информация в различни фенсайтове или на страниците на Фармерама във Фейсбук и Туитър и не знаете къде може да обсъждате тази предположения с останалите играчи.

  Тaзи част на форумa е мястото за всички догадки, предположения и слухове. Тук можете да публикувате всякаква информация и предположения. Но ... много ви молим, не го правете в другите секции на форума. И кой знае, ако попитате любезно и мен - оракулa, може би ще ви кажа нещо ново..... понякога ;)

  Молим ви да запомните, че тази секция е за предположения, слухове и догадки и няма никаква гаранция, че написаното тук ще се осъществи.
  Какво реално ще се случи, ще бъдете уведомявани както до сега в Официалните съобщения на форума.

  Поради това, екипът няма да отговаря на въпроси, свързани с публикуваните тук слухове!

  Пожелаваме ви приятно гадаене!

  Екипът на Фармерама

  [​IMG]
   
  .TAINNA. харесва това.
 2. Оракул

  Оракул Forum Moderator Team Farmerama BG

  Указания за публикуване в темата „ Слухове и догадки “

  Постарахме се да направим тези указания кратки и лесни, за да не ви засипваме с хиляди сложни правила. Те се отнасят преди всичко за графиките и съдържанието в играта, които се предоставят чрез темата „ Слухове и догадки “. Поради това спекулациите, клюките, предположенията и коментарите не са засегнати.

  Споделяне на информация в темата „ Слухове и догадки “

  1.) Графиките и информацията могат да бъдат само от официални източници на Bigpoint (напр. другоезични форуми) или оторизирани фен-страници. Списък с всички официални фен-страници можете да намерите тук:
  фен страници на фармерама

  2.) Ако се цитира информация от друг официален форум на Bigpoint, тя също трябва да бъде от официален източник на фирмата (виж т.1.)

  3.) Винаги посочвайте източниците си. Ако публикувате слух, винаги предоставяйте връзка към източника си.


  Какво се случва, ако правилата не се спазват?

  Информацията, която произхожда от неофициални фен-страници или други източници или не притежава връзка към оторизиран източник, се изтрива или съответно се отстранява от публикацията.
  1. Нарушение: Първото нарушение не се наказва. Уведомлението се счита като първо предупреждение.

  2. Нарушение: Публикацията се изтрива или променя, вие не получавате картон , а само предупреждение.

  3. Нарушение: Публикацията се изтрива или променя, а вие получавате червен картон.

  След третото нарушение получавате допълнителни червени картони. Тези наказателни точки се натрупват. Ако съберете определен брой от тях, ще бъдете (временно) отстранени от форума. Ако това се случва често, може да ви бъде забранен за постоянно достъпът до форума.

  Тези указания не променят темата из основи. Но въпреки това сега се обръща по-голямо внимание на това, източниците на информация да са оторизирани. Редовно актуализираме списъка с фен сайтове и ще ви държим в течение на събитията.

  Поздрави,
  Вашият екип на Farmerama
   
  .TAINNA. харесва това.
 3. Пастора

  Пастора Стажант

  Известни ли са някакви слухове за евента на специалното поле?
   
 4. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  На спец.поле ще играем Великденският евент, което на мен не ми харесва, защото там не действа нищо освен оборска тор и вода. А по моите разбирания за големите празници, играчите трябва да са улеснени максимално - все пак това е време за празнуване, посрещане на роднини и приятели, пищни трапези, разходки и положителни емоции. Любезно ще ни предложат да си закупим нов дом.любимец, а дали някога ще доживеем да ни подарят такъв....?.....А за евента на 21 април (със селектирането) ще ни трябват членестоноги, земноводни, бозайници и птици.

  -----
  Днес е последният работен ден за м.Април, часът е 12,30, а календара за м.Май го няма и няма, голяма тайна ! Е, не е чак такава трагедия....то някой път в календара пише едно, пък после ни пускат други евенти. И все пак предстои нов сезон, пълен с море от пъстри пролетни цветя. И любителите на платени редове ще са щастливи с поредната оферта. Новото животно вероятно ще е баха обитател - комодски варан. А единственото което ми попадна до момента е евент с настолните карти в които има и викторина с въпроси, за сега толкова:music::music::music:.
   
  Последна редакция: 29.4.22
  ПЕПЕЛЯШКА, .TAINNA., karzil и 3 други харесват това.
 5. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Ами надникни сега пак. Настъпи времето за оповестяването му.
  ;):)
   
  .TAINNA. и tanyamery харесват това.
 6. НощенБяс

  НощенБяс Кандидат за признание

  ПЕПЕЛЯШКА, Bamze, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
 7. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Слухова мелница за чат и спекулира iii| страница 108 | Фармерама EN (farmerama.com)

  Топката ми донесе нещо, което ще зарадва сърцето на фермера.

  [​IMG]

  от техния форум:
  Мечтая за такъв капацитет да скрия 20 сови в едната, 20 гарвани в другата и т.н.
  Дендрологи крият 8 дървета, но само 8 решетки.
  Животински 8 писалки / фабрики, но решетки 32.
  Чудя се как са решили скриването на предмети с различни размери, и дали е възможно да се поставят тези складове на модния подиум?

  Може би ще има 3 вида складове за артикули с различни размери.
  = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
  Веднъж прочетох за нова фабрика, която е да има 70 етажа.
  Вероятно 50 етажа, за да се изкачи в събития, и 20 да купуват за флорина
  = = = = = = = = = = = = = = = = = =
  [​IMG]

  Слухова мелница за чат и спекулира iii| страница 108 | Фармерама EN (farmerama.com)
  Нещо ново... Плавателни съдове или евентуално нови фасове за съхранение?
  Сграда, където евентуално можете да поставите кутиите piccolöchen чудо?

  Интересен чат. Интересни неща се задават :)
  Благодаря ти :)

  Фермерско клюкарско парти на магьосниците| Страница 6 | Фармърама HU (farmerama.com)

  [​IMG]

  Фермерско клюкарско парти на магьосниците| Страница 4 | Фармърама HU (farmerama.com)

  Слухове за месец май - 2022| Страница 2 | Фармерама EN (farmerama.com)

  [​IMG]

  Хокей не с ме играли от 2018 г: Събитие - Фермерама стъпки на лед | Фармърама HU (farmerama.com) :)

  Фермерско клюкарско парти на магьосниците| Страница 6 | Фармърама HU (farmerama.com)

  Уважаеми магьосни чираци!
  Можем да се запасим и с декорациите скоро!
  Нови складове идват, където могат да се съхраняват декорации.
  прочетох също, че условията за достъп ще бъдат същите като тези на складовете вече при нас, можем да ги получим за звезда, AB и farmarany. Те могат да бъдат събрани и като техни "братя".

  Ето отговорите на повечето ви въпроси Слухова мелница за чат и спекулира iii| страница 108 | Фармерама EN (farmerama.com)
  Прочетох на немския форум, че цената ще бъде между 299 и 399 злато. Тя ще работи по същия начин като съществуващите складове, т.е. от Дъб за звезда, а след това и за злато, както описах в предишния си пост тук Фермерско клюкарско парти на магьосниците| Страница 6 | Фармърама HU (farmerama.com)

  PS: Или полския форум тук Познайте...| 1375 | Фармерама EN (farmerama.com) :
  "Първо за звездите, за златни банани, а след това ... за пари в брой"

  Май повторих някои неща, прощавайте :)
   
  Последно редактирано от модератора: 20.5.22
 8. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  През м.Юни ще има магически евент в който главен маг ще бъде Ренцо, а неговата асистентка щрауската Сузи в цикламеното си костюмче е впечатляваща......почти колкото асистентката Ненка от "Комиците"xDxDxDxD. Магически ще бъде и новият сезон, Сони носи черен фрак, папионка и цилиндър , а с магическата пръчица какво ли ще ни донесе ? Естествено ни очаква нова порция селекции за които ще са нужни риби, птици, бозайници и влечуги.

  Интересно тази година дали ще имаме летен календар ? А новият обор за м.Юни '22 г. е на морска котка, морски лъв, морж или някакво подобно перконого.

  -----
  Ходих в странство да се поогледам за м.Юли'22 и видях доста интересни работи. Летен календар ще има, ще има и три поредни седмици уикенд куестове. Също останах с впечатлението, че събитията в новият месец ще са "обвързани" с любимите ни перли, но не съм на сто процента сигурна. Обаче видях че предстои обновление на пълнолунният свят - ново дърво, ново растение и нов обор за призрачен калмар, окомплектовани с два нови куеста в читалището, у..у..у..страховито..о... Предстои и неонов парад, поредната порция подаръци по съседски, а сигурно има и още, но за него по натам.....

  -----
  За неоновият парад ще са ни нужни костенурки и дъждовници.

  Новият сезон е развлекателен - плаж, море, слънце и сърф, време за почивка. От новият сезон атрактивен е сувенира, защото ще дава ЛГ. Новите животни са пъстроглавата африканска маймуна мандрил и австалийският торбест сладур вомбат.

  26.07.22г.- Скоро ни предстоят поредните селекции, този път ще са нужни земноводни, птици и бозайници.Та който каквото си няма, да си го отгледа. Вече ще слагам дати, защото модератора ми обединява постовете и не зная, който ме чете дали се ориентира;) .
   
  Последно редактирано от модератора: 26.7.22
  vstefano, bellica, karzil и 11 други харесват това.
 9. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  м.Август'22г. - В календара около 19-ти виждам нов обор, може би това ще е тлъстият бял молец, който лети от известно време из чуждоземните форуми, също ще въведат в играта жълт обор за тритони и оранжев за бръмбари рогачи. Този път информацията е оскъдна, може би заради отпускарският сезон.

  03.10. 22г.- Новият сезон е взаимстван от "Алиса в страната на чудесата", а сувенира ще дава +1бр. за животни. Ще строим и страховити къщи в следващият евент. Този път сякъш няма да има обвързаност и взаимозависимост между евентите през октомври.
   
  Последна редакция: 3.10.22
  .TAINNA., nasko9898, [[Fermerkaa]] и 3 други харесват това.
 10. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  16.10.2022г. Гледайте пълнолунни животни, птици и бозайници, защото ни предстои селекция с тях. Новата пълнолунна значка ще бъде оражева.

  18.10.2022г. Да добавя - от пълнолунните най-вече ще ни трябват зомби овци, за тях ще ни въведат подобрения до оранжево (а може и по-нагоре), също ще има подобрения и за токачките и вомбатите, дано по този случай най-накрая да ни се увеличат тези обори. Очаква ни и яйце на нов домашен любимец. А с ферм.експрес ще дойде и новият обор - на сладкото коте оцелот.
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Последна редакция: 20.10.22
 11. pineapple87

  pineapple87 Майстор

  Говори се за ново поле съгласно долните снимки. Има нещо, което прилича на лифт в горната дясна част на картата:

  [​IMG]

  [​IMG]

  Подобренията на Бахамарама следващата седмица - Животното май е птица Додо

  [​IMG]

  Предстоящият евент за селекция:

  [​IMG]

  https://board-pt.farmerama.com/threads/canto-da-fofoca.10963/page-322#post-560091
   
  pepa551, .didi2002., лудакрава1 и 5 други харесват това.
 12. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Браво, благодаря за подсказките :D От там има още една подсказка, май е малко по-ясна:
  Слухове мелница за чат и спекулират III| страница 201 | Farmerama EN
  Играчите там гадаят активно, удоволствие е да ги чета.
  Мелница за слухове за чат и спекулиране III| страница 202 | Farmerama EN тоук в пост #4039 има малко разяснение за футболната игра.
  Бауер-Рони : Ето как започвате мача: Засадете черно-бели футболни рози на полетата си, съберете цветните гумени баели по време на прибирането на реколтата и ги предайте на футболното игрище. Кликнете върху светещия играч и подайте топката, за да съберете награди. Съвет: Можете да играете само преди. Sterntaler може да се размени за цени във фен магазина!
  Синьото е вашият отбор, ако пропуснете пас губите топката, която ви изтича от baelle и мачът свърши и се връщате на началния екран
  Интересна игра играят, на 203 стр. , и за лифт говорят pineapple87 браво за откритията и, благодаря, че събуди любопитството ми :inlove::music:
   
  Последна редакция: 6.11.22
  pepa551, pineapple87 и tanyamery харесват това.
 13. pineapple87

  pineapple87 Майстор

  .water., -niksan-, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
 14. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  Май, може би, този лифт е свързан с евента за празника на реколтата. Нещо подобно, сякъш ми попадна, като инфо днес. Скоро ще разберем.
   
  лудакрава1, ..koni.. и -niksan- харесват това.
 15. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Гледам в нашия календар, в четвъртък ще има Разпродажба на складове. Дали не са складове за небето? Лифтът е между Небесната градина и новата сграда, която може би е склад :)
   
  pineapple87 и -niksan- харесват това.
 16. pineapple87

  pineapple87 Майстор

  И аз вече мисля, че има общо.
   
  .TAINNA. харесва това.
 17. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  само не мога да си представя как ще действа. Да идем да се повозим, а? :)
   
  tanyamery харесва това.
 18. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  Вече в околоземна орбита ли ще кръжим ?:music::music::music:
   
  ZORBA13 и .TAINNA. харесват това.
 19. [[Fermerkaa]]

  [[Fermerkaa]] Посланик

  На мен по-скоро на някакво увеселително "лифтче" ми прилича.
   
  .TAINNA. харесва това.
 20. pineapple87

  pineapple87 Майстор

  .didi2002., лудакрава1, .TAINNA. и 2 други харесват това.