Сладоледени творения

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Valkaaa76 на 27.8.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. Valkaaa76

  Valkaaa76 Знаменитост

  Е, с тоя куест направо БП избиха рибата. Как може да пуснат всички нови дървета? От всичко вътре в него имам само амхерстията, ковхай и трънка, за предните нови да не говорим, а за тези, които тепърва ги пускат, сигурно ще се паднат по Великден. А на всичко отгоре амхерстията е за последен път. Какво да кажат тези играчи, които още я нямат, а тя си държи цената. Този път БП надминаха себе си и просто няма кой да ги стигне! А да не говорим за наградите–от мижави по-мижави.
   
 2. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  И аз все още си нямам ракитник, ама на пазара има, бройките не са много, с продажби на пловоде от други от по-новите дървета компенсирах. Сега остана да си пробвам късмета с новите стръкове (ще), а ако не - пазар има. Игра трябва да става. Наградите - някоя парти врътка и малкото СХ не ги отказвам.
  Пък и БП трябва да печелят - за да има безплатни възможности за нас по-бедната нация, трябва по-богатичките да купуват, това е реалността, дори и да не ни харесва.
   
 3. _Gem_

  _Gem_ Младши експерт

  Стига вече с тоя пазар. От пазара купувам в много краен случай. Ползвам го понякога да си продам излишната тор само.

  Букът е от отдавна - решили са да го спират, разбирам до някъде, ама Амхерстията и Ковхаят са от онзи ден. Ненорамална работа и тва си е!

  (Нищо лично към мушнук :))