Сладкиши от бездната

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Oct 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ми все едно още едно Хари.

П.П. Не се оплаквам от липса на стъкленици - 272 към момента, а китките ми все още са само 4244.

2. staneli

staneli Старши болярин

Така..., да пусна и моя отчет :). Значи, растения до сега 14864 /вчера бумнах 100 % плевня, но СТ използвах само за разсаждането/, до довечера ще ги събера, даже сега на пустото поле съм насадила оранжеви теменуги, а на основното и горската - тръни, като на горската имам и 8 секвои и една менажерия.
    Комбинацията, която съм си избрала изисква 12 слуз, 12 утайка и 8 тиня, т.е. 18800 трънчета, 880 стъкленици и 760 флакона /дано съм смятала правилно/.
    Но наличните за момента са: 315 стъкленици и 259 флакона. Вчера имах много слаб старт - едва 175 флакона - бях почти изцяло на ХХЛ дървета /късно засаждах, пак заради пустите теменуги/. Мисля, че добре вървят нещата. Довечера ще плясна на трите полета ХХЛ дървета, после през деня ще бучна познайте какво? ;) Пак оранжеви теменуги, разбира се,xD, вече лошо ми става от тях, ама няма начин....

eva-mina and [[Fermerkaa]] like this.
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Стъклениците са фира при мен - само 26. Флаконите са добре, 422, ама мина секирата та ги поосече да има малко растение. Произведох пръвата ягодова утайка, ама докато стигна до нея има време.

eva-mina likes this.
  4. gimitko

gimitko Кандидат за признание

А каква е тази сламена къщичка?

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Уютен дом - Топ 1000/2000/3000
    [​IMG]Сламена къща24:00 ч.4444 ТО/ТрТО
    5% по-голям шанс за инструменти за 30 мин.
    1х2
    [​IMG]Дървена къща12:00 ч.2000 ТО/ТрТО
    50% повече ТО от Пълнолунните полета, за 1час
    1х2
    [​IMG]Тухлена къща24:00 ч.4000 ТО/ТрТО
    100% повече ТО, за 1час
    1х2

6. gimitko

gimitko Кандидат за признание

Муши, мерси за инфото. Аз по времето на този евент още съм прохождал в играта.

mushnuk likes this.
  7. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

8. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Чекай, чекай малко:eek:,чекай, чекай малко:(, от дека ги изкарахте тия къщи ;) ? Точно всичко ми беше наред - тъкмо се отпуснах - ми ко да прая изкачащи йок - мелниците паяжинясаха - отдавна чакам подобни увъртяни събития:wuerg: като сегашните - но това ми идва преку главу:p:inlove:>:( !!!

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

10. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Нещо се обърках та да попитам за бустера за прибиране на пълнолунна реколта - +2.
    Действа ли на растението от събитието?

11. karzil

karzil Подрастващ автор

За съжаление не действа...

[[Fermerkaa]] likes this.
  12. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

556 флакона днес пусна от 3 те полета само обикновенни дървета но с много харита флакона събран заемаме се с разтението и стъклениците

13. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

От бейби-бума при мен пусна приблизително 50/50 стъкленици/флакони. Ако някой като мен има да довършва N на брой задачки с развъждане, сега е момента да се пробва, хем ще изкара някое шише бонус xDxDxD

14. tanyamery

tanyamery Адмирал

Има три задачи в които няма отвари, та при липса на ресурси, може да се изпълнят, за закърпване на положението.На пазара има всичко.

15. neli5555

neli5555 Подрастващ автор

и при мен стъклениците са съвсем малко - абсурд да събера необходимата бройка!

16. ФЕРМЕРЗ

ФЕРМЕРЗ Подрастващ автор

Стъклениците никакви ги няма, няма как да събера брой за този евент, дано в края се усетят и да пуснат повече.

17. Пума~`

Пума~` Ветеран

и при мен е много трудно с изскачащите, но извадих голям късмет с парти врътките... от 4 завъртания два пъти нацелих 100% плевня :)

18. staneli

staneli Старши болярин

Селекциите при мен много помогнаха, изоставах доста със стъклениците, докато с флаконите от 3-полета ХХЛ дървета дръпнах сутринта доста напред. Не засякох точно колко селекции направих, но със сигурност над 200.
    В резултат редът е взет, но ще го активирам довечера преди брането на цъкалките, просто имах късмет с плевнята /случва ми се изключително рядко, като парти врътките си ги събирам дъъъълго време/.
    Хайде, успех на всички, пък аз сега ще боря Мората.

19. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

БП дайте на народа стъкленици, не Ви е срам :(- след провалът с кралицата знаете ли колко стъклен амбалаж отиде - та не се видя...Наздраве на всички които на които им е останало стъкло !!!

20. cochonou95

cochonou95 Подрастващ автор

Не следя по колко броя са стъклениците от растението на събитието, но предвид че то е 5-часово, аз лично не разчитам много да падат от тях. Наваксвам със стъкленици като вечер садя от по-дългорастящите растения, които се искат в събитието - червено зеле, лук, лешници и др. Дори да си имате достатъчно от тях, може да продадете на пазара, а и не заемат полетата прекалено дълго, та да пречат на отглеждането на растението на събитието.

.TAINNA. likes this.