Сладкиши от бездната

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Oct 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Току-що обрах 2 1/4 полета с ХХЛ дървета. 358 флакона. Разликата спрямо вчера е огромна. Т.е. флаконите вече не ги мисля.
    Успех, фермерчета!

.TAINNA., eva-mina and ZORBA13 like this.
  2. xari_myri

xari_myri Ветеран

този резултат със харита ли го получихте или не

3. -dd76-

-dd76- Редовен

Комши-с 8 Харита от едно поле ХХЛ и две обиковенни-390 флакона

.TAINNA. and xari_myri like this.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, предимно с Харита, четвъртинката поле обаче без, но не проследявах поле по поле какъв е резултата.
    След малко ще бера гигантски секвои и обикновени дървета някакво количесто без Харита, ще обърна внимание какво ще пуснат, ще драсна, ей тъй за сведение.

П.П. 81 флакона от 3/4 поле с 26 секвои, 1 манифактура, 3 менажерии, 2 обора, 1 разсадник и още 23 обикновени дървета. (Животни/производства ставащи в рамките на 12-13 часа.) Тук е брано без Х.К. Само с някоя от редичките. И без сламена къщичка.

Last edited: Oct 5, 2018
    xari_myri likes this.
  5. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Как са ви стъклениците? Струва ми се, че май ги затегнаха за сметка на флаконите.

6. БашФермер

БашФермер Генерал

аз вчера писах - при мен са ад. вчера и днес няма промяна. по 20 си изкачат от поле с много харита.

eva-mina likes this.
  7. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Смятай как са без харита... От плодородни два пъти ми пусна точно по 50, а от малки по около 25-30. Приключих с растението, сега ще мъча изскачащите, че съм с по 200 от вид.

.TAINNA. likes this.
  8. .water.

.water. Обсебен

Така и не разбрах за тая сламена къщичка обирам я заедно със всички любимци .За какво иде реч?

9. yanina494949

yanina494949 Редовен

да и при мене е така

10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Аз нямам харита, имам ли шанс да завърша този евент?

11. .water.

.water. Обсебен

Направо се чудя как е възможно един и същ брой поленца един и същ брой Харита сутринта основната 26 стъкленици сега 13:eek:o_O.

12. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:mad:направо се чудя дали не сме емоционални мазохисти:eek:10000 китки 112 стъкла:cry:

eva-mina, Zlobara and -dd76- like this.
  13. kakata13

kakata13 Старши болярин

Копането малко се облекчи,целнах 200% плевня.Но за изкачащите ще заредя разплодника и ще чакам да стане 19 часа,че иначе много тегаво направо мъка

eva-mina and .water. like this.
  14. megi660066

megi660066 Младши експерт

става все по зле с изкачащите сега обрах две полета от растението общо за двете 15 жива мъка и подигравка

eva-mina likes this.
  15. ravengard

ravengard Подрастващ автор

Това ли ви е компенсацията - 35 флакона. Старирах събитието с две полета с дървета и едно смесено дървета и обори и какво получих от тях един ................ (това си го преведете сами). А да не говорим за стъклениците. В сравнение с "Фънки папратов проект" където растението е 4 часово, сега направо си е кошмар, а растението е 5 часово. Не знам какво е оправено, според мен нищо. И моля да ми обясните какво значи нормално минаване след като няма изкачащи.

Zlobara likes this.
  16. ТИН

ТИН Обитател

Много малко изскачащи от растенията !
    Това сигурно е нарочно , за да им купуваме кошниците !
    Но не са познали !

eva-mina likes this.
  17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

От култивирано растение на плодородни изскачат 100 %, само трябва достатъчно СТ... Без Харита и друг подобен допинг...

eva-mina and .TAINNA. like this.
  18. .water.

.water. Обсебен

Че СТ ако не е допинг какво е?:eek:Не съм смятала точно колко реколти трябват,но довечера мисля да сложа растение с любов май беше към водата и торта горе -долу 8 часа и утре ще видя какво е положението .Сега вярно няма да го завърша за два дена ,но и нямам излишен ресурс за моментно.Чак толкова страшно не е положението.

eva-mina and .TAINNA. like this.
  19. -niksan-

-niksan- Обсебен

да:)

20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Под друг подобен допинг имах предвид редовете даващи повече % изскачащи.