Рошко Барабошко

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от Мариана07 на 10.2.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Здравейте,
    някой може ли да ми обясни какво е това нещо при Рошко Барабошко? o_O

2. [Ghost_Rider]

[Ghost_Rider] Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей
    Явно се работи по нещо ново в играта.
    Не изключвам и възможността да е грешка, но все още нямаме информация.

o_O

П.П. Подобна табелка при Рошко е имало по време на един от комиксите.

3. черешка

черешка Старши болярин

4. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

А добре, а аз си помислих, че е пак някакъв бъг. Остава да видим за какво ще послужи за новия евент. :)

П.П. Можете да заключвате темата.

черешка харесва това.
  5. черешка

черешка Старши болярин

Здравей! Дам,ще видим,инфото е едно и също...виждаме,че всичко променят постоянно...вчера писаха едно...утре ще е друго... :) коментарите са за някакъв код,с някакъв подарък...не е ясно.

Мариана07 харесва това.
  6. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Ами за сега няма нищо писано, но да се надяваме, че в най-скоро време ще разберем. :)

черешка харесва това.
  7. черешка

черешка Старши болярин

Хм,има,има...само фалш пишат нещо....я виж куеста как е...няма животни,няма кодове...явно е било грешка и слуховете са били плод на желания на играчи...нещо мн грешни нещица лепват...виж,че го махнаха,някъде писано,че е грешка от страна на организатори в чужди форуми...дали? Май преди имаше един куест в който рошко даваше предмет за куеста...дали няма нещо с карнавала...знам ли?! Много объркаха форумите...сякаш аз бъркам с превода...хах,съмнявам се.

8. mell

mell Редовен

Може би днешния бейби бум по никое време има нещо общо и с животните и с вчерашното прозорче при Рошко и с карнавала. Не знам какво точно искат да ни кажат с този бейби бум - може би имат нещо в предвид , но няма информация. Иначе бейби бума си е както винаги при мен - без хубави попадения. Поне нещо да подскажат относно бейби бума.

9. Щраквам катинарчето на темата. Моля ви да преместите дискусиите, предположенията и др. подобни на предназначено за това място.

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.