Рецепти

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от denislav4o216 на 6.5.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. denislav4o216

  denislav4o216 Активен автор

  Моля, модератори, направете куест, в който да има за награди различните рецепти от занаятите, защото новите играчи от 2014 насам ги нямаме и е трудно да си ги купим от магазина. Моля.
   
  .water. харесва това.
 2. *mMm*

  *mMm* Кандидат за признание

  Крайно време е да направят една месарница в занаятчийския квартал. Да се произвеждат колбаси, пастети и т.н. от прасенца, пиленца, яйца, мляко и т.н. и да действат върху оборите на хищниците да речем.
   
  ..koni.. харесва това.
 3. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  Аз го предлагах това, ама вегански настроените играчи не останаха очаровани. Вижте че тигъра яде люти чушки а кротодила канела, а вълка зобка лук.
   
  pepa551, .water. и Кобрелия харесват това.
 4. НощенБяс

  НощенБяс Кандидат за признание

  На тигъра му трябва енергия и с люти чушки е най-сполучливо, не се съмнявай, крокодила - канелата му помага да киха и да си прочиства ноздрите, за вълка още не знам, но лука помага при отделяне на газове. :DТоо ай върви да търсиш логика , но виж анакондата още не са я геномодифицирали да яде зарзавати и продължава да си лапа кокошки и зайци.:wuerg:
   
  pepa551, DILQNADELI, .water. и още 1 човек харесват това.
 5. Мариана07

  Мариана07 Старши болярин

  Паяците още са на светулки, така че не само анакондите са на месо. :)

  Вече имаш възможност да си закупиш липсващите рецепти от Търговския център. :)
   
 6. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  Да но трябва отнякъде да се намерят лалота за да се закупят. А не всеки иска или има възможност да влага реални апри за да получи нереални такива. Ако вземе да фалкират говедата? Или им хакнат сървърите и откраднат инфото? Или бог знае каква ужасия да се случи? Ще си влял реални пари в нещо нереално за тоя дето духа.