Разширяване на Farmerama

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от -kleiamandes- на 15.3.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -kleiamandes-

-kleiamandes- Стажант

Винаги не достига място за каквото и да е както на острова така и на фермата .Идеята която имам е фермата да се разшири посредством закупуване на място.Играя друга игра вече 4 години и там постепенно с всяко ниво получавах по малко място и също така си го закупувах.Идеята е добра най-вече за острова там място няма за нищо или имаш животни и дървета и 10 квадрата за сеене или трябва да изчистиш полето за да е само за засаждане на растения.Мнего от нас пък имат всевъзможни обори във фермата и нямат място да сеят ,нито можем да изпълним куестовете нито временните игри.Нека се разработи система с която при желания игращите да закупуват допълнително място във фермата си с лалота.

desi232 и dida8107 харесват това.
  2. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Здравей мила,
    тази идея е стара колкото света. Много играчи са писали по тази тема, но от продуцентите ни вопъл, ни стон. За бахамата се очаква коралов риф, но от това което са пуснали като инфо ще садим корали и водорасли, което не води до никакво разширение на острова, а само ново поле с друго предназначение. За основната ферма да не говорим - за нея не се очакват нови разширения в близко бъдеще.

sinsi88 и черешка харесват това.
  3. pipeto7

pipeto7 Стажант

че само бахамата ли,то с милион животни и растения кое по-напред

4. Клеопатра33

Клеопатра33 Прохождащ

да направят по едно поле само за дървета пак ще е нещо
    .

kismit и tanyamery харесват това.
  5. pif4o335

pif4o335 Кандидат за признание

Добре де, да взема да попитам нещо: нали Бахамата за всички е еднаква, щом някой може да е на ниво 300-400, значи може и с това поле да се постигне :) Против разщиряването, само бъгове ще води със себе си... и без това не се знае какво ни чака с рифа... Тогава не знам колко вой ще бъде, като се окаже, че 10 % от играчите ще могат да отворят рифа :D

6. tanyamery

tanyamery Адмирал

Това , че отварянето на рифа ще е трудно , според мен е ясно по подразбиране ! Много играчи искат още място , а на мен и сега ми отнема поне 20 - 30 минути да свърша всичко ! Ами ако наистина продължи да се разширява колко ли ще нарасне времето ? А някои хора имат и повече от 1 ферма .

7. pif4o335

pif4o335 Кандидат за признание

Ами то и в реална ферма е така, или чесън сееш, или кукуруз, не може всичко - все пак е стратегическа играта :p

xari_myri харесва това.
  8. monkey100

monkey100 Подрастващ автор

Сея , сея - буркани с бои сея , ха - ха......