Разочарование от играта

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от adibobi на 10.3.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. tani1980

  tani1980 Полубог

  Я колко разбираемо го обясни, като за непросветени като мен...Значи можело и на достъпен, разбираем български език без много излишна терминология. Благодаря! Не го разбирах това unity какво е и така ми спести ровенето в нета, за да се просвещавам за какво точно иде реч. Все пак не съм ИТ специалист. :)
   
  sm0uk3r71, shiky, eva-mina и още 1 човек харесват това.
 2. Самардапа

  Самардапа Главен болярин

  Има рекламни агенти и рекламодатели за тази цел. Когато си обявил играта за безплатна, значи си си направил сметката как ще я финансираш. Има опции за платени услуги, които са по лично усмотрение, а не да ти извиват ръцете да плащаш. Това, че няма нищо безплатно си абсолютно прав, но помисли и върху това, че ти плащаш за доста неща в тази игра...и най - реалното нещо, с което плащаш е труда ти и времето прекарано тук. Ако реша да плащам за нещо, то определено ще ми е от полза в реалния живот или ще ми носи пари. Както казваше един мъдър мой приятел: Когато решиш да говориш по телефона, нека бъде или за да спестиш или за да направиш пари :)
   
  tiger_207, sm0uk3r71, shiky и 6 други харесват това.
 3. БашФермер

  БашФермер Генерал

  то е ясно, че няма безплатно ама що трябва да се извиват ръце, да се лъже и да се орязват хората откъм опции. нека си я олекотяват пак, ама не за сметка на нужни опции за хората. щото точно тоя комикс не тежи толкова на играта колко примерно тъпите поръчки в къщата дето никой не ги изпълнява. що не резнаха тях, а полезното? герба, албума....толкова ненужни опции има. всичко е замаскирано зад някви тъпи съобщения, които не са разбираеми за хора интересуващи се от такива технолии, а всъщност се извиват ръце за пари...а от къде идват масовите приходи - от техника! щото всеки няма да купи кошница ама техника се купува масово.
   
  -niksan-, tiger_207, -dd76- и 9 други харесват това.
 4. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Моля ти се само албума не закачайте...Ей сега ще се появи KARAKONJO да потвърди как това "изкуство" сътворено от БП е едно от най важните неща в играта.xD
   
  -niksan-, -dd76-, sm0uk3r71 и 4 други харесват това.
 5. Пума~`

  Пума~` Ветеран

  така е. Аз ако няма техника няма да се занимавам. Имам 6 полета, че и повече за обиране, представи си ако тръгна едно по едно да ги обирам кво става..
   
  -niksan-, sm0uk3r71, vikito1972 и 4 други харесват това.
 6. Самардапа

  Самардапа Главен болярин

  Айде сега - да махнат албума - недей така xD....сещам се за 1 играч, който ще си пререже вените ако махнат албума....че той събитията ги играе докато стигне до стикера.....лош си, да знаеш....xD:DxD:DxD

  6 плодородни полета, 1 небесна градина и 3 полета за цъкалки....
   
  Последно редактирано от модератора: 13.2.18
  shiky, tonichka, DILQNADELI и 2 други харесват това.
 7. БашФермер

  БашФермер Генерал

  да го махат. и стикерите да махнат. вместо стикер нека първата награда в куест да е купон.
  и тук искам да поясня, че комикси не съм играл никога и ако трябва да съм честен днес разбрах за тях, не вземам техника от там, но ме ядосва това как постъпват и как не си правят труда дори да обяснят.
   
  mell, tiger_207, nivata1 и 5 други харесват това.
 8. Пума~`

  Пума~` Ветеран

  Аз само домашните любимци обирам 5 минути, представи си ако тръгна да обирам всичко. Поне половин час, че и повече трябва ако е на ръка.

  А аз не само, че не съм ги играл тия комикси, а и сега разбирам, че дават техника. Някой може ли да поясни за какви часове техника става въпрос ? Или под формата на купони я дават ?
   
  Последно редактирано от модератора: 13.2.18
  vikito1972, tonichka и Самардапа харесват това.
 9. Самардапа

  Самардапа Главен болярин

  Доста комикси съм изиграла - повечето за техника, но във времето, в което нямах достатъчно цъкалки съм вземала и двойната цъкалка, която се пада понякога, защото са ми били нужни за някое редче, а в предложенията за закупуване на 1х2 цъкалка с МП май нямаше под 1М МП. Пада се и по 6 СХ, СТ...но основно е било за техника. Прибирам се от работа и вместо 1ч да цъкам за 10мин вземам 3ч техника от комикса - кося и забравям, сега изобщо няма да влизам, ако не мога да си пусна техника.
   
  tiger_207, shiky, tonichka и 5 други харесват това.
 10. .water.

  .water. Адмирал

  Има куп ненужни неща ,но ще орежат първо това ,което е в полза на играчите.Съгласна съм,че са нужни средства за подържане на играта,но не е заринато с опции в полза на играчите.И някак си не ми се вярва да се напълни с мазохисти умиращи от желание да цъкат 6 полета на ръка ,а дума да не става пък през телефон.

  Веднага дава 3 часа комбайн всички опции.
   
  Последно редактирано от модератора: 13.2.18
  -niksan-, tiger_207, -dd76- и 4 други харесват това.
 11. Пума~`

  Пума~` Ветеран

  това не го знаех, благодаря !
   
  vikito1972 и tonichka харесват това.
 12. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  Аз също не съм играла комикси, винаги съм ги приемала за изпразни-плевня, която не е бездънна. Преценката ми беше, че не мога да насмогна да възстановя исканото в тях за да получа купонче, не ми се е струвало рентабилно.
   
  Zlobara, tonichka и Пума~` харесват това.
 13. Самардапа

  Самардапа Главен болярин

  Аз играя комикс 2, иска растения, животни и дървета, като величината, която е константна са 1800 овес, 1000 просо, 250 ябълки. Като го стартираш ти иска растение (бройката е различна) и дървесен плод (21 бр),изпълняваш комикса до край и там на случаен принцип се падат 3 подаръка и ти си избираш кой да вземеш - опциите са СХ, занаятчийси, СТ, техника 3ч всички опции, цъкалка 1х1, 1х2 (ТО са примерно 40), спец тор на Мими.
  техниката се активира веднага, не е купон
   
  tiger_207, shiky, tonichka и 2 други харесват това.
 14. БашФермер

  БашФермер Генерал

  предлагам следващите неща, които ще се махат да са поръчките в къщата и АЛБУМА и във всеки куест вместо първата награда да е стикер за албума да е купон, за да може човек да си мине събитието. говорим за 48ч купон.
  .....мечти!
   
  tiger_207, shiky, tonichka и 5 други харесват това.
 15. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Да, така е.В повечето случаи не е рентабилно, да не говорим, че може и 3-4 пъти да го играеш докато ти даде техника.Но все е нещо, ако нямаш купони и не даваш пари за помощна техника, това си беше едно добро помощно средство. Аз също често съм се възползвал от него.
   
  tiger_207, shiky, tonichka и 4 други харесват това.
 16. eva-mina

  eva-mina Кандидат за признание

  Предлагам да махнат Банката - тя ми се струва най-натоварваща xD
   
  mell, -niksan-, tiger_207 и 8 други харесват това.
 17. .water.

  .water. Адмирал

  Ами по рентабилно ми е отколкото да дам реални пари за нещо виртуално нереално не са кой знае колко 20_30лв. на месец ама предпочитам да ги похарча за нещо реално.Играя комикс 1 рядко ми се случва да нямам полза ако не техника 6 супер храна пак ми е добре дошло.Всеки сам си преценява как да играе като не ме устройва накарая ще има GAME OVER.
   
 18. БашФермер

  БашФермер Генерал

  хахахахахах правилно и аз мисля, чe играта най-забива от нея :D :D :D
   
  eva-mina, sm0uk3r71 и Самардапа харесват това.
 19. milkoga1

  milkoga1 Господар

  То малко кат у България. Всеки има право на безплатно образование и лечение (по Конституция).И фермата така-безплатна е......xD
   
  eva-mina, [[Fermerkaa]], Самардапа и 2 други харесват това.
 20. БашФермер

  БашФермер Генерал

  то наистина може да получиш безплатно лечение, но само ако ти се мре :D
   
  sm0uk3r71, Пума~` и milkoga1 харесват това.