Развъждане на хамстери

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by .TAINNA., Jun 17, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Здравейте, фермери!

След 15:00 ч. на 17.06.2020 г. можете да се подготвите за развъждането на хамстери с обновени обори.
    Отидете в магазина и поръчайте новата клетка за хамстери или вземете подобрение, за да се подготвите!

Здравейте, фермери!

Подготовката за развъждането на хамстери ще започне след 17:00 ч. днес.

https://board-bg.farmerama.com/threads/Скоро-Развъждане-на-хамстери.19919/

Сега е 19.44 и развъждане няма. Дали съм разбрала недоразбрала? o_O

2. milena7004

milena7004 Велик майстор

В известието пише "подготовка за ръзвъждане".По-скоро се има впредвид,че клетката за хамстери и нейните подобрения са вече в магазина :)

.TAINNA. likes this.
  3. kakata13

kakata13 Старши болярин

Подготовка демек трупай животинки;)

.TAINNA. likes this.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

трупам аз, писах в другата тема, че имам 19 обора, 12 жълти и 16 оранжеви, извадени на полето. Ми няма да купя нови обори >:(
    Миленче, какви подобрения бе мама? новите обори и подобрения са като старите и са в магазина откакто са въведени в играта xD Що ни заблуждава БП ? След 15 ч. днес да идем в магазина защо? да купуваме старите обори?

dedoto and milena7004 like this.
  5. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Досега обикновеният обор за хамстери не се е предлагал в магазина срещу МП. А и сравнително отскоро го имаше до днес следобед срещу ЛГ.

П.П. Заглавието на известието е "Скоро - развъждане на хамстери".

kakata13, .TAINNA. and milena7004 like this.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

смятам, пресмятам, 47 обикновени обора имам и 31 подобрения - Мушинка откъде са ми дошли бе мами? при това без харчене на ЛГ , колелото? подозирам го! не знаех, че хамстерите са липсвали в магазина, а после са се предлагали срещу ЛГ. Това е предимство колелото да те затрупва с полезни обори :D

7. mushnu4ka

От загадъчни обори се пръкваха обикновените хамстерски обори, после и жълтите и оранжевите. (Със 64 обикновени разполагам и "само" с 27 оранжеви. Предимството на стария играч xD.)

dedoto, milena7004 and .TAINNA. like this.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

така е, то и аз съм стара ама с прекъсване xD
    Разрешихме въпроса с износа на магданоза :D
    Удряй катинара мами :D:inlove:

9. mushnu4ka

Удрям го.

.TAINNA. likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.