Разваляне на обори

Discussion in 'Актуализации и идеи' started by -dd76-, Apr 24, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Да можем да развалим цветен обор или производство

1. ДА

37 vote(s)
    88.1%
  2. НЕ

5 vote(s)
    11.9%
  1. -dd76-

-dd76- Редовен

Няма да съм многословен-предложението ми е да имаме възможност да разваляме цветните ъпгрейди на оборите и да можем да ползваме отново вложените материали-било то инструменти,било животни.Предполагам всеки има куп ненужни жълти,оранжеви и всякакви други цветни обори които прашасват в килера,така че....Очаквам мнения;)

2. tosh82ira

tosh82ira Подрастващ автор

Подкрепям!

3. tani1980

tani1980 Полубог

Подкрепям разбира се!

Lili79 and -dd76- like this.
  4. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

На експресният влак се заменят, а оранжевите са с добри точки, но като идея е добра :D:D:D Подкрепям я и аз

5. aylakz

aylakz Редовен

6. pepa551

pepa551 Анализатор

Да не би да се има в предвид производствата:sleepy: или пак не съм в часxD

7. -dd76-

-dd76- Редовен

И за оборите говоря и за производства-всеки да си преценя какво му е нужно в момента;)

pepa551 likes this.
  8. joujoujouj

joujoujouj Полубог

И двете (в случая), дядо попе, и двете ;)xD И едните и другите могат да се "разкостят" :)

-dd76-, не е ли по-добре да се гласува в анкета? (въпреки, че подозирам какъв ще е вотът на БП)

Lili79, pepa551 and -dd76- like this.
  9. -dd76-

-dd76- Редовен

Ако можеш да направиш анкета,че аз съм гол и бос по тая тема:)

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Само този, който е създал темата, може да я направи.

В началото на темата горе вдясно трябва да виждаш бутон Инструменти за темата, там има Добавяне на гласуване, влез там, добави какъв да е въпроса, а във възможни отговори - какви да са отговорите, абе поиграй си, ще се справиш.

-dd76- and joujoujouj like this.
  11. -dd76-

-dd76- Редовен

Те ти булка Спасов денxDxDxDП.П.Успях-вече има и анкета;)

Last edited: Apr 24, 2017
  12. angelarii2

angelarii2 Прохождащ

Добре си го измислил,дано ти се осъществи идеята!

-dd76- likes this.
  13. tomovac

tomovac Прохождащ

защо ли тук ми понамирисва на хитруване с цел да се изпълнят куестите със селектирани животни??????? не че имам нещо против да се направи /имам само 3 завършени/, ама чак такова голямо слънце да пекне откъм БП.... не е за вярване xD

-dd76- likes this.
  14. -dd76-

-dd76- Редовен

Не бъди чак толкова черноглед:)Може да изгрее слънце и на нашата улица(ферма)

Lili79 and .water. like this.
  15. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Не вярвам да се осъществи. Има шарени обори без селекции. Те не може да бъдат включени в тая графа. Няма какво да се справио с животните. А и никой няма да е луд да ви даде пак инструменти. Вие така може да поискате да развалите ъпдейт на разсадник, или на менажерия. Да не е всеки ден Великден. Мечтайте си обаче, лошо няма.

16. -dd76-

-dd76- Редовен

МЕЧТАЕМ,МЕЧТАЕМ...

Lili79 likes this.
  17. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

и аз съм за,-ама на да ли

18. Lili79

Lili79 Прохождащ

Супер идея, и аз съм си мислила, че предпочитам селекцията да имам вместо обора. За!

19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ми като предпочиташ селекцията, не си вземай обора и готово. Ще си имаш селекция. Тук разбирасе е и другият момент - яд ви е че ви се е падала съответното оборче и искате да продадете селекцията за бързоз абогатяване. Чак толкоз глупави не ми се вярва да са в немско.

20. StefanN

StefanN Стажант

За съм. Съмнявам се обаче дали ще го направят. Дори и 80% да се връщат ще е супер. Да приемем, че са втора употреба м-ли след развалянето им и не всичко става.