Пътуване във времето

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 21.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Пътуването е завършено на 100%, всички наградки - взети, реда е накичен, само да насадя нещо зърнено да узрее и ще го активирам. Около 400 броя хроноцвете ми останаха, довечера ще ги насадя пак.

2. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

До кога ще има бъг в играта? Пуснала съм си куеста и времето ми тече, а растенията ми бяха на 10 минути преди обиране :(

ПС: Ох, оправиха го. Дишам спокойно вече :p

Последна редакция: 27.2.18
  3. dedoto1

dedoto1 Редовен

то куеста едно ами и купончето и то тече и после ходи та насмагаи на ръка да цъкаш :( не разполагам с цял ден да стоя на компа:mad:

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Вече може да се влиза.

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Тайнствените цъфнаха и вързаха:
    Бобров бент - оранжев х2, орлово гнездо - оранжево х2, кошер, зайчарник - Оранжеви, жълти къртици, бизони и язовец.
    Ябълка, череша, мАГНОЛИЯ Х2, мАСЛИНА х2, Хвойна х2,Зарахрен клен х2, Джанка, Козя върба, Бадемово дърво х3, Круша х2, Елха х2 XXL, Секвоя х3, Магнолия х2, Глициния XL, Лиственица, Плачеща върба и Бреза

6. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Караконджи ипри нас с мъжът ми е подобна картинката ..... всичко чака експреса за размяна :)