Пътечка за мравки и помощен куест

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 8.1.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. ka-linka

ka-linka Пазител

315 клонки, за да завърша напълно, след двайсетина дни ще ги събера, хихик
    от много отдавна не ми се е случвало да не ми стигат изскачащи, и това доживях на дърти години
    каквото ти е Артисало, ми го метни през дувара
    :):):)

.TAINNA. и dedoto1 харесват това.
  2. pepa551

pepa551 Анализатор

При мене скоро няма да я видя в нормален вид. Кокошки щъкат, зайци подскачат, за да нахраня анакондитеxD
    Утре редичката ще е взета , след помощния куест:)

3. dedoto1

dedoto1 Редовен

определено си по напред с материала на мен ми трябват още 340бр. а реда вече го и обрах:eek:

.TAINNA. харесва това.
  4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз съм май напред - под 200 броя клонки ми трябват. И това е от почти 3 полета - има тук таме някое октопофче, водно конче, колибри и 5 анаконди. Надявам се с утрешното събиране да са събрани.
    А 2-я хулм - няма да ми влезе в потреба, ще седи да запълва редичка някоя. И само с 1 се справих. За момента излишъка е 94 мравчици.

5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Мятам, дано помогна да успеешxD.
    Започнах евента на няколко ферми с ден закъснение, нивото им е под 100, мравките не се поддават на никакви примамки, изкачат около 20 бр, но с копане до последно, ще успея да приключа, куеста в читалището не го изпълнявам.

.TAINNA. и ka-linka харесват това.
  6. ComeMyLady

ComeMyLady Подрастващ автор

Дървесна тор нямате ли в излишък? Аз никога преди не я бях ползвал и имах към 3000. Та с нея си събрах бързо клоните.

.TAINNA., -niksan- и kakata13 харесват това.
  7. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

Аз приключих. Взех реда двата ръкава са на половина, защото нямам нужните дървета. Куеста в читалището..... ми и той е на половина. Аз да питам, доста време отсъствах от играта и не разбирам каква е тази фабрика, дето има ъпгрейти за нея?

8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, погледни тук:
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Какво-представлява-фабриката.17604/

.TAINNA. харесва това.
  9. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

mushnu4ka харесва това.
  10. bubolina8

bubolina8 Комисар

Моля за клонки не ми достигат 190 бр.не се надявам да ги събера, ама надеждата умира последна:cry:

11. kikaval

kikaval Прохождащ

Обрах специалното поле и започнах да сея .Посях пет полета и другите не защото обраният мъх ми изчезна . Та питам.....ЗАЩО ????

12. mushnu4ka

Привет,
    Обнови ли играта? И след това ли е така?
    А за проверка - ID на фермата остави, моля.

13. esz102

esz102 Младши експерт

bubolina8 харесва това.
  14. petruhka

petruhka Подрастващ автор

Да помоля за малко клонки, ако можете изпратете ми моля... Ще върна жеста ако имате нужда
    petruhkaID: 15377557

15. bubolina8

bubolina8 Комисар

Благодаря ти много за жеста
    esz102

,но за съжаление не ми достигат 30 клонки!

esz102 и raksi_13 харесват това.
  16. dedoto1

dedoto1 Редовен

е тва си е събирах и накрая хурка бате около 90 бр не стигат :sleepy: и после малко ти дървите :(

в другата са два пъти по малко па изскачаха два пъти повече ама разликата в нивата е кратна на 2:cry:

17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

След края - 743 мъх и 302 мравки, без да изпозлвам 2-1 хулм. Обаче забелязах при едно обиране между 30 и 25 мравчици.

18. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

А тези даватели на мравки-че забравих как се казват xD Остават ли ни после под формата на цъкалки , или си ги обменяте;)

.TAINNA. харесва това.
  19. kakata13

kakata13 Старши болярин

остават

.TAINNA. харесва това.
  20. mushnu4ka

.TAINNA., kakata13 и лудакрава1 харесват това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.