Пълнолунна приказка

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 17.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Ти или не искаш или не можеш да ме разбереш o_O. Няма как да ми докажеш нито как аз да проверя, че е било така. Снимаш преди бране да се види колко са и че са с тор и след бране. Ако има разминаване добре получаваш разликата. Но без доказателство сметки много.
    Сто пъти казах, че може да има проблем но ми трябва черно на бяло, всички други разбраха, на теб пак моята математика ти е виновна.

2. Самардапа

Самардапа Главен болярин

искам да ви кажа, че надгробния кактус НАИСТИНА Е 350 часа растеж

Последна редакция: 20.10.17
    [[Fermerkaa]] харесва това.
  3. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Така и не разбрах редицата от небесната градина от къде излиза?

4. ico86

ico86 Младши експерт

а тази папрат ще остане ли след събитието?

5. tani1980

tani1980 Полубог

Няма такава.

6. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Аз си мислех че от календара ще излезе такава.

7. БашФермер

БашФермер Генерал

от 20 стръкчета - 10 броя тъмнобляскащо дърво :sleepy: 4 броя ябълка на черната кралица, 4 броя пипаловидна върба :wuerg: до тук 18 от 20 талаш и накрая едно кърваво око и един кактус. лисват още 2 от новите дървета, но се чудя да купувам ли при този % на даване май е по добре да им бия хикса.

8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Когато го наториш стават САМО 227 часа и 30 минути! :)

9. БашФермер

БашФермер Генерал

егати стръкчетата!!! като се има предвид, че имаше само 3 стари дървета и 4 нови си мислих, че ще развържат кесията малко...да ама не! от 56 стръкчета даде 3 кърваво око, 2 саркофаг и 2 кактуса, общо 7 нови, всичко друго талаш. не 1000, а 2000 броя от бляскащото да искаха за куеста за 5 дни ще ги събера ако торя. направо нямам думи, а маршмелоу просто си остана мираж, не даде от него.

10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

33 хранения и все още не ми дава цъкалкат или обора, цъкалката си я взех от системата обора от джак ... сега набоцках 10 стръкчета , но надежда не тая че май пак съм на ощетения сървар.

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

40 нахранени към момента, 3 цъкалки, но дърво или обор - цък.
    Стръковете засега ги игнорирам.

12. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Муши, ти не си ли на моя сървър кви са тия три цъкалки аз ли съм каръка :p , не съм видяла че търсиш оранжеви тукани да съм ти ги изпратила за съжаление имах само един.

13. Самардапа

Самардапа Главен болярин

на мен ми даде дървото и 2 пъти цъкалката, направих си котенце, имам 3 дървета от новата върба, изиграла съм 43 игри и въпреки това няма да мога да събера котета за да отворя 1вата зона от новото поле....

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ми мисля, че това за сървърите е легенда.
    Тукани намерих достатъчно. Както и слонове оранжеви.
    Само още малко страховити цъкалки за полето ловя и съм приключила.

15. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Току що ме огря и мен дъгата на 35 -тото хранене.

16. НИНА

НИНА Младши експерт

а тази папрат ще остане ли след събитието?

17. staneli

staneli Старши болярин

Нахраних всички 45 феи и само една цъкалка отпуснаха. Предимно се падаха ужасяващ букет и венерини хапки, от другите неща по малко.
    Ще понахраня още някоя и друга докато имам от растението за мелене и май ще приключа до там.
    Два обора си взех от Джак и с подарения станаха три - стигат ми толкова, че са много лакоми тия феи.
    И от дърветата две си взех от Джак. Сега ще поцъкам за разширенито, малко ми остана - има-няма 400 тъмнобляскащо дърво и 50 лакоми котки-феи xD
    пп и към 60 листа още трябва да бера... xD

Последна редакция: 21.10.17
  18. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Ха!Новата месечна цъкалка - къде ми е главата - може да се прехвърля и да се слага на новото поле

19. БашФермер

БашФермер Генерал

аз направих около 60 хранения до сега, може и повече не помня, още вчера сутринта куеста беше готов, но и аз не видях обор или дърво, цъкалката ми я даде веднъж. най-добрите награди до сега бяха 5 сандъка хл с инструменти и 5 парти врътки, поне храна да даваше ама и от сх се стиска.

Иначе отворих първа зона от полето, до края на пълнолунието ще отворя и втората, да видим за останалите 4 какво ще искат.

MARV3000 и DILQNADELI харесват това.
  20. xari_myri

xari_myri Ветеран

котката фея искали някаква храна