Пълнолунна приказка

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 17.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. DAN63

DAN63 Обитател

Е не може да е вярно , тия 350 часа сигурно е грешка....

2. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Е, тия съвсем ни взеха за мезе. Извинявам се за грубия език, но тази игра би трябвало да е за развлечение, а то става като задължение. Първо - 2 нови зони за отключване с безумни по бройки растения и животни, нови дърво и животно. После се оказа че те всъщност ще са общо 6 нови зони за отключване. Сега и тайнствени дървета с още куестове към тях. Изобщо няма да се учудя, ако следващите 2 полета ще "дойдат" следващия месец.
    Хубаво, БП решили да въведат новости. Нямам идея каква е била тази Фантазирама, така че не мога да дам мнение за нея. От писаното тук мога да се досетя. Ясно е, че всички тези куестове не могат да се изпълнят нито за 5 дена, нито за месец, та даже и да спим по компютрите. Бавно, славно все някога ще завършим куестовете 1 по 1.
    Но защо трябва всичко заедно на веднъж да го въведат!
    Ей това много ме подразни!
    И на шега или сериозно даже компа ми в къщи взе да ръмжи. Някой вентилатор ще да е! (А, дано да е само това)

eva-mina, mell, -dd76- и 3 други харесват това.
  3. Самардапа

Самардапа Главен болярин

на всяко пълнолуние по 1 косене...хаха

eva-mina и ..koni.. харесват това.
  4. Пума~`

Пума~` Ветеран

и моя ръмжи xDxDxD

eva-mina, mell и [[Fermerkaa]] харесват това.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не е.
    (Даже един админ в странско се майтапеше с това, колко изскачащи биха се пръкнали от две полета с такива дървета :D.)

Дъбът не остава, но той не участва в храната на котките. Има друго ново дърво (в магазина на Джак), неговите плодчета са част от храната за котктие-феи.

6. Az2

Az2 Напреднал

При толкова много нова информация явно не насмогвам. :( Тези 350 часа за какво са?

7. DAN63

DAN63 Обитател

8. Az2

Az2 Напреднал

eva-mina, FrozenKiss и [[Fermerkaa]] харесват това.
  9. Самардапа

Самардапа Главен болярин

задавам си 1 въпрос - каква възвращаемост биха имали новите растения и дървета от пълнолунието за да дам 210 кредита за пакета?

10. Doremi

Doremi Старши болярин

Само докато прочета коментарите за това пълнолудие, се наиграх. Аз не съм мазохист. Сега и тайнствени стръкове предлагат... Всякакви нови неща тук ще са едно след друго, по няколко наведнъж. То да ти е кеф да гледаш, да сееш, красУта ненагледна.

eva-mina и FrozenKiss харесват това.
  11. tani1980

tani1980 Полубог

Аз само това ще кажа - АМАН ОТ НОВОВЪВЕДЕНИЯ! :wuerg::wuerg::wuerg: С всяко следващо кое от кое по - скапани и безсмислени....Май гледат и тази игра да съсипят...

eva-mina, mell, -niksan- и 3 други харесват това.
  12. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Хахаха, твърде оптимистично ;) В случая БП май проявяват чуство за хумор (макар и черен)...
    Надгробен кактус
    ПП: Изморих се още като видях количеството ново инфо, което са ни спретнали и то само два дни след предходна порция безмислени нововъведения! И идея си нямам каква е концепцията на БП за развитието на играта, но всичко това ми идва прекалено натоварващо и твърде обсебващо! Определено не е по вкуса ми! Преди време познавах фермичката си до всяка крайпътна тревичка дето се вика, а сега...менюто се е задръстило с огромни количества неизползвани нови и стари дървета, обори, цъкалки, на голяма част от които вече не знам дори наименованията, читалището е заприличало на бездънна яма от започнати и недовършени куести, която БП продължават да тъпчат, временните събития са запълнили до дупка и последния ден от месечния календар...какъв е смисълът от това?!?

Последна редакция: 19.10.17
    eva-mina, [[Fermerkaa]], pepa551 и 5 други харесват това.
  13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

луда работа8)

14. jizzm

jizzm Стажант

Здравейте! Обирам все по 60 бройки плод, т.е. храня две котета и остават още 10 плода. На следващото хранене същото, но отново остават 10 плодчета и така вече няколко пъти. Няма никакво натрупване!

15. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Ид?

16. milkoga1

milkoga1 Господар

А защо при мен не действа ужасяващия букет?

17. tani1980

tani1980 Полубог

На кое Милко не действа?

18. milkoga1

milkoga1 Господар

На глупавата паякова папрат...или аз нещо съм пропуснал в няколкото тома информация..

19. jizzm

jizzm Стажант

ID: 36289419

20. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

би ли проверила и при мен мисля че се получи същото ... не се натрупаха бройките са все 10
    ID: 24249387