Пълнолунна приказка

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Oct 17, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

дръж се здраво цъкалката може и дава добри точки комше, нека да поспя също сега влизам и аз не съм проверила още но по късно може би. По темата пас съм за сега се отдавам на почивка.

Last edited: Oct 18, 2017
    mushnuk likes this.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

дано
    Няма как да ти изпратя, имам 300 и няма с какво да ги храняxD
    Половината поле вече е с цъкалки наредено:):)

AIDA_78 likes this.
  3. pepa551

pepa551 Анализатор

Влизам и такава информация ме заля,че потънах чак до тинестото чудовищеo_O
    Трябваше да си взема розовата ферма,че в ей такива моменти поне да ми е розовко,розовкоxD
    Засадих,а утре ще видя кое как и къде ще е;)

4. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Никакъв комбайн няма да им пускам.Ще поцъкам на големи полета , каквото се събере...
    И понеже съм възпитан човек,ще кажа,че НОВОТО предложение на БП е идентично с това,което налага изхвърлянето на...
    В предната тема вече стана дума за "Швейк" и Хашек! Ти добави "Параграфа" и Хелър. Е, аз ще продължа с Илф и Петров-"Спасението на давещите се е дело на самите давещи се". Пък,ако БП настоява с неща,които се правят от бебета,преди да им се смени памперса, има и Джеръм К Джеръм с : "Празни мисли на един празен БП/човек/"
    И пак се чудя!? Германците са ясни.Те винаги започват силно,но винаги завършват с катастрофа! И в 20 век /две войни/ И в 21 / с бежанци/ В китайците ми бе надеждата. И уж нещо се поразмърда,но пак долавям германски инат и липса на реална преценка . И се чудя,кой взе надмощие. Все пак още не са ни накарали да бием врабчета,за да си пазим реколтата....Не са китайците.

5. DAN63

DAN63 Обитател

Чакай , не бързай с преценките , все пак китайците отскоро дъпат конците , нищо още не се знае :) Пък и в София не останаха кой знае колко врабчета , та май тука ще бием гаргите ....повече са , по вредни са , по големи са и по лесно ще се целят xDxDxD

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Две прилепчета нахраних - 5 СХ и 50 хил. то.

Пума~` likes this.
  7. БашФермер

БашФермер Генерал

тия награди на случаен принцип винаги са ми били "любими" 7 котки нахраних - 2 пъти ми даде супер тор 15 и 40 броя, 2 пъти пенита и 2 пъти точки опит, и последното седмо даде 2 парти врътки. да видим кога и колко хора ще се похвалят с върба или обор. не, че ми е голям зор взех 2 върби и 2 обора за сега, но ми е интересен случайния принцип.

eva-mina likes this.
  8. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

1 вият прилеп ми даде 5 сандъка хл и 3 прилепчета дадоха точки и пенита

eva-mina likes this.
  9. MARV3000

MARV3000 Ветеран

никакви феи няма да храня, ей сега още малко от стискащата трева и си взимам къщичката от магазина на джак, през това време ще се събере и тъмнобляскащото за върбата, ако до края успея за още някоя бройка - супер, ако не... следващия път
    хич зор няма да си давам

orlando68, FrozenKiss and .water. like this.
  10. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

А на стискаща трева действа ли ужасяващ букет? Извинявам се ако вече е питано, но ме нямаше - не съм чела:)

11. tani1980

tani1980 Полубог

Да действа.

SmetAnka likes this.
  12. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Супер:) Благодаря!

13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

бп ептен изтрещяха:cry:фентазито навлиза с пълна сила, сега и стръкове8):cry:

..koni.. and FrozenKiss like this.
  14. bubolina8

bubolina8 Комисар

Поне някой купон за техника да имаше като награда

eva-mina, kikaval and ..koni.. like this.
  15. tani1980

tani1980 Полубог

Ами нали ни виждат като портфейли, какво да бъде.Това развитие изобщо не ми харесва.

kikaval likes this.
  16. kikaval

kikaval Прохождащ

А С КАКВО ГИ ХРАНИТЕ, КЪДЕ Е ТАЗИ ХРАНА,НЕ Я НАМИРАМ

17. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

с плодовете на дъба

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

С плодовете на среднощния дъб.
    А мелим в мелницата специална тор, с нея среднощните дъбове растат 90% по-бързо.

П.П. Видяхте ли едното ново пълнолунно дърво колко време ще расте? :D

Last edited: Oct 19, 2017
    eva-mina likes this.
  19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А самите коткй феи после с какво ще ги хрантутиме?
    Като вземеме обора?
    А дъбът после остава ли в игра? Плодът явно не, ама самият дъб?

20. .water.

.water. Обсебен

Не колко време расте?