Пълнолунна приказка

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 17.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

дръж се здраво цъкалката може и дава добри точки комше, нека да поспя също сега влизам и аз не съм проверила още но по късно може би. По темата пас съм за сега се отдавам на почивка.

Последна редакция: 18.10.17
    mushnuk харесва това.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

дано
    Няма как да ти изпратя, имам 300 и няма с какво да ги храняxD
    Половината поле вече е с цъкалки наредено:):)

AIDA_78 харесва това.
  3. pepa551

pepa551 Анализатор

Влизам и такава информация ме заля,че потънах чак до тинестото чудовищеo_O
    Трябваше да си взема розовата ферма,че в ей такива моменти поне да ми е розовко,розовкоxD
    Засадих,а утре ще видя кое как и къде ще е;)

eva-mina, ..koni.., .water. и още 1 човек харесват това.
  4. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Никакъв комбайн няма да им пускам.Ще поцъкам на големи полета , каквото се събере...
    И понеже съм възпитан човек,ще кажа,че НОВОТО предложение на БП е идентично с това,което налага изхвърлянето на...
    В предната тема вече стана дума за "Швейк" и Хашек! Ти добави "Параграфа" и Хелър. Е, аз ще продължа с Илф и Петров-"Спасението на давещите се е дело на самите давещи се". Пък,ако БП настоява с неща,които се правят от бебета,преди да им се смени памперса, има и Джеръм К Джеръм с : "Празни мисли на един празен БП/човек/"
    И пак се чудя!? Германците са ясни.Те винаги започват силно,но винаги завършват с катастрофа! И в 20 век /две войни/ И в 21 / с бежанци/ В китайците ми бе надеждата. И уж нещо се поразмърда,но пак долавям германски инат и липса на реална преценка . И се чудя,кой взе надмощие. Все пак още не са ни накарали да бием врабчета,за да си пазим реколтата....Не са китайците.

eva-mina, DILQNADELI, fermer4etoo1970 и 3 други харесват това.
  5. DAN63

DAN63 Обитател

Чакай , не бързай с преценките , все пак китайците отскоро дъпат конците , нищо още не се знае :) Пък и в София не останаха кой знае колко врабчета , та май тука ще бием гаргите ....повече са , по вредни са , по големи са и по лесно ще се целят xDxDxD

eva-mina, Пума~`, scaregrowII и още 1 човек харесват това.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Две прилепчета нахраних - 5 СХ и 50 хил. то.

Пума~` харесва това.
  7. БашФермер

БашФермер Генерал

тия награди на случаен принцип винаги са ми били "любими" 7 котки нахраних - 2 пъти ми даде супер тор 15 и 40 броя, 2 пъти пенита и 2 пъти точки опит, и последното седмо даде 2 парти врътки. да видим кога и колко хора ще се похвалят с върба или обор. не, че ми е голям зор взех 2 върби и 2 обора за сега, но ми е интересен случайния принцип.

eva-mina харесва това.
  8. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

1 вият прилеп ми даде 5 сандъка хл и 3 прилепчета дадоха точки и пенита

eva-mina харесва това.
  9. MARV3000

MARV3000 Ветеран

никакви феи няма да храня, ей сега още малко от стискащата трева и си взимам къщичката от магазина на джак, през това време ще се събере и тъмнобляскащото за върбата, ако до края успея за още някоя бройка - супер, ако не... следващия път
    хич зор няма да си давам

orlando68, FrozenKiss и .water. харесват това.
  10. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

А на стискаща трева действа ли ужасяващ букет? Извинявам се ако вече е питано, но ме нямаше - не съм чела:)

11. tani1980

tani1980 Полубог

Да действа.

SmetAnka харесва това.
  12. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Супер:) Благодаря!

13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

бп ептен изтрещяха:cry:фентазито навлиза с пълна сила, сега и стръкове8):cry:

..koni.. и FrozenKiss харесват това.
  14. bubolina8

bubolina8 Комисар

Поне някой купон за техника да имаше като награда

eva-mina, kikaval и ..koni.. харесват това.
  15. tani1980

tani1980 Полубог

Ами нали ни виждат като портфейли, какво да бъде.Това развитие изобщо не ми харесва.

kikaval харесва това.
  16. kikaval

kikaval Прохождащ

А С КАКВО ГИ ХРАНИТЕ, КЪДЕ Е ТАЗИ ХРАНА,НЕ Я НАМИРАМ

17. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

с плодовете на дъба

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

С плодовете на среднощния дъб.
    А мелим в мелницата специална тор, с нея среднощните дъбове растат 90% по-бързо.

П.П. Видяхте ли едното ново пълнолунно дърво колко време ще расте? :D

Последна редакция: 19.10.17
    eva-mina харесва това.
  19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А самите коткй феи после с какво ще ги хрантутиме?
    Като вземеме обора?
    А дъбът после остава ли в игра? Плодът явно не, ама самият дъб?

20. .water.

.water. Обсебен

Не колко време расте?