Пълнолунна приказка

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Oct 17, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. daniandd

daniandd Кандидат за признание

комбайна е кошмар, изобщо не е в помощ, забива постоянно , само при мен ли е така или ......................
    ID: 3837916

-.kiki12345.69- likes this.
  2. joujoujouj

joujoujouj Полубог

[[Fermerkaa]] likes this.
  3. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

не ,-така ще е близките няколко месеца

4. Самардапа

Самардапа Главен болярин

връщам си думите назад от вчерашния ми пост....безобразно много е ресурса който искат за отваряне на полетата.......не е нормално да искаш 150 тинести чудовища, имайки предвид, че обора е сравнително нов, не се продава на пазара и т.н. Пускат нов обор и ново дърво, които трябва да си купим от Джак, за които също е необходим ресурс.........и след като имаме 10 нови малки поленца(защото имаме някакво мутирало дърво заемащо по 4 малки поленца), как точно да стане номера на китайката и да садим и растението за събитието, и и новото растение за да си купим върба от Джаки да правим и куестите в читалището...откровено искам да им кажа разни обидни неща, но ще оставя грубите епитети на въображението на всеки...според богатството на речника и степента, до която са го ядосали от БП с безумното решение да изискват от по 1000+ от 1 мършаво поле, отворено по 24ч в месеца...

5. dia11170

dia11170 Стажант

Благодаря

6. DAN63

DAN63 Обитател

Е , само 145 ги изброих аз , но не е там проблема...Виж само колко тъмноблякащо дърво трябва , а пък то е необходимо и за храна на дзверо , така че сме в прословутия параграф 22 :cry::cry::cry: Лошо , Седларов , май ще трябва да се чупи кучето касичка xDxDxD , добре че поне има вълшебен бутон за паралии , цъкаш на него и за отрицателно време си готов , при условие че кучето касичка е било пълно и монетките а заминали за СМСчета , не съм броил колко ще трябват...;)

7. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

абе, с една дума изкъка са едно голямо ..... и са направо за поздрави към майки и лели8)

kakata13 and shiky like this.
  8. milkoga1

milkoga1 Господар

На 21 цъкалки обрах паяжините от инвентара и ги наредих за някоя друга точица...

9. Самардапа

Самардапа Главен болярин

по моята математика иска 160бр тинесто чудовище в двата куеста общо.......сега ще ме принуждават да правя еквилибристики да правя дърво и обори на помощни никове и след 2 дни да ги прехвърлям(ако могат да се прехвърлят разбира се).......вместо да играем с кеф, ще търсим начин да се надцакваме.....дърво което дава 4 плодчета да искат 100бр....това са 25 реколти и ако няма никакъв луфт на обиранията, времето необходимо за събирането им е 100часа, а събитието е 115ч в този момент.....а в момента дървото не е налично за мен.....а да не говорим колко тъмнобляскащо дърво иска.....какво казваше за параграф 22???:)

shiky and ..koni.. like this.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Не е по темата - врътках колелото и забелязах нови картинки на предметите, които се падат.
    Само при мен ли е?
    А по темата - смятам че и 1 милион лева да ви даде някой, ще се мръщите и ще недоволствате.

11. Самардапа

Самардапа Главен болярин

ти както обикновено си на Мелмак, и за това не виждам смисъл да ''смяташ'' кой на какво се мръщи

DILQNADELI and milkoga1 like this.
  12. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

А, не е вярно! Хич и не мога да се мръщя, щото ми се падна от колето 200% реколта за 12 часа! :p Е, вярно, че щях да съм по - доволна ако имаше и 10 обора тинесто бонус, ма и на това съм доволна!

pepa551, [[Fermerkaa]] and milkoga1 like this.
  13. milkoga1

milkoga1 Господар

Бе човека 1 милион ви предложи,вий за някакви тинести говорите...xD

14. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

xD Парите като вестници!!! На мен тинести ми трябват...

..koni.., [[Fermerkaa]] and milkoga1 like this.
  15. DAN63

DAN63 Обитател

Терминът е въведен от писателя Джоузеф Хелър в романа му от 1961 г. „Параграф 22“, в който се описват абсурдните бюрократични ограничения към войниците по време на Втората световна война.
    В романа главният герой, летецът Йосарян, се опитва да избегне убийствените полети, като иска да бъде освидетелстван за умствена непригодност. Според армейския психиатър доктор Даника обаче, самото искане е проява на здрав разум и затова не може отправилият искането да бъде обявен за луд.

Между другото романа е страхотен , препоръчвам... :)

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ми отварянето на поленца в гъбестата гора явно ще е по-дългосрочна задачка. Ама нали игра трябва да става. Когато - тогава. Тъй мисля. Повече се кахъря, че нямам какво да наредя на цяло свободно поле за цъкалки. Но пък се задава ПиТ, предполагам че ще се справя с намирането на читави цъкалки, събиращи прах при други фермерчета.

Подкрепям те, стахотен роман е. Ама по-младите дали четат? :D

shiky, [[Fermerkaa]] and Пума~` like this.
  17. Пума~`

Пума~` Ветеран

между другото имам една цъкала " да надникнем в кристалната топка" която дава много добри точки - 3000 без бонуси, не знаех, че може да се поставя на това поле. За това питах какви цъкали ще можем да поставяме. :)

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Има значително по-добри, ама не съм клюкарка и не казвам кои са, даже на ушенце не казвам :pxD. (Нека мине ПиТ ;).)
    Който го вълнува - да порови :p.

19. Пума~`

Пума~` Ветеран

на мен няма да кажеш така ли ?
    (шегувам се) xDxDxD
    ама и ти си права, който го мързи да чете и да се поразрови малко никой не му е виновен. :oops:

20. milkoga1

milkoga1 Господар

Аз набърже около 3 евента с добри цъкалки открих,но всичките са с редове в небесната.Тъй че доста скъпичко ще се търгуват на ПиТ ми се струва.